Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef RP zapowiada wniosek do TS |
no i w końcu nadszedł dzień, w którym mogę powiedzieć coś obiektywnego na ten temat. tak więc wczoraj byłam sobie w amnesii ze znajomymi. podobała mi się obsługa, miła, uśmiechnięta. występ Sokoła i Pono na plus. chłopaki wiedzą jak rozruszać i poruszyć publikę :) nagrałam sobie nawet kilka kawałków na tel. wielki minus za to, że Rod grał 'radiowe techno'. wystarczy, że czasem mam wątpliwą przyjemność słuchać tego na falach eski. Kasia zbojkotuje go za to w pracy :D obiecała. co do wystroju : zmienił się całkowicie. średnio do mnie przemawia. jest bardzo ładnie i stylowo, ale jakoś tak 'sztywno'. nie podoba mi się ta ściana między lożami. jeśli chodzi o charakter tego lokalu, zdecydowanie zbliżony do tego w yamie: niby więcej miejsca itp, lecz spojrzenia (tzw. obcina) ta sama. brak luzu. ludzie bardziej interesują się innymi ludźmi niż tym co mają w szklankach. to by było narazie na tyle. pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef RP zapowiada wniosek do TS |
a jednak, pamięć mnie zawiodła i o czymś zapomniałam. pominęłam fakt, który być może zdecyduje o tym, czy wybiorę się tam jeszcze czy też nie. gdy chciałam wyjść na dwór w trakcie imprezy, zatrzymali mnie ochroniarze i powiedzieli : "Jeśli pani teraz wyjdzie, to już nie wpuścimy spowrotem". pytam się "Nawet na chwilę nie mogę wyjść?" - "Niestety nie, właściciel ma prawo tak zdecydować. Będzie pani musiała raz jeszcze zapłacić za wstęp." no i za to MINUS GIGANT. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
impreza start o 20 www.amnesiamaxx.pl
|
|
Naprawdę dobry jest google.translate pod netem - tłumaczy sensownie całe zdania i dokładnie pojedyńcze słowa - jego plusem jest to że jest cały czas upgradowany przez użytkowników - polecam pisze na nim całe aplikacje
|
|
a wy na wlasnym weselu mieliscie alkohol bez przesady wesele bezalkoholowe
|
|
oo graboś neta do hotelu pielęgniarek podciagneli ? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
myziorek...ja śmigam na szółkę do słupska....a Ti do Rzeczowa tak? szkoda że nie do słupska:):):) powodzenia :P
|
|
Zawady działka z domkiem 15000pln znajomy kupił w 2008 r
|
|
Wypożyczam quada za mniejszą cenę. Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny. Quad to Honda Rancher 350ES. Bardzo dobrze sobie daje radę w terenie. Możliwość dostarczenia w każde miejsce w okolicach Łomży. Serdecznie zapraszam!!! Tel.602115347
|
|
czyli co? skoro teraz egzamin bedzie trwał 25 min , czyli w praktyce 15 min , to bedziemy mogli egzaminować wiecej kursantów co zapewne sprawi ze jeszcze wiecej " L "- ek spoza naszego miasta chetnie odwiedzi nasz WORD !! domyślam sie ze zmiany obowiązywać będą na terenie całego kraju , tylko jakoś u nas tak tych obcych duzo na miescie, patrzeć tylko jak z Krakowa zaczną przyjeżdzać , z Wrocławia , z Gdańska ...:) zrobią z Łomzy jeden wielki plac manewrowy !! takie rzeczy tylko w Łomży...
|
|
hhehehhehee , chyba najlepszy post od roku.
|
|
przerobiona....
|
|
WSZYSCY SOLIDARNIE P I E R D O L I M Y N O W O G R Ó D Nie zaśmiecaj forum!
|
|
oprawione ;] byleby teraz praca przeszla bez bolu przez ten system atyplagiatowy czy jakos tak :) moze ktos wie o co z tym chodzi? kazda praca jest sprawdzana przez ten system tak? ale czy on zawiera w sobie wszystkie ksiazki dostepne na rynku ? nie rozumiem tego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |