Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poplecznictwo jest karalne |
Wejdż na moja-lomza.pl Tam w "usługach" widziałam ogłoszenie krawcowej,która czyści i naprawia suknie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poplecznictwo jest karalne |
ooooo ***** zesraj sie
|
|
a co ty myslalas?
|
|
Na Małachowskiego, ok.90PLN, ale jeśli chodzi o ozdoby to zależy jakie są.
|
|
u kaminskiego najlepiej nie prawda z tymi wykladami bo wyklady sa w trakcie jazd
|
|
nowe info o juwenaliach http://amnesiamaxx.pl/#strony_17
|
|
osobiście polecam u kazika na dwornej 3 . Rozkładasz na raty . płacisz kiedy masz pieniadze . naprawde polecam . pozdrawiam
|
|
Poszukuje firmy, która zajęła by się wyczyszczeniem i pogłębieniem stawu 10 km od Łomży. Najlepiej chyba koparką gąsienicową. Sam nie wiem. Znacie jakieś namiary. Z góry dzieki za pomoc
|
|
Może ta firma www.miroslawzurek.pl
|
|
dzisiaj sie pluskalem w zimnawej ... jajca mje sie zmarszczyli i siura wciagnelo ze sama skora wisiala... a jak zemby mylem to jakby lasery strzelali w dziasla... ale placi sie jak za cieplawa bo sie taka odkreca bo noz widelec poleci ciut cieplejsza niz z zimnego kurka
|
|
Nie wiem jak w abonamencie, ale w tel na kartę wystarczy, że po przejechaniu granicy wyłączysz i włączysz tel i roaming będzie uruchomiony. W tamtym roku dowiadywałam się przed wyjazdem do Niemiec. Po powrocie należy czynność powtórzyć, żeby roaming wyłączyć :) Pozdrawiam :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jakoś nie czuje potrzeby szpanu. Nie chodziło tu o żadną reklamę piwa, ale masz rację to kiepskie połączenie. Co do rozgłosu... Jak bym nie chciał pokazać filmów które robię nie wrzucał bym tego na youtube. Pozdrawiam :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
w internecie mozna wszystko znaleźć:)
|
|
DANOMAT: mała firma ale chłopaki z doświadczeniem nie robią lipy 20 pożadnych lepiej niż 40 H****ych polecam Kisielnica 10 km od łomży na augustów:)
|
|
henryk Cie na tym forum tak wysterują że będziesz miał wyremontowaną chałupe.... jak sobie sam wyremontujesz hehe nie masz znajomych co robili remont? idź zobacz robotę bierz majstra i rób bo na forum to wiesz... co tydzień majstrów będziesz nowych przyjmował
|
|
Już za tydzień, 1 czerwca 2009 roku, na terenach sportowo – rekreacyjnych na os. Konstytucji 3-go Maja (dawna strzelnica wojskowa), z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka odbędzie się „Słoneczna Estrada”. Na scenie pomiędzy skate parkiem i boiskiem do piłki plażowej odbędą się prezentacje artystyczne dzieci i młodzieży z łomżyńskich szkół i przedszkoli, koncert galowy finalistów II Festiwalu Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej BIG BIT, Studia Piosenki POP ART oraz koncert laureatów telewizyjnego programu „Fabryka Gwiazd”. Przewidziano również gry, zabawy i konkursy z nagrodami oraz wiele innych atrakcji dla najmłodszych, m.in. zjeżdżalnia „Samuraj” czy eurobungee. Gośćmi specjalnymi „Słonecznej Estrady” będą bajkowi bohaterowie, ulubieńcy wielu dzieci: Królik Bugs i Ptaszek Tweety. Program: 11:00 – 15:00 – prezentacje artystyczne dzieci i młodzieży z łomżyńskich szkół i przedszkoli 15:00 – koncert galowy finalistów II Festiwalu Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej BIG BIT 16:00 – występ Studia Piosenki POP ART 17:00 – Martyna Melosik i Piotr Dymała – koncert laureatów telewizyjnego programu „Fabryka Gwiazd” Ponadto od godziny 11:00 do 18:00: ścianka wspinaczkowa, zjeżdżalnia Samuraj, eurobungee, basen z piłeczkami, batut, maty do nauki tańca, malowanie twarzy, konkurs malowania na styropianie, konkurs „skatersów” w jeździe na rowerach BMX i rolkach, pokazy siatkówki plażowej oraz wiele innych konkursów, gier i zabaw dla najmłodszych. BONUS DLA MILUSIŃSKICH: wszystkie zorganizowane grupy udające się na imprezę (wraz z opiekunami), korzystają z przejazdów autobusami MPK gratis!!! źródło: http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1548
