piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojewoda strofowany na kościelnym dywaniku

ja tam sie nie uczyłem ale znajomi którzy sie tam uczyli mówili ze szkoła jest ******** jak i nauczyciele, nietrzeba tam sie uczyc jest lekko, no i oczywiscie znajomosci wlasnej opini nie mam ale tyle osób chyba nie kłamie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojewoda strofowany na kościelnym dywaniku

Pilnie szukam dobrego adwokata od spraw karnych,proszę o pomoc

stanowczo doradzam jak w tytule:
"Omijać katolik z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

I to nie tylko szkoły tej firmy, ale prawie wszystko co związane jest ze Świętym Kościołem Rzymskim. Chyba, że komuś nie przeszkadza f..sz, za....manie, ob..da i cie......dzkie zacofanie.... to podobnie jak w PRL-u funkcjonowały elytarne "firmy" partyjne: przywileje dla słusznych poglądów, "kupowanie odpustów", pop.....ctwo i ku.....rstwo....
A poza tym wszystko normalnie....

P.S.
Wystarczy porównać rankingi szkół, np. odsetek maturzystów dostających się na dobre, państwowe uczelnie.

czy można odwoływać się do komisji lekarskich, jeśli nie przeszło się któregoś z badań??? jeśli ponowne badanie będzie pozytywne, czy będą jakieś problemy z dostaniem się do służby??

tak

Takos

mogo chodzic nikt nie broni, tak samo jak ktos z AIDS morze chodzic po chodniku. nikt nie broni.
wienc skoro to nie jest choroba, czy tam zaburzeniem psychiczno emocjonalnym, wiec czym jest? czy zdrowy biologicznie i z poprawnym DNA osobnik powinien czuc poped do innego osobnika o tej samej plci?
skoro takie zboczenia jak upodobanie do wlasnej plci jest zdrowym aspektem spolecznym, to czemu pedofilia/zoofilia nie jest? tolerujmy i takih ludzi wobec tego, bo czym zawinili?

skoro wy - twierdzacy ze nie jest to choroba - czemu nie mowicie do wlasnych dzieci (na przykladzie syna): Tomku, po kiego ci ta Agnieksza, z Frankiem przecież znacie się już 15 lat, morze on będzie dla ciebie wymazonym partnerem do konca zycia? zona i tak gotowac ci nie bedzie potrafila, a on przynajmniej zrozumie cie gdy bedziesz mial ochote na browara.

Santreo

najlepszy chyba jest Kozioł na Dwornej .

Tak, p.Kozioł ma łeb, tzn. wiedzę

Gej ok

A ja myślę, że w sprawie tej procesji to przełożeni tych policjantów powinni zebrać na garba. Ktoś ich tam postawił i kazał blokować. takie akcje na pewno są zorganizowane. Są ludzie od "myślenia" i są od "wykonywania", ale co z tego skoro "myślenie" leży i kwiczy? Poza tym przestańcie uogólniać, policja nie może być w każdym miejscu miasta. Ja czesto spotykam patrole policji jeżdżąc ulicami Łomży. Nie jest źle, w Białymstoku na pewno gorzej:).

za milion , wystarczy wpisać w przeglądarce lub wejść na stronę Orange, tak to jest jak myślenie boli pozdrawiam

my tu haha, a tam czai się zajebisty trojan

dzięki serdeczne za info. To już wszystko wiem:-)

pozdrawiam:-)

jesli nic sie nie zmieniło to nie ma takiej kwoty która przedłuży na 365dni
kazde doładowanie przedluzy na okres ktory podany jest na karcie
25zł na miesiac dzwonienia i na 2 odbierania

chyba ze w ostatnim czasie coś się zmieniło

Santreo

Tu bym się z Tobą HELENA nie zgodziła, ostatnio miałam tą przyjemność korzystać z Jego usług i jakoś nie zauważyłam by był taki jak opisujesz.

A adwokatem/mecenasem jest jak z lekarzem, jak pomoże to jest ok, jak nie pomoże to jest beee:-)

mogę polecić jak już tu wspomnieli co nie którzy, pan mecenas Kozioł jak i mecenas Fabiś, z Fabisiem miałam doczynienia pare miesiecy temu, z panem mec. Kozioł parenaście lat temu, ale wiele dobrego o Nim ostatnio słyszałam, i szczerze powiedziawszy pełen szacunek mam zarówno dla jednego jak i drugiego. a jak tu przypadkiem zajrzą to ICH serdecznie pozdrawiam:-)

mamy duzo klobow tam sa sceny!

ps: no i nie pisze się "tą szkołe" tylko " TĘ SZKOŁĘ" absolwentko drobna.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

w Lomzy mogli by tako zrobic bym pocwiczyl strzaly z wiatrowki

o jakich targach, co tu jest grane?

w tej szkole jeśli ktoś "porywa" się na JEDNO rozszerzenie, to już jest kimś...... w przeciwieństwie do np 1 czy 2 lo, gdzie jedno rozszerzenie to w sumie podstawa.... taka jest różnica.......

To może ktoś przerobi mi pendrive? , bo mam na full ?! :)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Nie czytałem waszych odpowiedzi.
"autowiec" z tego co opisałeś tak zachowuje się niemal połowa kierowców tam jadących. Aż chce się kląć człowiekowi jak widzi tych 'kierowców' i nie są to nasze sławne "elki". Więc Policja nic tu nowego nie wniosła. A skoro widziałeś łamanie prawa, dlaczego żywo nie zareagowałeś, jak przaworządny obywatel tego kraju nad Wisłą ? Skoro pozwoliłeś na to więc jesteś współwinny, tak mówi litera prawa.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

wygasa nie wygasła....
Karta za 5 zl- wykonywanie połączeń 2 dni, odbieranie 10 dni;
25 zl- wykonywanie połączeń 1 miesiąc, odbieranie 6 miesięcy;
50 zl- wykonywanie 3 miesiące, odbieranie 12 miesięcy.

„Orang Utan” oznacza po malajsku „leśny człowiek”. A w ogóle Człekokształtne, to nie są jakieś-tam „małpy” - tylko nasi najbliżsi krewni.

Po angielsku: „Apes” - a nie „Monkeys”.

Można je – w pewnym zakresie – nauczyć mówić, a nawet czytać. W niektórych krajach socjaliści już zamyślają, być dać im prawo głosu.

Więc właściwie dlaczego nie zezwolić ludziom na małżeństwa z orangutanami?

Prawo głosu – to prawo do decydowania o innych.

Jeśli chcemy gorylom czy szympansom pozwolić decydować o ludziach – to dlaczego nie pozwolić im decydować, czy chcą zawrzeć związek z człowiekiem?

I dlaczego nie pozwolić ludziom na związek z Naszymi Braćmi (i Siostrami)?

Istnieją w naszym społeczeństwie zoofile. Znałem jedną dystyngowaną panią, która chodziła po Starym Mieście z dość imponującej postury psem. Wszyscy wiedzieli, bo okien nie zasłaniała dość szczelnie, ale nikt się nie wtrącał: z tym psiskiem lepiej było nie zadzierać.

Więc dlaczego można z psem – a nie można z gorylem?

W warszawskim ZOO parę lat temu kliku zboczków zgwałciło... hipopotamicę; co prawda: „karłowatą” (tylko 200 kg wagi) – ale zawsze. Niektórzy górale mogą z owieczkami... Dlaczego nie z orangutanicą?

A czy z takiego związku mogą być dzieci?

„Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści”... Zwolennicy Teorii Ewolucji powiadają, że jesteśmy blisko spokrewnieni... Skoro koń może spłodzić z oślicą oślika - osioł z klaczą: muła – to czemu nie człowiek z orangutanicą? No, raz na jakiś czas – w wyniku drobnej mutacji jednego chromosomu...

„Człowiek Ogrodowy”... Jak to by było po malajsku?

Tak czy owak: byłoby „ogniwo łączące”. Jak znalazł do Teorii Ewolucji.

W każdym razie: znacznie większe jest prawdopodobieństwo, że coś się urodzi z takiego związku, niż ze związku dwóch homosiów.

Więc jeśli ktoś chce wprowadzić „małżeństwa” dla homosiów – to może najpierw wypróbować to na orangutanicach?

Zwolennicy życia we środowisku naturalnym przyklasną mi z pewnością!!

Dlaczego akurat podałeś przykład lasu? Skoro w lesie, to i w każdym z nas jest. Myslę, że Bogu najbardziej chodzi o nasze wzajemne relacje. Jeśli te będą ok, to i las będzie rósł w siłę, bo nikt mu nie będzie przeszkadzał :). Realacje nie są dobre, bo ludzie na siłę szukają dziury w całym.

Treść jest ukryta

Budować, budować - bieda musi pofolgować.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Dorota popracuj nad interpunkcją, bo coś "wypociłaś" i nie wszyscy rozumieją :/ w tym ja.

Widzialem go dzis na starym rynku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org