piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Kto atakuje Kościół, ten atakuje Polskę" - Jarosłąw Kaczyński , wielki strateg

rowniez polecam kuchnie domowa na nowogrodzkiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Kto atakuje Kościół, ten atakuje Polskę" - Jarosłąw Kaczyński , wielki strateg

Treść jest ukryta

Re: "Kto atakuje Kościół, ten atakuje Polskę" - Jarosłąw Kaczyński , wielki strateg

Przecież Łks to historia

to jeden z cytatów
sami olwewacie Łks

ciekawe, ile osób odpisało 1% podadku na ŁKS

To nie tylko wina wymienionego tu kilka razy pana B. Racja może i nie pomaga ŁKS'owi, czego bardzo żałuję, ale powiedzcie mi co zrobili nigdyś prezesi tego klubu? Pieniądze same znikały?
Cieszyć teraz można się z tego, że ŁKS jeszcze istnieje, za co można podziękować kibicom także. Poczekajmy do następnych wyborów. Nie pasują wam dzisiejsze władze - będziecie miieli okazje się wykazać na wyborach.

PS. Ciekawy jestem kto z piszących tutaj chociaż raz wrzucił przysłowiąwą złotówkę do puszki na meczu, albo pomógł protestować przed UM?

Kolejny kretyn i debil. Poczekajmy jasiek gdy ty napiszesz post z prośbą o pomoc .

na zjeździe w night clubie podpytaj.
Poza tym co nic nie znajdziesz,jakieś owoce moze.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

10 % za wszystko wygrane powyzej 2tys zl jak sie nie myle

jamesB myslisz ze jak podjedziesz po niunie limuzyna w gajerze to od razu randka skoczy sie w hotelowym lozku ?

taaaaakkk w lato wszystko wychodzi na jaw...

To jedz na kraskę do springera tam masz pełen serwis, a skąd mogłem wiedzieć że ci 2 miesiące sprowadzają hak, może masz jakiegoś wynalazka, i poprostu niema haków, sprawdz na allegro często można kupic w dobrych cenach, orginalne haki. pozdrawiam

w kostkarni

Po pierwsze: Odra Opole przestanie istnieć,
Po drugie: władze Opola dadzą na NOWY klub 300 tys. PLN,
Po trzecie: dopiero jak dadzą, to pogadamy,
Po czwarte: Opole jest ponad 2x większe od Łomży,
Po piąte: kto spłaci długi ŁKS?,
Po szóste: samorząd nie ma żadnych swoich pieniędzy. To m.in. ja płacę podatki, które samorząd przeznacza na wszystkie potrzeby miasta Łomża (drogi, przedszkola, elektryczność itp.). Nie wiem, czy podatnicy chcieliby utrzymywać jakiś 5-ligowy klub zamiast np. przedszkola, czy remontu dróg. Z tego co widzę na meczach niewielu spośród kibiców płaci podatki ;)

Pozdrawiam.

adamus-
1-do momentu, aż będzie możliwy powrót do starej nazwy.
2-ale dadzą.
3-Tu się z Tobą zgodzę, bo u nas też już tak było, że mieli dać, (czyt. Partnerstwo Na Rzecz ŁKSu), ale w ostatniej chwili całe partnerstwo legło w gruzach, choć był w nim plan spłaty długów. Sponsorzy mniejsi i więksi + browar jako główny, złożyli deklarację i czekali z podpisaniem się pod nim, aż zrobi to jako pierwszy pan prezydent. Jak się skończyło, każdy wie. Do momentu podpisania, prezydent był jak najbardziej za, jak papier leżał na biurku, to ..."cały misterny plan diabły wzieli i wpizd...u wylądował"...w koszu...
4-Opole miasto 2 razy większe,a dług większy 2,5 raza od naszego = proporcjonalnie mamy mniejszy dług, a chęci ratowania klubu ni widu, ni słychu...My już prawie nie żyjemy. Na piłkarskiej stronce, do której dałem link wyżej, o ŁKSie słychać tylko, jak Rafał Boguski czymś błyśnie, a robi to często, to napisane jest pod spodem ..."wychowanek Łomżyńskiego Klubu Sportowego"...
5-i z nowu wraca te nieszczęsne Partnerstwo, za którym nasz prezydent był za, a nawet przeciw.
6-Ty płacisz podatki, ja płacę podatki, oni płacą podatki itd. itd. Ja chcę z moich podatków utrzymywać ŁKS a oni nie chcą, oni chcą przedszkola, a ja nie chcę, bo np.nie mam dzieci?- takie głópie porównanie, ale przykładów można podać miliony, a dążę do tego, że KAŻDEMU nie dogodzi,ile ludzi,tyle opinii i to że starsze babcie, bądź zwolennicy ping ponga nie chcą przeznaczać swoich podatków na ŁKS, to mam to brzydko mówiąc - gdzieś, bo ja terz nie mam ochoty na coś dawać, ale się z tym godzę, bo tak jest ten świat skonstułowany, że ma starczyć na wszystko, a w Łomży tylko na ŁKS nie starcza,a za rządów tych ludzi, to i wszystkie inwestycje na planach się kończą. Na spacery chodzimy na słynne bulwary, na zakupy do Białego albo Wawy, na basen od kilku lat do Zambrowa (w końcu choć to się zmieni za jakiś czas ), a teraz jak widzę, to i na lodowisko do Zambrowa będziemy jeździć.
blondloczek1-klub JUŻ budowaliśmy latami, w starej 3lidze wygrywał wszystko. Ze starej 3 do Wisełki poszedł Rafał, było to bardzo NIE dawno. Gdzie byliśmy wtedy, gdzie jesteśmy teraz. I to nie tylko przez nieudaczników z zarządu, cofnij się trochę i zobacz kogo do zarządu wpuścił pan prezydent. Podpowiem Ci- pana Ch. i pana S. Wiesz co to za choroba -rak? - taka co od środka zżera. Wszystko na ten temat.

resetpg a tak z czystej ciekawości to co zamierzasz robić w naszym mieście? jakiś biznesik? (tylko błagam nie otwieraj nowego kebaba)

ok POWODZENIA Paweł!!! czekam na inf

ja tam niewiem ale jak wracalem o 2.00 tez leciała zimna :)

zależy w którym bloku mieszkasz, jak w ciągu nikt ciepłej wody pod wieczor nie używa to i zimna leci ;) U mnie ciepłej wody nie ma po 24 :)

Cenna działka
457 zł za metr kwadratowy – taką cenę wylicytowano w przetargu na oddanie w użytkowanie wieczyste na okres 99 lat nieruchomości miasta u zbiegu ulic Polowej i Alei Legionów w Łomży. Cena wywoławcza nieruchomości została przebita o 10 tys. zł. Nabywcą 350-metrowej niezabudowanej działki (formalnie dwóch sąsiadujących ze sobą) jest Firma Handlowa MAGNAT z Łomży.

Czytaj dalej
reklama

Działka będąca przedmiotem przetargu znajduje się na samym rogu skrzyżowania Legionów - Polowa, tuż przed „Domem Technika”. Dla tej części miasta brak miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego, ale w Studium ustalony kierunek zagospodarowania przewiduje wykorzystanie jej pod funkcje usługowe.
Cena wywoławcza dwóch działek o łącznej powierzchni 350 m.kw. została ustalona na 150 tys zł, ale w wyniku przetargu uzyskano 160 tys zł. Nabywcą, który dał najwyższą zapłatę za nabycie prawa użytkowania wieczystego tej nieruchomości jest łomżyńska Firma Handlowa MAGNAT. Zgodnie z ogłoszeniem nabywca nie wpłaci na konto miasta całej wylicytowanej kwoty, lecz pierwszą opłaty roczną za prawo użytkowania wieczystego w wysokości 48 800 zł i opłatę roczną w wysokości 5 856 zł.

W tym samym przetargu miasto wystawiło także nieco większą działkę (pow. 376 m2) przy ul. Talesa z Miletu. Choć jej cena wywoławcza była znacznie niższa (tylko 36 tys zł) nie było chętnych do jej nabycia.

cz
pt, 05 czerwca 2009 12:30
Data ostatniej edycji: 2009-06-05 13:32:32
DrukujWyślij znajomym

--------------------------------------------------------------------------------
reklama

reklama

Mapa serwisu Nagłówki RSS Reklama
4lomza.pl Regionalny Portal
Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0

Czy orlik w wakacje bedzie czynny przez caly tydzień i mozna bedzie z niego korzystac?

dopne sie do tematu.potrzebuje przewodu zasilajacego (cisnieniowego)od wspomagania(vectra b i 1.7 td)laczacego pompe wody z maglownica

jak już pisałem w innym temacie dotyczącym tego samego problemu: jak już zakręcają cieplą wodę to niech zakręcą tak aby odkręcając ciepłą nie leciała zimna czyli niech nic nie leci bo jak się odkręci ciepłą po 24 to leci zimna a placimy jak za ciepłą. ale zamotałem ;P

Uwaga!

Komendant Główny Policji z dniem 08 czerwca br. podjął decyzję o przesunięciu pozostałych, planowanych terminów przyjęć do służby w Policji w 2009 r., w ramach procedury konkursowej, w następujący sposób:
a) z 2 lipca 2009 r. na termin 27 lipca 2009 r.,
b) z 31 sierpnia 2009 r. na termin 26 października 2009 r.,
c) z 26 października 2009 r. na termin 28 grudnia 2009 r.

no to sobie poczekamy a liczyłam na sierpien;/

myślę, że mnie nie wkręcacie
zagłosowałem według wytycznych

na rybakach silników nie ma?:D chyba nie pytałeś...

proszę o skasowanie tematu

Koleszka tak Ci rower naprawi ze jeszcze z 10 razy z nim do niego przyjdziesz a potem kupisz nowy :)

A może polecisz jakiś inny serwis tam gdzie naprawią go porządnie,szczerze mówiąc kiedyś tam rower naprawiałem i po jakimś czasie rzeczywiście znów sie rozwalił no ale myślałem,że to tylko u mnie tak ;]

chodzi ci o solary?

Był ktoś w tym barbadosie ?

Re: "Kto atakuje Kościół, ten atakuje Polskę" - Jarosłąw Kaczyński , wielki stra

jest dużo firm co to robią

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Perfect Perfectem ale do Centrum (klubu bilardowego) wstapic mozna o kazdej porze;)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Myślę że nie czujesz ROCKa ;) przyjdziesz tam to poczujesz ten klimat...

co niektorzy ludzie mnie przerazaja !! ZADAJĄ PYTANIA KTORE byly tu 100 lat temu zadane i odpowiedziano na te pytania !! mozna poczytac pozatym tez mozna inaczej wcisnijcie sobie CTRL+F i mozecie szukac sobie !!

jak jest na szkolce ?? PRZEJEBANE ! w pol roku ogarnac taki duzy materiał !!!!!! wolne w weekendy bo do zony ?? jak komendant bedzie mial dobry humor to tak !! jak nie macie czegos zaliczone zapomnijcie o wolnym !! wy jedziecie na wakacje czy uczyc sie Waszego Niebezpiecznego zawodu ???czy jedziecie bo chcecie miec wolne ?? wstajecie zajecia cwiczenia silownia itp mija pol dnia uczycie sie na zaliczenie TO NIE JEST SZKOŁKA NIEDZIELNA !!! wrRRRRR

zamknij morde, albo pisz normalniem malymi literami

jak na mazury to najbliżej kanał jegliński śluza karwik biorą ł.adne płocie na kukurydze konserwowo

Mam pytanie do osób które się uczą lub uczyły w Jańskim ''Liceum'' jak w tej szkole jest ? z poziomem nauczania z nauczycielami i uczniami ? Dziekuje za wszystkie informacje .

na Jantarze nie ma takich problemów ciepła leci 24/7

"AMBITNE" ... ale osobiście wolałabym aby ta piosenka nie promowała jednak naszego miasta. Jedna stolica Disco Polo w regionie już wystarczy.

MasaViV
"...Ciekawe jacy bylibyście rozgadani jakbyście stali ze mną twarzą w twarz podczas interwencji..."- tak sie zastanawiam co miales pan na mysli piszac te slowa bo jak na moja rozkmine to tak jakbys pan ostrzegal zeby pana unikac bo moze byc pan niemily wrecz agresywny, szczerze to niebylbym rozgadany bo niemialby z panem o czym rozmawiac ;]

Nie wiem co na to inni, ale dla mnie ten utwór jest zdecydowanie daleki od klimatów disco polo. Uważam, że tekst jest świetny, muzyka bardziej przypomina dokonania grupy A-HA i ogólnie brzmi super. Przede wszystkim strasznie wpada w ucho i ogólnie można przy nim świetnie poskakać, zresztą dziewczyny!!! To przecież o nas!!!! hehehe

Naszemu miastu potrzeba właśnie takiej promocji!!! Brawo chłopaki! Ciekawa jestem kto taki kryje się pod tym "usmiechniętym" pseudonimem Smile :):):)

hahaha ale wam sie nudzie patrze haha

Jest jeszcze internet. Google finishparkiet i badz ile info wyskakuje...

Jeżeli to nie zalicza się do Disco-Polo to ja zostanę nowym Papieżem ;)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Gdzie w Łomży można najtaniej zrobić wydruk z komputera, ile kosztuje 1 strona?

w Pelikanie na Bama

ZAPRASZAM :

http://testydopolicji.webpark.pl

Takos

Re: "Kto atakuje Kościół, ten atakuje Polskę" - Jarosłąw Kaczyński , wielki stra

HA! No to ladnie :) Nie spodziewalem sie, ze ta piosenka bedzie takim hitem... zespol powstal okolo miesiac temu a juz sie niezle rozkrecil :>
Moj kumpel tam siewa :D napewno w niedalekiej przyszlosci beda mieli stronke i bedzie mozna ich uslyszec na jakims koncercie / festynie.

Proponuję na twoim miejscu zamówić jedzenie w barze Łomżyczka w Łomży naprzeciw Gaspolu.

Super jedzenie ,duże porce itp.

:-) nie ma problemu :-)

Takos

odsprzedać kleksoju

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org