|
|
TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ - administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi) - funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi) - bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz -MULTISELECT - opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań) - poradnik multiselect pomoc - porady jak zdać multiselect - historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis - zadanie na refleks - opis - zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne - sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM - 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami - zarys pytań zadawanych przez psychologa - zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym - Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania) - program szkoleniowy w szkołach -TEST SPRAWNOŚCIOWY -zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet - filmik opisujący przebieg testu pytania i odpowiedzi z lat poprzednich wzór podania , życiorysu -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 mail matik800@wp.pl
|
|
U mnie ;] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w czym jest problem Wiesiu?
|
|
emilii kulesza poradnia remedium
|
|
tylko ze ci debile po te bulki pojado
|
|
hej, czy mógłby mi ktoś wysłać jakieś materiały (testy)?? byłabym bardzo wdzięczna:) hafo15@wp.pl pzdr !
|
|
mozesz nastepnym razem nie pic ;p
|
|
Siemka wie ktos moze ile sie czeka od Wywiadu zorganozowanego na testy na komisji lekarskiej
|
|
Wokalista poszukuje członków kapeli lub dołączy do zespołu metalowego. Kontakt: telefon-515054396 lub e-mail: ShadyReaper@interia.pl
|
|
ja bym cie za 50 przywiozl swoim a za 80 twoim moge dac ci num kom jak sie kiedys nawalisz :D
|
|
Jaja sobie robicie z poważnego tematu bo za taką cenę to można mieć taksówkę na pół drogi do Warszawy, więc proponuję jeśli masz paragon z tej trasy to zgłoś to w dziale spraw konsumenta bądź spytaj w urzędzie skarbowym, lecz jeśli nie masz paragonu z tej trasy to już po ptakach i próżny temat.
|
|
za 200 zł to nawet z Nowogrodu na piechotę bym z.....la :)ł
|
|
Już widzę skargi mieszkańców, że za głośna muzyka i towarzystwo hałasuje. Tu nic nigdy nie wypali. Jak byłem w Poznaniu na starówce to szoku doznałem widząc tyle ogródków dookoła a placyk dużo większy od naszego i sporo musieliśmy się nachodzić żeby znaleźć pusty stolik i to było w środku tygodnia.
|
|
Duvall a Ty to pewnie wskakujesz w swój biały dresik i chodzisz pokicać na jakiejś techniawie. Trochę tolerancji prostaku. Ja np. słucham metalu i jakoś nie chodzę w glanach w lecie. Nie uogólniaj. Fate, ja swego czasu grałem na basie, więc jak byś nie znalazł basisty to się odezwij. Pozdro.
|
|
wszystko git ale jedna rzecz mnie dziwi. tak się napierdoliłeś że nie pamiętasz ile wybecelowałeś na takse a jego numer pamiętasz???
|
|
tak dobrze nie ma jak ktos zainteresowany to gg 4712020 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
patrze na forum technopokemony panują :D:D \m/
|
|
co za ludzie... Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
ja mam 19 lat,pracuję,mam dziewczynę i ogólnie poważne plany na przyszłość.wszystkie problemy duszę w sobie bo poprostu nie wiem jak i boję się poruszyć ciężkie tematy z matką.może popatrzcie drogie Panie na to pod tym względem,poobserwujcie zachowania i poznacie odpowiedź
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |