Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zabiło |
Kxxn dzieki bardzo za odpowiedz. Dales mi duzo do myslenia:) Magia_2 Co do rynku łomżyńskiego, jestem świadomy, że w wielu przypadkach nie decyduja ukończone studia, a znajomości. Megan_5 zauwazyla, że w zyciu nie zawsze trzeba miec tylko "papierek", a konkretnie licza sie umiejetnosci. Znam magistrow ktorzy kompletnie nie znaja sie na swoim fachu i w wielu miejscach ratuje ich tylko "papier". Widze ze porownujecie rynki pracy. Osobiscie chciałbym po studiach wrocic do rodzinnego miasta, bo wiem, że w zalatwieniu jakiejkolwiek sprawy bede mial tu sie do kogo zwrocic. Z drugiej strony jezeli np. w Warszawie podlapie dobra prace za dobre pienadze prawdopobnie zostane. Fakt faktem im wieksze miasto tym wieksze możliwosci:) Co do miasta w ktorym chciałbym studiowac to najbardziej interesuje mnie Warszawa. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zabiło |
Ponieważ "skąd" a nie "z kad":) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
NA ulicy Krótkiej
|
|
w Łomży jest sex shop?
|
|
a co ze sponsorowanie ŁKS ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Donald nie masz racji, najwyżej nie dostaniesz zwrotu, ale nie będziesz musiał bulić. Zawsze warto spróbować jeżeli zapłaciłeś 4 tys. akcyzy
|
|
*** w ten wasz łks łomzyński browar jest i bedzie najlepszy niewiecie to nie gadajcie głupot a i tak bedziecie pewnie na tym festiwalu zeby zachlac morde alkoholiki
|
|
Szukam fachowca od podsufitki samochodowej, który posiada doświadczenie w wymianie oraz jej konserwacji. Czy ktoś w Łomży lub okolicy zajmuję się profesjonalnie? Proszę o namiary i adresy.
|
|
Pomozcie nam mlodziezy zeby gmina w nowogordzie cos zrobila a nie tylko miala korzysci wladza i nowe samochody, wiecej do wyplaty, nowy garnitur, strone i najlepiej rzeby trafila do burmistrza Łomży moze on cos zrobi bo w Nowogorodzie nic nie robia http://nowogrod.foreo.pl/moje-orliki-2012-nowogrod-t7.html
|
|
Ja polecam do klinkieru Pana Mariusza (502-163-876). Może i nie jest najtańszy ale solidny. Ogrodzenie zrobione szybko i bardzo dobrze. Nie ma wykwitów jak na większości ogrodzeniach. Mogę zdradzić, że ja płaciłam 2 zł od jednej cegły, a fundament 50zł z mb. Oczywiście fundament zbrojony (nie wszyscy tak robią). Pozdrawiam.
|
|
A tak swoją drogą radze Ci się nauczyc pisac! Ach ten poziom nowogrodzkiej oświaty. Zero porządnych szkól ale za to macie czołg, który jak wiadomo jeszcze nie wystrzelił. A wiecie kiedy wreszczie wystrzeli ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
koniecznie musi powstać boisko Orlik!!!
|
|
nikom***** może na początek dobrze przemyśl swój temat, co tak naprawdę chcesz przekazać, o co zapytać bo totalnie nie wiem o co chodzi. A chłopczyku któryś odpowiedz dał jako pierwszy na tego posta, pierd** się w łe* wg ciebie lepiej pieprz** ciągle o kebabach i pizzeriach. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
''koniecznie musi powstać boisko Orlik!!!'' Oczywiście Miczu ale oczywiście nie w Nowogrodzie. Według mojej koncepcji należy ogrodzić ową gminę 7-10 metrowym płotem i wprowadzić wizy dla nowogrodzianów chcących opuścić swój land :P Wyobrażam sobie juz sytuacje , w której rolnikowi z workiem paszy na plecach celnik na stanowisku paszportowym zadaje pytanie - buisness or tourist? A rolnik na to : business of course
|
|
nie chce ja zmiejszyc i przerobic na psp ...... hm a czy oprocz sympatii jeszcze gdzies mozna ?
|
|
Czy ktoś może mi polecić dobrego wykonawcę szaf przesuwanych w Łomży
|
|
Grzegorz wydaje ci sie ze jestes zabawny?? żal mi ciebie i ludzi twojego pokroju. A zanim czołg wystrzeli to musisz se wyjąć jego lufe z d.upy nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
bedzie w Nowogrodzie Orlik , zobaczycie
|
|
hahahahah Grzegorz mistrz !!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kto ci go zawalił ? betonem cementem może piachem ?
|
|
edwal konarzyce
|
|
|
szkoda ze nie mozna edytowac postow :/ albo niech ktos da namiary na firme albo prywatna osobe ktora zna sie na rzeczy poza teflonem bede potrzebowal innych rzeczy do wytoczenia
|
|
papier ścierny 600 i lecisz ewentualnie jak nie beda chcialy zejsc to kątówą :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Powiadasz nawet zbrojony. Hmm , a po co ? Kto Ci tak doradził? Czy to P. Mariusz , extra fachowiec od cegieł wpuścił Cię w dodatkowe koszty?
|
|
heh, ukradli Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |