Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojewoda strofowany na kościelnym dywaniku |
ja tam sie nie uczyłem ale znajomi którzy sie tam uczyli mówili ze szkoła jest ******** jak i nauczyciele, nietrzeba tam sie uczyc jest lekko, no i oczywiscie znajomosci wlasnej opini nie mam ale tyle osób chyba nie kłamie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojewoda strofowany na kościelnym dywaniku |
Pilnie szukam dobrego adwokata od spraw karnych,proszę o pomoc
|
|
stanowczo doradzam jak w tytule: "Omijać katolik z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" I to nie tylko szkoły tej firmy, ale prawie wszystko co związane jest ze Świętym Kościołem Rzymskim. Chyba, że komuś nie przeszkadza f..sz, za....manie, ob..da i cie......dzkie zacofanie.... to podobnie jak w PRL-u funkcjonowały elytarne "firmy" partyjne: przywileje dla słusznych poglądów, "kupowanie odpustów", pop.....ctwo i ku.....rstwo.... A poza tym wszystko normalnie.... P.S. Wystarczy porównać rankingi szkół, np. odsetek maturzystów dostających się na dobre, państwowe uczelnie.
|
|
czy można odwoływać się do komisji lekarskich, jeśli nie przeszło się któregoś z badań??? jeśli ponowne badanie będzie pozytywne, czy będą jakieś problemy z dostaniem się do służby??
|
|
tak Takos
|
|
mogo chodzic nikt nie broni, tak samo jak ktos z AIDS morze chodzic po chodniku. nikt nie broni. wienc skoro to nie jest choroba, czy tam zaburzeniem psychiczno emocjonalnym, wiec czym jest? czy zdrowy biologicznie i z poprawnym DNA osobnik powinien czuc poped do innego osobnika o tej samej plci? skoro takie zboczenia jak upodobanie do wlasnej plci jest zdrowym aspektem spolecznym, to czemu pedofilia/zoofilia nie jest? tolerujmy i takih ludzi wobec tego, bo czym zawinili? skoro wy - twierdzacy ze nie jest to choroba - czemu nie mowicie do wlasnych dzieci (na przykladzie syna): Tomku, po kiego ci ta Agnieksza, z Frankiem przecież znacie się już 15 lat, morze on będzie dla ciebie wymazonym partnerem do konca zycia? zona i tak gotowac ci nie bedzie potrafila, a on przynajmniej zrozumie cie gdy bedziesz mial ochote na browara. Santreo
|
|
najlepszy chyba jest Kozioł na Dwornej .
|
|
Tak, p.Kozioł ma łeb, tzn. wiedzę
|
|
Gej ok
|
|
A ja myślę, że w sprawie tej procesji to przełożeni tych policjantów powinni zebrać na garba. Ktoś ich tam postawił i kazał blokować. takie akcje na pewno są zorganizowane. Są ludzie od "myślenia" i są od "wykonywania", ale co z tego skoro "myślenie" leży i kwiczy? Poza tym przestańcie uogólniać, policja nie może być w każdym miejscu miasta. Ja czesto spotykam patrole policji jeżdżąc ulicami Łomży. Nie jest źle, w Białymstoku na pewno gorzej:).
|
|
za milion , wystarczy wpisać w przeglądarce lub wejść na stronę Orange, tak to jest jak myślenie boli pozdrawiam
|
|
my tu haha, a tam czai się zajebisty trojan
|
|
dzięki serdeczne za info. To już wszystko wiem:-) pozdrawiam:-)
|
|
jesli nic sie nie zmieniło to nie ma takiej kwoty która przedłuży na 365dni kazde doładowanie przedluzy na okres ktory podany jest na karcie 25zł na miesiac dzwonienia i na 2 odbierania chyba ze w ostatnim czasie coś się zmieniło Santreo
|
|
Tu bym się z Tobą HELENA nie zgodziła, ostatnio miałam tą przyjemność korzystać z Jego usług i jakoś nie zauważyłam by był taki jak opisujesz. A adwokatem/mecenasem jest jak z lekarzem, jak pomoże to jest ok, jak nie pomoże to jest beee:-) mogę polecić jak już tu wspomnieli co nie którzy, pan mecenas Kozioł jak i mecenas Fabiś, z Fabisiem miałam doczynienia pare miesiecy temu, z panem mec. Kozioł parenaście lat temu, ale wiele dobrego o Nim ostatnio słyszałam, i szczerze powiedziawszy pełen szacunek mam zarówno dla jednego jak i drugiego. a jak tu przypadkiem zajrzą to ICH serdecznie pozdrawiam:-)
|
|
mamy duzo klobow tam sa sceny!
