Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest rzecza niedopuszczalna aby Kosciol mieszal sie w glosowanie poslow |
no ja również polecam dr. Pijagina prowadzi naszą drugą ciążę i złego słowa na niego nie powiem :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest rzecza niedopuszczalna aby Kosciol mieszal sie w glosowanie poslow |
podajcie jakies linki stron z baza pytań na egzamin z góry dzięki ;)
|
|
No niech bedzię pan albo pani psycholog mogę uzyskać jakąś wiadomośc interesuje mnie jakie pytania zadają i czy jest trudnio czego moge się spodziewać pozdrawiam wszystkich.
|
|
Siemka. Wie ktos gdzie moge przerobic w Łomży PSP 3000 ?? I niech tylko nikt mi nie wmawia ze nie mozna jeszce przerobic 3000 http://www.pspiso.pl/index.php?p=news&area=1&newsid=22&name=psp-3000-oraz-psp-2000-ta-088v3-z321-amane Prosze o odpowiedz
|
|
Twoj mozg to jeden wielki fotomontaz patrze... Jak nie wiesz nawet co to PSP to sie nieodzywaj
|
|
http://orientacja.wm.pl/koncerty/Kayah-na-Lomza-Beer-Festival,71683 Tu cały program Swoją drogą to Browar ładnie wybulił za zrobienie tylu imprez, w Białymstoku dziś fajnie się to prezentowało .
|
|
Sorrki dla tych "małolatów", którzy stali pod sceną i zdzierali gardziołka - pozdro dla "moja_opinia"
|
|
dr. Pękała przyjmuje przy ul. Wyszyńskiego, bardzo dobry lekarz naprawde polecam, przyjmuje też w Zambrowie, ja osobiscie jestem zadowolona dwa dni przed porodem skierował mnie w odpowiednie rece tzn. gdzie dziecko miało fachową opieke, dodam że konsultowałam sie też z wyżej wymienionym lekarze i nie uzyskałam takiej porady jak od dr. Pekały każdy swojego chwali !!!!!!!
|
|
Z tego co słyszałem od kobiet to dr.Sokół jest młody i dość przystojny czy to ma jakieś znaczenie przy wyborze?
|
|
A gdzie wy to zrobicie? Na hali piachu nasypiecie, czy może przy na plaży przy rzece? Ogólnie nie wypali!
|
|
Droga e... no to chyba musze się dobrze zastanowić bo mam własnie 160cm o ile nie zmalałam od czasów szkoły... :/ W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Witam, zależy od wersji softu. Jak chcesz sam poszukaj na Allegoo. Bateria Pandory. Zawsze bedziesz mogl wrocic do softu orginalnego. W Łomzy jest osoba co zmienia soft, ale za powrot do orginalu placisz drugi raz. Ztego co pamietam cena oscylowala w granicach ceny baterii pandory. Pozdrawiam urzytkownikow PSP3 MirekO
|
|
tu Cie zaskocze bo z tego co ja wiem to głownie te Juwenalia zostały zorganizowane przez max 6 osób
|
|
czesc wszystkim :) nie jestem z Łomży a chciałam wiedziec czy bedzie sie cos dzialo w niedziele u Was, podobno jakies zawody strażackie...czy warto przyjechac? z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hej! mam pytanie (glownie dla Pan) jak waszymzdaniem powinna wygladac randka ....co sprawilo by Wam najwieksza przyjemnosc mile zaskoczenie itp...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |