czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czego tak dokładnie chcą od Brevika? bo jak narazie to widze ze chca wariata zro

Ja u Pani doktor Grudzińskiej kastrowałam swoją fretkę i jestem bardzo zadowolona. Ma bardzo dobre podejście do małych zwierząt.
Po co kastrować? Gdyby ludzie byli bardziej wyedukowani to by wiedzieli. Stabilizuje się wtedy sytuacja hormonalna, a co za tym idzie, zwierzę jest spokojniejsze, ma to też wpływ na jego zdrowie. Znika również nieprzyjemny zapach.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czego tak dokładnie chcą od Brevika? bo jak narazie to widze ze chca wariata

ja mam komisje lekarską 4.06 w Poznaniu Przemo88, nie wszędzie jest wstrzymane

Re: czego tak dokładnie chcą od Brevika? bo jak narazie to widze ze chca wariata

ja jeszcze taniej doladowywowywowuje komorkie w domie w gniazdku

Re: czego tak dokładnie chcą od Brevika? bo jak narazie to widze ze chca wariata zro

"Większość już zapewne wie że celem takich pytających niby postów pytających ma na celu reklamy własnego interesu.."

czy to złe?

Niech pisza to sami zainteresowani choc tego nie wiem. Tak samo oni nie wiedza jakich odpowiedzi moga oczekiwac. Nie znaja opinii i po to własnie pisza. Moze dostana same najgorsze opinie. (w wypadku pisania tych tematów przez samych zainteresowanych)

Nie przemawia przez niektórych zazdrosc ze ktos był na tyle rozsadny i pomysłowy ze otworzył własny biznes ktory sie kreci..ja przynajmniej odnosze takie wrazenie:) choc nie oceniam ludzi po postach w internecie..

Pozdrawiam

ja mam jeden z tych numerow - dwie jedynki cztery zera zadzwon tera

Re: czego tak dokładnie chcą od Brevika? bo jak narazie to widze ze chca wariata zro

znajomy kiedyś znalazł teczkę z dokumentami to spacerował na komendę policji z 3 miesiące i po drodze zaliczył rewizję w domu bo okazało się że to zostało ukradzione z samochodu z innymi rzeczami i póżniej porzucone. I co, terez jak coś znajdzie to odda???

Papiery to składaj już bo wszędzie się i tak długo czeka ;]

Witam
Mam prośbę, jeżeli ma ktoś numer do dr Głębickiego prosiłabym o podanie.

kloszard zapamietaj sobie ze gaz to tez paliwo :)
Co do instalacji gazu to sekwencja i tez polecam Wojtka z Nowoprojektowanej w Piątnicy

A został już ktoś wysłany na komisję lekarską z KWP w Bydgoszczy ??

Nie mam z kompa połączenia do netu, chyba związane jest to z tym że ostatnio jak jeszcze wszystko było ok to antywirus wykrył atak kilku wirusów, usunełem je i normalnie wyłączyłem. A pozniej po włączeniu ponownie widnial komunikat że są wirusy i trzeba usunąć, zrobiłem to ale już widziałem że coś jest nie tak bo przeglądarka wolno się odpalała i niestety połączenia brak. Laptop na bezprzewodowym chodzi ok. Nadmienie że komputer zachowuje sie normalnie, skan antywirusowy nic nie wykazał. Jakieś sugestie i porady?

widzieliscie ten film ? jak wrazenia ?

Witam Wszystkich. Z jakimi ocenami przyjmują do budowlanki do technikum?? Pytam się ponieważ mam 4 dwóje na koniec i boje się że mnie nie przyjmą.

Żoau- to żaden wstyd, każdemu może się zdarzyć.pozdro

ja myslalem ze wczoraj byl xD

przyjma ;)

Technikum Nr 4
30 miejsc(a) / 51 kandydat(ów) 1a
15 miejsc(a) / 4 kandydat(ów) 1Dr
30 miejsc(a) / 23 kandydat(ów) 1AH
15 miejsc(a) / 9 kandydat(ów) 1d
15 miejsc(a) / 10 kandydat(ów) 1TŻ
15 miejsc(a) / 1 kandydat(ów) 1Tg
Tak ma się sytuacja... Zależy do jakiej klasy złożyłeś papiery.
Pozdrawiam!

Trzeba było pisać, mi samemu nie chcialo sie jechać a znajomi słuchają innej muzyki...

''Zdjęcia psa''

Popatrzcie nie dośc ze idiota to jeszcze zoofil.

Porzuc wszelkie nadzieje na odzyskanie ów aparatu.

jeśli uczysz się jako-tako to politologia, socjologie itp.

jeśli aspirujesz wyżej, polecam administracja lub [abstrakcja totalna] prawo ze znamienitym prawem rzymskim ;).

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

a ja za późno przeczytałam szkoda ;(

Rzomiar S? nie chwaliłabym się tym na forum xD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org