|
|
ps: no i nie pisze się "tą szkołe" tylko " TĘ SZKOŁĘ" absolwentko drobna. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w Lomzy mogli by tako zrobic bym pocwiczyl strzaly z wiatrowki
|
|
o jakich targach, co tu jest grane?
|
|
w tej szkole jeśli ktoś "porywa" się na JEDNO rozszerzenie, to już jest kimś...... w przeciwieństwie do np 1 czy 2 lo, gdzie jedno rozszerzenie to w sumie podstawa.... taka jest różnica.......
|
|
To może ktoś przerobi mi pendrive? , bo mam na full ?! :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Nie czytałem waszych odpowiedzi. "autowiec" z tego co opisałeś tak zachowuje się niemal połowa kierowców tam jadących. Aż chce się kląć człowiekowi jak widzi tych 'kierowców' i nie są to nasze sławne "elki". Więc Policja nic tu nowego nie wniosła. A skoro widziałeś łamanie prawa, dlaczego żywo nie zareagowałeś, jak przaworządny obywatel tego kraju nad Wisłą ? Skoro pozwoliłeś na to więc jesteś współwinny, tak mówi litera prawa. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
„Orang Utan” oznacza po malajsku „leśny człowiek”. A w ogóle Człekokształtne, to nie są jakieś-tam „małpy” - tylko nasi najbliżsi krewni. Po angielsku: „Apes” - a nie „Monkeys”. Można je – w pewnym zakresie – nauczyć mówić, a nawet czytać. W niektórych krajach socjaliści już zamyślają, być dać im prawo głosu. Więc właściwie dlaczego nie zezwolić ludziom na małżeństwa z orangutanami? Prawo głosu – to prawo do decydowania o innych. Jeśli chcemy gorylom czy szympansom pozwolić decydować o ludziach – to dlaczego nie pozwolić im decydować, czy chcą zawrzeć związek z człowiekiem? I dlaczego nie pozwolić ludziom na związek z Naszymi Braćmi (i Siostrami)? Istnieją w naszym społeczeństwie zoofile. Znałem jedną dystyngowaną panią, która chodziła po Starym Mieście z dość imponującej postury psem. Wszyscy wiedzieli, bo okien nie zasłaniała dość szczelnie, ale nikt się nie wtrącał: z tym psiskiem lepiej było nie zadzierać. Więc dlaczego można z psem – a nie można z gorylem? W warszawskim ZOO parę lat temu kliku zboczków zgwałciło... hipopotamicę; co prawda: „karłowatą” (tylko 200 kg wagi) – ale zawsze. Niektórzy górale mogą z owieczkami... Dlaczego nie z orangutanicą? A czy z takiego związku mogą być dzieci? „Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści”... Zwolennicy Teorii Ewolucji powiadają, że jesteśmy blisko spokrewnieni... Skoro koń może spłodzić z oślicą oślika - osioł z klaczą: muła – to czemu nie człowiek z orangutanicą? No, raz na jakiś czas – w wyniku drobnej mutacji jednego chromosomu... „Człowiek Ogrodowy”... Jak to by było po malajsku? Tak czy owak: byłoby „ogniwo łączące”. Jak znalazł do Teorii Ewolucji. W każdym razie: znacznie większe jest prawdopodobieństwo, że coś się urodzi z takiego związku, niż ze związku dwóch homosiów. Więc jeśli ktoś chce wprowadzić „małżeństwa” dla homosiów – to może najpierw wypróbować to na orangutanicach? Zwolennicy życia we środowisku naturalnym przyklasną mi z pewnością!!
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Budować, budować - bieda musi pofolgować. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dorota popracuj nad interpunkcją, bo coś "wypociłaś" i nie wszyscy rozumieją :/ w tym ja.
|
|
Widzialem go dzis na starym rynku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |