poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poplecznictwo jest karalne

Wejdż na moja-lomza.pl Tam w "usługach" widziałam ogłoszenie krawcowej,która czyści i naprawia suknie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poplecznictwo jest karalne

ooooo ***** zesraj sie

a co ty myslalas?

Na Małachowskiego, ok.90PLN, ale jeśli chodzi o ozdoby to zależy jakie są.

u kaminskiego najlepiej nie prawda z tymi wykladami bo wyklady sa w trakcie jazd

nowe info o juwenaliach http://amnesiamaxx.pl/#strony_17

osobiście polecam u kazika na dwornej 3 . Rozkładasz na raty . płacisz kiedy masz pieniadze . naprawde polecam . pozdrawiam

Poszukuje firmy, która zajęła by się wyczyszczeniem i pogłębieniem stawu 10 km od Łomży. Najlepiej chyba koparką gąsienicową. Sam nie wiem. Znacie jakieś namiary. Z góry dzieki za pomoc

Może ta firma www.miroslawzurek.pl

dzisiaj sie pluskalem w zimnawej ... jajca mje sie zmarszczyli i siura wciagnelo ze sama skora wisiala... a jak zemby mylem to jakby lasery strzelali w dziasla... ale placi sie jak za cieplawa bo sie taka odkreca bo noz widelec poleci ciut cieplejsza niz z zimnego kurka

Nie wiem jak w abonamencie, ale w tel na kartę wystarczy, że po przejechaniu granicy wyłączysz i włączysz tel i roaming będzie uruchomiony. W tamtym roku dowiadywałam się przed wyjazdem do Niemiec. Po powrocie należy czynność powtórzyć, żeby roaming wyłączyć :) Pozdrawiam :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Jakoś nie czuje potrzeby szpanu.

Nie chodziło tu o żadną reklamę piwa, ale masz rację to kiepskie połączenie.

Co do rozgłosu... Jak bym nie chciał pokazać filmów które robię nie wrzucał bym tego na youtube.

Pozdrawiam :)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

w internecie mozna wszystko znaleźć:)

DANOMAT: mała firma ale chłopaki z doświadczeniem nie robią lipy 20 pożadnych lepiej niż 40 H****ych polecam Kisielnica 10 km od łomży na augustów:)

henryk Cie na tym forum tak wysterują że będziesz miał wyremontowaną chałupe.... jak sobie sam wyremontujesz hehe nie masz znajomych co robili remont? idź zobacz robotę bierz majstra i rób bo na forum to wiesz... co tydzień majstrów będziesz nowych przyjmował

Już za tydzień, 1 czerwca 2009 roku, na terenach sportowo – rekreacyjnych na os. Konstytucji 3-go Maja (dawna strzelnica wojskowa), z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka odbędzie się „Słoneczna Estrada”. Na scenie pomiędzy skate parkiem i boiskiem do piłki plażowej odbędą się prezentacje artystyczne dzieci i młodzieży z łomżyńskich szkół i przedszkoli, koncert galowy finalistów II Festiwalu Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej BIG BIT, Studia Piosenki POP ART oraz koncert laureatów telewizyjnego programu „Fabryka Gwiazd”. Przewidziano również gry, zabawy i konkursy z nagrodami oraz wiele innych atrakcji dla najmłodszych, m.in. zjeżdżalnia „Samuraj” czy eurobungee.
Gośćmi specjalnymi „Słonecznej Estrady” będą bajkowi bohaterowie, ulubieńcy wielu dzieci: Królik Bugs i Ptaszek Tweety.

Program:
11:00 – 15:00 – prezentacje artystyczne dzieci i młodzieży z łomżyńskich szkół i przedszkoli
15:00 – koncert galowy finalistów II Festiwalu Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej BIG BIT
16:00 – występ Studia Piosenki POP ART
17:00 – Martyna Melosik i Piotr Dymała – koncert laureatów telewizyjnego programu „Fabryka Gwiazd”
Ponadto od godziny 11:00 do 18:00: ścianka wspinaczkowa, zjeżdżalnia Samuraj, eurobungee, basen z piłeczkami, batut, maty do nauki tańca, malowanie twarzy, konkurs malowania na styropianie, konkurs „skatersów” w jeździe na rowerach BMX i rolkach, pokazy siatkówki plażowej oraz wiele innych konkursów, gier i zabaw dla najmłodszych.

BONUS DLA MILUSIŃSKICH: wszystkie zorganizowane grupy udające się na imprezę (wraz z opiekunami), korzystają z przejazdów autobusami MPK gratis!!!

źródło: http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1548

TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ
- administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi)
- funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi)
- bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz
-MULTISELECT
- opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań)
- poradnik multiselect pomoc
- porady jak zdać multiselect
- historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis
- zadanie na refleks - opis
- zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne
- sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM
- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami
- zarys pytań zadawanych przez psychologa
- zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym
- Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania)
- program szkoleniowy w szkołach

-TEST SPRAWNOŚCIOWY
-zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet
- filmik opisujący przebieg testu

pytania i odpowiedzi z lat poprzednich
wzór podania , życiorysu
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
mail matik800@wp.pl

U mnie ;]

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

w czym jest problem Wiesiu?

emilii kulesza poradnia remedium

tylko ze ci debile po te bulki pojado

hej, czy mógłby mi ktoś wysłać jakieś materiały (testy)?? byłabym bardzo wdzięczna:)

hafo15@wp.pl

pzdr !

mozesz nastepnym razem nie pic ;p

Siemka wie ktos moze ile sie czeka od Wywiadu zorganozowanego na testy na komisji lekarskiej

Wokalista poszukuje członków kapeli lub dołączy do zespołu metalowego. Kontakt: telefon-515054396 lub e-mail: ShadyReaper@interia.pl

ja bym cie za 50 przywiozl swoim a za 80 twoim moge dac ci num kom jak sie kiedys nawalisz :D

Jaja sobie robicie z poważnego tematu bo za taką cenę to można mieć taksówkę na pół drogi do Warszawy, więc proponuję jeśli masz paragon z tej trasy to zgłoś to w dziale spraw konsumenta bądź spytaj w urzędzie skarbowym, lecz jeśli nie masz paragonu z tej trasy to już po ptakach i próżny temat.

za 200 zł to nawet z Nowogrodu na piechotę bym z.....la :)ł

Już widzę skargi mieszkańców, że za głośna muzyka i towarzystwo hałasuje.
Tu nic nigdy nie wypali.
Jak byłem w Poznaniu na starówce to szoku doznałem widząc tyle ogródków dookoła a placyk dużo większy od naszego i sporo musieliśmy się nachodzić żeby znaleźć pusty stolik i to było w środku tygodnia.

Duvall a Ty to pewnie wskakujesz w swój biały dresik i chodzisz pokicać na jakiejś techniawie. Trochę tolerancji prostaku. Ja np. słucham metalu i jakoś nie chodzę w glanach w lecie. Nie uogólniaj.

Fate, ja swego czasu grałem na basie, więc jak byś nie znalazł basisty to się odezwij. Pozdro.

wszystko git ale jedna rzecz mnie dziwi. tak się napierdoliłeś że nie pamiętasz ile wybecelowałeś na takse a jego numer pamiętasz???

tak dobrze nie ma

jak ktos zainteresowany to gg
4712020

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

patrze na forum technopokemony panują :D:D
\m/

co za ludzie...

Pozdrawiam
Glos Rozsadku

ja mam 19 lat,pracuję,mam dziewczynę i ogólnie poważne plany na przyszłość.wszystkie problemy duszę w sobie bo poprostu nie wiem jak i boję się poruszyć ciężkie tematy z matką.może popatrzcie drogie Panie na to pod tym względem,poobserwujcie zachowania i poznacie odpowiedź

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
nieruchomości
Działka budowlana 7,5 ara Wygoda ok. Łomży. Drewno opał, suche, porąbane, 5m3 dąb.
tel. 667246306
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org