wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy Oburzeni

Tak za przystankim w prawo i jakieś 200m po lewej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy Oburzeni

niedlugo za 2000 beda szukac nabywcow i beda cieszyli sie jak glupie jak ktos bedzie chcial wziasc za ta cene niestety kupiliscie mieszkania na samej gorce cenowej i watpie zebyscie znalezli kogos kto odkupi je od was po tej samej cenie

BIG NJ widze ze nie tylko gg u ciebie nie działa

hej! ja mialam wczoraj w slupsku sprawnosciowke -z dziewczyn mialam najlepszy czas:) i musze powiedziec ze polowa dziewczyn polegla wlasnie na pilce no i czesc sie nie zmiescila w czasie niestety... dlatego radze dziewczynom ta pilke naprawde potrenowac zeby ten tor zaliczyc :) a teraz czeka mnie ten nieszczesny MS... :)

na sztukie to se mozesz kupic parówkie ;P

No jeździłem Grande 1.4 i nic nie szarpie jak prawidłowo puszczasz sprzęgło, itp. To zależy od techniki jazdy i przyzwyczajenia. Może jeździsz jakimś samochodem z większym motorkiem dlatego nie odczuwasz tego. Zapytaj instruktora, przecież po to on siedzi z tobą :D

Też tak myślę. Niektórymi zakupami po kilka mieszkań na kredyt kierowała tylko chęć zysku:))))
No, ale nie każdemu się udało haha.

Jarek

http://www.expedition-earth.com/cms/pages/home/halfway-event--warsaw.php tez tam bylem i skad wiesz ze ktos ich nie opczestowal na takich z kaso to nie wygladali:P:P:P a swoją drogą to przez 3 lata ludzie w namiocie koczujo po swiecie to troszkie kulturki niedziela dzisiaj , kawalka pizzy zalujesz hehe

turysci pszyszli?

Damianolo: owszem forum jest po to, by sie pytac. a nie robic z siebie idiote - a to dosc znaczonca kwestia

adal: a ty rzes duzo powiedzial

Rafallo20: jak by nie pisali durnych tematuw, to mysle ze srednie IQ odwiedzajacych wzrosloby conajmniej kilukrotnie

Malachit - nistety jest tak ze forum 4lozmy to synonim darmowej reklamy dla tepych czytelnikuw. tego nie zmienisz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org