środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdrojewski przygotowywał dokument idący dalej niż ACTA. "To kompromitacja"

Uwalaja na wszystkich etapach rekrutacji.Nie wspomne o szkolach Policji.na ktorych bardzo uwalaja. Z mojego naboru uwalili po niecalych 2 mcach szkolenia 10% sluchaczy.A gdzie jeszcze do konca szkolenia ile osob odpadnie.Strach pomyslec. O tym nikt nie pisze,ale takie sa realia.Juz niebawem wprowadzaja odplatnosc za wyzywienie i kwaterunek w szkolach.Ciekawe ile bedzie osob chetnych wtedy do sluzby w tej formacji.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdrojewski przygotowywał dokument idący dalej niż ACTA. "To kompromitacja"

jasiu_smietana jak zrobiłeś dobre zdjęcia pod słońce mi tak dobre nie wyszły

Suoper,
juz wypełniłem i czekam na wyniki na e mail, pilotszybowca@op.pl
ja dla Ciebie to mam nadzieje ze sie odwdzieczysz!!!!!
tez pisze prace mag na temat internetu.

To dawaj :vivera" spotkamy sie pod macdonaldsem bo zdaje mi się ze tam często przebywasz wieśniaku. Bądź wybierz lokalizacje dla siebie dogodną. Ja pokonam te 150km i pofatyguje się do i będziesz mógł mi powiedzieć w oczy co czujesz, a może będziesz się pod anonimem ukrywał. Wiesz co idz wypisywać swoje wypociny na "bandycka lomża" tam ze swoją fantazją pasujesz. Jak chcesz zobaczyć frajera to bądź odważny i się spotkajmy w dogodny dla nas obu dzień a dogodnej dla ciebie lokalizacji.

Dla roztrzygnięcia całej sprawy kolejny raz przepraszam czlowieka który mnie wiózł-bo to nie ona odbierał przyjmował pieniądze. Jednak w dalszym ciągu uważam że drugi taksówkarz nie oddał 90zł jak twierdzi. A kolejna sprawa dla znających chodź troszkę podstawowe działania matematyki.
Koszt jednego kilometra to 1.6zł według taryfikatora. Tak była to noc godzina 00:22 z soboty na niedzielę a więc podnieśmy koszt kilometra do 3zł myślę ze to max jaki można przyjąć. Z kupisk starych zakładając nie od znaku do znaku lecz z punktu A w Kupiskach do punktu B w Łomży jest dokładnie 6.5 km więc licząc po 3żł rachunek jest prosty 19zł plus otwarcie drzwi 5zł a do tego licznik powinien bić jak tylko kierowca taksówki przekroczył znak Łomża w stronę Kupisk, a więc dodajmy kolejne 2 kilometry do rachunku więc z samych kilomertów które powinny być 8.5km plus 5żł na start wychodzi 30zł50gr.
Ok niech będzie 40zł razy 2 bo tylu kierowców było wychodzi 80zł. Więc skąd tu 110zł? Nie wiem może jechał przez Piątnice? Z tego co pamiętam nie .Trasa była standardowa. Więc zakłądając ze jestem kutas i zajebałem sam sobie 90zł cena 110zł jest nie halo. Na dokładkę rozmawiałem z innymi korporacjami każdy wyliczał to na 30zł x2 =60zł

A więc "vivera" jak masz jakiś problemik to dawaj się spotkamy jednak jeżeli jesteś dziewczyną to zakładam , że i tak się nie ujawnisz pozostając śmieciem albo zwykłą kur***ą.
Leczysz kompleksy człowieku siedząc na tym forum bo tylko tu ktoś może cię słucha bądź tak się tobie tylko wydaje. TYLKO TU MOŻESZ BYĆ KOZAKIEM. ŚMIESZNE I ŻAŁOSNE.
Sam na początku popełniłem błąd pisząc o kogo chodzi i ten błąd naprawiłem. Jednak lubię mądre opinie, a nie ćwieków leczących własne słabości. I wielki szacunek dla dla ludzi piszących obiektywnie .

jest

no widziałem ale może ktoś jeszcze kogos poleci od kuchni

alkohol w postaci drinków, piwa, NIE CALE BUTELKI, taxówki są wazne caly czas w weekendy + w juwenalia klubowe 4 czerwiec (czwartek) do 24:00, w minimum 3 osoby jesli sie zabierzecie do klubu wtedy nic nie placicie, informacja w 100 % potwierdzona, wystarczy poczytać troche tu i tam. wjazd do klubu za free

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 607098758
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org