poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Został wrobiony w zaniedbania skarbówki?

Jeśli Internet jest dla ciebie ważny i chciałbyś przyczynić się do jego rozwoju, to nadąża się doskonała do tego okazja. Wystarczy, że poświęcisz jedynie 10 minut swojego cennego czasu.

Zwracam się do wszystkich użytkowników forum, którzy chcą pomóc w badaniach do pracy magisterskiej na temat korzystania z internetu przez mieszkańców Łomży.
Wystarczy wypełnić ankietę znajdującą się na banerze po prawej stronie. Wszystkie instrukcje zawarte są w ankiecie.
Bardzo liczę na waszą pomoc! Od tego zależy moje być czy nie być!
Z góry dziękuje!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Został wrobiony w zaniedbania skarbówki?

jasiu kisiel zalozyl pewnie filtr polaryzacyjny na obiektyw szerokokontny swego aparatu

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

aha nom fajne miejscowsci bo planuje jechac tak na 3 dni piątek-niedzilea...a najlepiej byłoby takie miejsce "dzikie" niczyje gdzie mozna rozłozyc namiot itp albo cos w niskich cenach

michu aleks ja też miałem w piątek w gdańsku,na którą godzinę miałeś?

bo tak jest jasiu :)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

a ja bym pojebal wodke kupowac, pora obalic te barbarzynska tradycje kupowania wodki, jak sie chołota chce napic to niech przyniesie a jak sie nie podoba moze na wesele nie przychodzic mnie kolo ***** to lata czy by sie poobrazali morde zapite:D

"Obyśmy spotkali się w 4 oczy" to masz pewne a nie bede sie z toba ustawiac bo robiac to co zrobiles okazales sie frajerem i zostaniesz potraktowany jak frajer

Z racji ze jest to bardzo pilna sprawa zakladam temat na forum. Szukam domu dla mojej fretki - 9 miesiecznego samczyka, masci tchorzyk standard. Fredzio jest wykastrowany, zaszczepiony, zadbany. Jest przecudownym zwierzakiem, uwielbia sie bawic, nie gryzie, jest malym wariatem. Niestety nie dogaduje sie z moja samiczka, ktora musze trzymac z dala od niego co jest problemem, zwlaszcza, ze niedlugo bede miec druga.
Poprzedni wlasciciel Fredzia upieral sie, ze ma dobry kontakt z innymi fretkami co niestety okazalo sie nie prawda. Maluch je mieso surowe, karme ProPlan kitten. Wychodzi na spacery.
Ludzi Fredzio nie gryzie, delikatnie zaczepia do zabawy, ale obawiam sie, ze z inna fretka nigdy nie da sie go trzymac. Nie chce na nim zarazbiac, chcialabym tylko, zeby zwrocil mi sie zabieg kastracji i szczepienia (dalam za niego duzo wiecej).
Kontakt przez maila: anielsko-slodka@o2.pl
Prosilabym o nie komentowanie i admina o nie usuwanie tego postu. Niestety dawalam ogloszenie na wielu stronach lecz bez skutku.

wlasnie takie tematy powinny byc naglasniane ! nie mozna chowac problemow, tylko o takich wypadkach trzeba mowic glosno, moze ktos nastepnym razem zastanowi sie zanim wsiadzie do samochodu!?

najlepiej zamknac temat, wykasowac posta i problemu nie bylo prawda?
glupcy

No przecież właśnie tak napisałem :)

fran1989 na 7.30. a Ty?? pozdrawiam.

o kur.... faktycznie....
patologia

tylko współczuć rodzicom, bo pewnie nie wiedzą jak zachowuje sie ich córka ;

Ja miałem jakieś dwa miesiące temu MS w Gdańsku.
Tam to wygląda nastepująco (pani psycholog mnie poinformowała) jeżeli w ciągu 2 tyg. niezadzwonią to trzeba oczekiwać na listowne powiadomienie, że koniec rekrutacji.Jeżeli wynik pozytywny to będą wcześniej dzwonić.
Ja miałem w czwartek MS to zadzwonili dopiero w pon. tuż przed upływem tych dwóch tygodni.
Ja już jestem po WZ, czekam teraz na skierowanie na badania lekarskie,ale skoro wstrzymana rekrutacja to jestem ciekaw ile jeszcze będzie trwało to oczekiwanie...
pozdrawiam

W sklepie Korsa na ul. Piłsudzkiego obok Alkoholi Świata - najlepszego i jedynego profesjonalnego sklepu rowerowego w Łomży. Najlepiej iść tam z dzieckiem, a Pan Tomek coś doradzi. ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org