Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy Oburzeni |
Tak za przystankim w prawo i jakieś 200m po lewej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy Oburzeni |
niedlugo za 2000 beda szukac nabywcow i beda cieszyli sie jak glupie jak ktos bedzie chcial wziasc za ta cene niestety kupiliscie mieszkania na samej gorce cenowej i watpie zebyscie znalezli kogos kto odkupi je od was po tej samej cenie
|
|
BIG NJ widze ze nie tylko gg u ciebie nie działa
|
|
hej! ja mialam wczoraj w slupsku sprawnosciowke -z dziewczyn mialam najlepszy czas:) i musze powiedziec ze polowa dziewczyn polegla wlasnie na pilce no i czesc sie nie zmiescila w czasie niestety... dlatego radze dziewczynom ta pilke naprawde potrenowac zeby ten tor zaliczyc :) a teraz czeka mnie ten nieszczesny MS... :)
|
|
na sztukie to se mozesz kupic parówkie ;P
|
|
No jeździłem Grande 1.4 i nic nie szarpie jak prawidłowo puszczasz sprzęgło, itp. To zależy od techniki jazdy i przyzwyczajenia. Może jeździsz jakimś samochodem z większym motorkiem dlatego nie odczuwasz tego. Zapytaj instruktora, przecież po to on siedzi z tobą :D
|
|
Też tak myślę. Niektórymi zakupami po kilka mieszkań na kredyt kierowała tylko chęć zysku:)))) No, ale nie każdemu się udało haha. Jarek
|
|
http://www.expedition-earth.com/cms/pages/home/halfway-event--warsaw.php tez tam bylem i skad wiesz ze ktos ich nie opczestowal na takich z kaso to nie wygladali:P:P:P a swoją drogą to przez 3 lata ludzie w namiocie koczujo po swiecie to troszkie kulturki niedziela dzisiaj , kawalka pizzy zalujesz hehe
|
|
turysci pszyszli?
|
|
Damianolo: owszem forum jest po to, by sie pytac. a nie robic z siebie idiote - a to dosc znaczonca kwestia adal: a ty rzes duzo powiedzial Rafallo20: jak by nie pisali durnych tematuw, to mysle ze srednie IQ odwiedzajacych wzrosloby conajmniej kilukrotnie Malachit - nistety jest tak ze forum 4lozmy to synonim darmowej reklamy dla tepych czytelnikuw. tego nie zmienisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |