sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MAYBACH, SOBECKA I JERZY K. KMICIC

Witam
Niedawno powstał nowy kebab na Lipowej czy ktoś był? Jeśli tak proszę o wrażenia...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MAYBACH, SOBECKA I JERZY K. KMICIC

ale Wy macie pomysly :) podziwiam

i fakt faktem, niezla poprawa humoru :)

witam Cie

czy był ktos na tym spotkamiu w sobotę?? ja nie mogłam. jakies ustalenia są??

ludzie dlaczego tak krytykujecie dziewczynę która prowadziła. nie twierdze że jest niewinna, ale czy myślicie że pasażerowie mocno zapierali się żeby z nią nie jechać? a jak bardzo krzyczeli gdy przyspieszała? nie obarczajcie tylko jej. nie sądzę żeby znajomi z którymi jechała nie mieli pojęcia że ona nie ma prawa jazdy.

a tak a propos to prawda, że współczucie tu na forum jest guzik warte i jak ktoś jest taki współczujący to powinien iść na pogrzeb. nie sądzę żeby modlitwa cokolwiek pomogła, ale chodzi o szacunek (a z kolei do obcej dziewczyny nie chodzi sie na pogrzeb i kolko sie zamyka). myślę też że lekką ręką wydaje się komentarze siedząc przed kompem w bezpiecznym domku.

wszyscy popełnili błąd życia. wszyscy zapłacili. jedni większą, inni mniejszą cenę (może tylko z pozoru, bo ja nie potrafilabym zyc ze swiadomoscią że zabilam przyjaciolke z powodu bezmyslnosci swojej, jej i znajomych).

zniszczyli sobie zycie

no niewiem ja sobie z dzienniczkiem sam radze
pzdr.

...wow moze jakas nieznana firma ? a przeceiz olimpijczykow sponsoruje ehhhh

Oo poźno temat zobaczyłem ale festyn wczoraj w Czarnocine był :D

kOZacko bYło

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

w Borkowie tez był fajny festyn

Nie znam aż tak Pana Zajkowskiego, by Go na prezydenta, ale wiem i przekonana jestem że obecny Pan Prezydent B. i Radni powinni być zmienieni- to na 100% Może i zrobił coś dla Łomży obecny Prezydent, ale uważam że teraz inni powinni wykazać się wnieść coś nowego, dla nas i miasta całego.

no moze narescie cos sie zmieni w tej naszej zapyzałej łomzy , ha ha ale nie nie to by było zbyt piekne by było prawdziwe !!!Moze lepiej juz teraz ja zakopac i nasi radni klopot beda mieli zgłowy.Tylko ekipy niema bo ta co remontuje Długo to nadaje sie sufity w lesie malowac . bo zejdzie im w takim tepie ze dwa lata!!!Brawo brawo Rada miasta!!!

Mam pytanie. Wie ktoś może na jakiej zasadzie układane są listy rankingowe? Chodzi mi o to że każda komenda ma przyznaną określoną liczbę wakatów. Załóżmy że komenda X ma 10 wolnych wakatów i 20 kandydatów którzy złożyli do niej dokumenty i przeszli postępowanie kwalifikacyjne jednocześnie sąsiednia komenda Y ma 5 wolnych wakatów i powiedzmy tylko 5 kandydatów. Co się dzieje jeśli 10 kandydatów z komendy X dla których nie ma wakatów ma lepsze noty w liście rankingowej niż kandydaci z komendy Y ??

Pomysł jak najbardziej słuszny, ale czy nie można niektórych lokali z alkoholem usytuować trochę dalej np.od Katedry?w uchwale jest 90 m, a starówka jest dość duża.Wydaje mi się ze nie można na siłę dla 2-3 przedsiębiorców zmieniać całej uchwały, takie lokale można było0 by umiescić trochę dalej np wokół Starego Rynku:) z drugiej strony czy w innym miejscu Myśle, że z racji tej ze to jest inicjatywa izby to ma ona w tym swój jakiś udział....a Zajkowski na prezydenta....nie dziękuje

A co on napisał że jest nałogowcem...?

moze ktos dokladnie opisac badania w PZP ??? Na czym to polega ,jakiego rodzaju sa tam testy itd. Czy jakos sie mozna do tego przygotowac. Nie mam na mysli osobowosci ale moze sa test do ktorych mozna cos pocwiczyc .

Z gory dzieki !!! :)

zespół metalowy? co będziecie robić z tego metalu? mi by sie przydały nowe kombinerki i młotek ...ale taki fest ;-D

a tak BTW. nienawidze muzyki tego typu i ciot chodzących w glanach w lato;-]

w łomży prezydent ma g........o do powiedzenia!!!!! to STEFANEK za sznurki pociąga!!!!

hahah zrobiono cie w ***** przez jakiegos emeryta z taksowki lub obiboka z wielkim brzuchem co zadna praca sie nie skalal w zyciu moze poza wymiana dolarów pod pewexem w latach 80:D

moze ten kisiel woli chłopców

szakal mam dla Ciebie propozycję- zapłacę Ci za pośrednictwo jeżeli znajdziesz M w nowym budownictwie w cenie jaką oferujesz w ogłoszeniach czyli 2400 za metr. Do roboty szakal kasa czeka.

popierwsze to twoj stary razem z twoja rodzinko chodzi na paczki na komende jednoczesnie dając dupy dla komendanta po drugie frajer masz na drugie glupia pizdo a po 3 pisze sie uwal sie na pizde dlatego Uwal Sie NA Pizde frajerze chzba moge tak na ciebie mowic bo stara wola cie tak na obiad a pozatzm umzj dupe bo jebie ci z rzja emaaaaaaaa

poznań-łomża!!! wolne miejsca do łomży!!!

No właśnie gdzie jest napisane że jestem nałogowcem. Po prostu się zdarzyło urodziny koleżanki i tyle. Nie daje to nikomu prawa do oszustwa kogokolwiek. Bo to że ktoś był pijany i mnie zaczepiał nie daje mi prawa wyjebać mu kłów. Piszę ten post by każdy kto tu wchodził zwrócił uwagę na tego pana. Ja mogę mu obiecać że za każdym razem kiedy będę go widział czy w sklepie czy na ulicy zrobię mu lipę przy ludziach, nie tylko ja ale każdy z moich koleszków. Myślę że na dłuższą metę zacznie żałować swojego czynu i oto mi tylko chodzi. Bo ja nigdy nikogo z nich nie okradłem ani nie oszukałem ,a wręcz przeciwnie zawsze dostawali do równej sumy czy brakowało 3 zł czy 50gr. Mi by było głupio jak by ktoś o mnie pisano oszust ,złodziej następnym razem może się zastanowi i oto tylko chodzi. Bo dziś byłem ja jutro może ktoś z was bądz waszych znajomych. Chodź nikogo nie posądzam o picie:) pozdrawiam

" nie sądzę żeby modlitwa cokolwiek pomogła, ale chodzi o szacunek (a z kolei do obcej dziewczyny nie chodzi sie na pogrzeb i kolko sie zamyka). myślę też że lekką ręką wydaje się komentarze siedząc przed kompem w bezpiecznym domku.' Myślę że tu się mylisz modlitwa złagodzi ból po stracie bliskich.A na szacunek to trzeba sobie zapracować.Jeszcze jedno lepiej siedzieć w domu przed kompem niż szukać wrażeń na drodze.Przyczyną tragedii jest głupota lub alkohol i brawura.
Po co ludzie tworzą fora-Żeby wyrażać swoje lepsze lub gorsze opinie.

Jade jutro do 3miasta, moge zabrac 2 osoby - Gdansk, Gdynia, Sopot

wyjazd kolo 14

ajjj teraz piszesz dopiero...

666

w Białymstoku widziałem troche metalowców

666 6 666 6 6666

ps. nie powaliło mnie, te szóstki pisze szatan

Witam dzis o godzinie 21:45 tak w tej okolicy widzialem z kolega na niebie ( patrzac z strony ostroleki na augustów) meteor albo cos podobnego ( lecialo przez jakis czas a potem jakby sie podzielolo na 2 czesci i zgaslo) czy tez ktos to widzial

hehe

oo bedzie fajna podroz z toba

interesujaca rozmowa:)

a ja się zjarałem i widziałem pingwina u mnie na biurku

SD... Gratuluje...

Ej, można się jeszcze na to zapisać? Będzie jakiś kurs tego typu organizowany w czerwcu?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org