Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytam wyborców PO. |
Kopara to rozowym okularom opadnie po przegranej PiS w wyborach;)))) Hahaha, nie moglem sie powstrzymac :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytam wyborców PO. |
a co możecie powiedzieć o kierunku administracja?
|
|
Do Indianeczka87. ja zdawaem 1 kwietnia na 27 lipca. no z tymi miejscami to różnie bywa. będzie dobrze dasz rade tylko spokojnie i bez nerwów. powodzenia na ms. Pozdrawiam.
|
|
tommeknet skąd Ty sie urwałeś...
|
|
Jeśli chodzi o administracje to proponuje UW, gdyż jest to najlepsza uczelnia w kraju o tym kierunku.sam uczęszczam na zaoczne studia i muszę przyznać, że czasami organizacja przyprawia o ból głowy ale w końcowym rozrachunku wychodzi na plus.Rok studiów oscyluje w granicach 6500zł ale licz dojazdy + dodatki:) Miłą informacją będzie, iż zjazdy są w soboty i niedziele a co 2 zjazd jedynie soboty(w moim przypadku:) ale decyzja należy do ciebie
|
|
ta Amnesia cała to niezłą speluna
|
|
h...u...jowo z tym wszystkim oj oj
|
|
miejmy nadzieje że na dniach w końcu się odezwą ;)
|
|
A tak apropo wynajmu, to uważam że to nasze Polskie prawo jest do d...py, dlaczego wynajmując mieszkanie osobom którzy są w potrzebie, później mam dostarczać im lokal zastępczy, przecież od wynajmu płacę podatki, to niech PANSTWO później się martwi co z lokatorami będzie jak chcę zamieszkać na powrót u siebie- poprostu u SIEBIE!!! w moich czterech kątach, na które ciężko np, pracowałam? Nasze Polskie prawo nie tylko w tych przypadkach ma wielkie nie dociągnięcia i dużo nam jeszcze brakuje do normalnego Państwa. Nasi Polscy politycy, patrzą tylko na swoje cztery litery nic ich więcej nie interesuje- NIC!!!! To chore Państwo i my szaraczki nie wiele z tym możemy zrobić, możemy sobie popisać bo "papier" przyjmie wszystko. Panu Prezydentowi czas podziękować!!!!
|
|
Ale w tej yamie to zazdrosnicy szkaluja tu na forum taki porzadny i najlepszy klub w miescie. Ale chyba przez ta yame to i kryzys swiatowy sie zaczal;)
|
|
Ja popieram Fado - w Malinie robia dobra kawe. I jest bardzo przytulnie. Tylko ludziom sie wydaje ze to typowa lodziarnia, a faktycznie mozna milo posiedziec przy filizance dobrej kawy. Taka prawie kawiarenka .....
|
|
z Pewnego źródła wiem, że będzie to Feel oraz Jay Delano....
|
|
Śmietniki ?! gdzie są śmietniki ?! ja tylko nie rozumiem ludzi co całymi stertami wywalają śmieci gruz itd.
|
|
DZIEŃ TRZECI - PIĄTEK * 16:00 - Kabaret Koncerty na Muszli: * 17:30 - Akcent * 19:30 - Nefre * 21:30 - Blenders * 23:00 - Alchemist Project byl temat juz...
|
|
hah sorry pomylka. nie zwrocilam uwagi na date;]
|
|
Zmianę świata warto zacząć od siebie :)
|
|
IRA bedzie 5.06.09 o 20:30
|
|
to co Ira na gościncu czy na juwenaliach w koncu bo juz sie pogubiłem. sporo tych imprez w tym roku. oby były udane :)
|
|
IRA na juwenaliach. Z tego co wiem to na muszli
|
|
a ja mam do sprzedania pilot uniwersalny (ciekawe czy ten post mi usuną)
|
|
Autor: Patrycha_12 (---.elomza.pl) Data: 02-06-09 19:32 DZIEŃ TRZECI - PIĄTEK * 16:00 - Kabaret Koncerty na Muszli: * 17:30 - Akcent * 19:30 - Nefre * 21:30 - Blenders * 23:00 - Alchemist Project byl temat juz... pff chodziło o Gościniec a nie Juwenalia Gościniec w Lipcu a Juwenalia w piątek ;]
|
|
Jak miałem takiego średniaka, to wyciąłem go nożyczkami do skórek swojej laski. Do dziś żadnej blizny. P.S. Spróbuj. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
cześć , mam 15 lat szukam pracy na wakacje , roznoszenie ulotek , zbieranie truskawek lub inna praca . z Góry dziękuje za podane propozycje . Zainteresowanych zapraszam do napisania na gg ; 16209223
|
|
No z takimi zajęciami to akurat nie ma w Łomży problemu, wystarczy iść do Młodzieżowego Biura Pracy na Szosie Zambroskiej (obok prokuratury) tam mają pełno takich i niestety narazie tylko takich ofert.
|
|
po co ci zarabiac pieniadze? Niech ci ojcy daja .. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
http://juwenalia.lomza.pl/index.php?kategoria=Plan%20imprezy tu jest plan Juwenalii
|
|
Spróbuj w Mc D , nie wiem jak w Łomży, ale w większych miastach zatrudniają osoby które nie ukończyły 18 lat na okres wakacji. Wiesz... sprzątanie , zmywanie , zmywanie później możesz awansować do frytkownicy ;)
|
|
zajmij sie dilerka :P
|
|
???
|
|
To kup sobie kontakty i przeczytaj. Temat był już wałkowany poszukaj sobie zamiast mnożyć kolejne pytania. Napisz do odpowiednich władz ogólnie rusz tyłkiem trochę sportu nie zawadzi. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090602/REG20/543209215 http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=195773&t=195773 A jak nie możesz czegoś tu znaleźć to podziękuj firmie Speed za marne forum z podziałem tylko na dwa najważniejsze wątki dla miasta Łomża. Chociaż dziwi, że nie ma oddzielnego na Religia.
|
|
Jest tu ktos kto mialm MS w Rzeszowie.Jesli tak to ile mniej wiecej czeka sie na wyniki.
|
|
wlasnie jak masz na imie?
|
|
Właśnie dziś pomyślałam, że muszę iść do fryzjera ale ot problem do którego... i wiesz co?? Wystarczyło wpisać "fryzjer" i obejrzeć kilka wątków na ów temat! O salonie "Amelia" też tam pisano, tak więc właśnie tam mogłaś dodać tę opinię. to takie proste... Ale nie! -Mamy fryzjera po raz enty;D
|
|
Nie no koleś jest dla mnie bogiem NEO Zobaczcie na to : http://ecoklaps.pl/eco_spokoj___szukaj_tlenu_poza_miastem/ Czy to jest takie niesamowite? Czekam na wsze komentarze... Adres na mój filmik znacie :) Pozdrawiam... Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
Jak to jest z testami na SGGW? I na czym polega sprawdzian z wiedzy o gospodarce na SGH?
|
|
nie oceniaj mnie swoimi kategoriami "spokój"
|
|
Pozostaje nam tylko oddawanie glosow na filmik ktory na to zasluguje :) dzis kolejny glosik odemnie dla sz4k4la :)
|
|
Polecam zarządzanie na UW :)
|
|
robota jako strażnik. konkursu nie ma ale mozna składać papiery w sekretariacie zakładu karngo w czerwonym borze. potrzebować jescze będa ludzi pod koniec roku i na początku przyszłego, ale papiery warto złorzyć wcześniej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |