Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działacze Ruchu Palikota: "Tusk inicjował powstanie naszej partii" |
pokropa cofnie za pare groszy na koncu nowogrodzkiej tam zajmuja sie elektronika w autach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działacze Ruchu Palikota: "Tusk inicjował powstanie naszej partii" |
cos tam nowego ciekawego?
|
|
ogrodzenia betonowe kisiołki zaraz za konarzycami tel:(86) 215 75 37 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ale belkot sami znawcy sie chlopcy naogladali zdjec na internecie i dokazuja a samochody z USA nie sa takie zle zwlaszcza pick ups.Sprobojcie siie wdrapac pod gorke autkiem z malym silnikiem micra hahahaha
|
|
znawcy :D
|
|
A ja bym jednak wolał, żeby to był ośrodek dla trudnej młodzieży i umieścił bym tam naszych prezydentów z Radą Miasta. Na dożywotnią resocjalizację. Komunista to człowiek, któremu nie powiodło się w kapitaliźmie. Ksiądz to człowiek, któremu nie powiodło się z kobietami.
|
|
TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ - administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi) - funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi) - bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz -MULTISELECT - opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań) - poradnik multiselect pomoc - porady jak zdać multiselect - historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis - zadanie na refleks - opis - zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne - sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM - 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami - zarys pytań zadawanych przez psychologa - zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym - Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania) - program szkoleniowy w szkołach -TEST SPRAWNOŚCIOWY -zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet - filmik opisujący przebieg testu pytania i odpowiedzi z lat poprzednich wzór podania , życiorysu -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 mail matik800@wp.pl Jarek
|
|
idz na forumguralskie: 4zakopane.pl/forum ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
cześć obserwuję od kilku dni tego posta i śmieszna sprawa się nasuwa-alvaro50 - hugo poco za wszelką cenę tak oczerniać próbujecie konkurencyjny zespół , przecież to jasne ze jesteście którymś z tych niby "lepszych".a jeśli chodzi o ten szeptel to puknij się w główkę 30 procent ludzi na tym forum ma szeptela.
|
|
no widać ,któraś z byłych pracownic chyba zaszła "taktownym kobietom" za skórę.....po to jest to forum by wyrażać swoje opinie..i tak się właśnie dzieje... widac prawda boli...
|
|
hehe, dokładnie przybędzie śmierdzących ludzi na ulicach uffffff ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ostatecznie może byc i nie na kole. Mogłabym prosi o numer telefonu, zdjęcia i cenę za tę sukienkę na moj e-mail :iza_art@wp.pl.
|
|
ja mam. napisałam ci emaila to sie odezwij to wtedy pogadamy
|
|
Podobno w tym klubie sobotę zgwałcono dziewczynę z Konarzyc, prawda to?
|
|
madzius, nie bardzo :/ u nas pewnie bedzie pod koniec roku jak dobrze pojdzie
|
|
Ludzie już nie ma gdzie pójść nawet. Wszystko prywatne, prywatne i wszędzie tylko won! http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090602/REG20/543209215
|
|
P. daniel2509 Ważniejsza mi treść niż forma. Pozdrawiam ... DZIECIAK "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w ten sposób wypowiadają sie prostacy bez inteligencji a sami zdali prawko za 3,5,lub 8 razem ale teraz to kozacy brawo tylko jeszcze kultury i rozumu wam brak sami tak samo sie uczyliscie .
|
|
Tez sie kiedys uczyles...
|
|
ale ten OSK jest zajebisty, super
|