Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komuch i choragiewy |
teraz mamy nowego lidera :D Kurski buahahhahahaaaaa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komuch i choragiewy |
Kazda osoba ktora wsiada za kolko powinna czuc ciazaca na sobie odpowiedzialnosc za zycie pasazerow i innych uczestnikow drogi. To tak na wstepie. Kazda z tych osob popisala sie niemala glupota. Zaplacili za to. Bedzie sie ten smrod za nimi ciagnal do konca zycia. Moze to przemowi troche do rozumu lomzynskiej mlodziezy. Koles ktory daje auto 18latce bez prawa jazdy, rozumiem chce sie pouczyc jezdzic, ale na Boga sa od tego placyki a nie publiczne drogi!!. Bedzie o tym myslal pchajac wozek do konca zycia. Dziewczyna ktora prowadzila. Wielka frajda jezdzic samochodem. Rozumiem, przyjemnosc z jazdy, ale jak sie nie ma doswiadczenia, a tym bardziej prawa jazdy to... Placyk i noga z gazu, a nie na odwrot. Zabila swoja kolezanke. Nie broncie jej. Ma 18 lat zdaje sie ze dorosly czlowiek, wsiadajac za kierownice ponosi odpowiedzialnosc za to co sie dzieje na drodze i za to jak jedzie. Chcecie jej bronic? Prosze bardzo. Rozumiem wszystko kazdy popelnia bledy, ale pomyslcie o tym gdyby tamtedy w tym momencie jechala dla was bliska osoba i gdyby zamiast w te drzewa skasowala wlasnie ja. Milena (jak tam ktos napisal wyzej) zal mi jej rodziny (pare dni temu zdazyl sie u mnie w rodzinie wypadek, wiem przez co przechodza). Zal mi tej dziewczyny. Nie wiem, nie bede jej osadzal, juz ktos teraz tam w niebie to robi, ale ja bym nie wsiadl do samochodu z osoba ktora nie ma prawa jazdy, a tym bardziej jedzie z szalencza predkoscia. Moze zaufala kolezance... Szkoda dziewczyny, tak mlodego zycia. Moj apel. Nie broncie ich, ale tez i nie mozna im tego caly czas wytykac. Zostawic w spokoju. Oni i tak juz dostali za swoje. Beda myslec o tym do konca zycia (bo nie wierze ze sa bezdusznymi ludzmi). Jednak mam nadzieje ze to przeczyta czesc ludzi i siegnie po rozum do glowy gdy im podobne pomysly przyjda do glowy. Ludzka glupota popedza tragedie. Pomyslcie o tym jak wsiadacie za kolko. Nikt nie jest swiety. Nikt nie jest bez winy. My tez jezdzimy szybko.... Jednak niektorzy za szybko...
|
|
Bo we wsiech mediach deszczu strugi a tu mi slonce swieci przez okno. Nie wiem czy karkowe na grilla wyciagac :/
|
|
|
uoo. deszcz konwekcyjny chyba grilla nie zagasi ;]
|
|
hm....co do salonu w kauflandzie to zapewne chodzi o p. Sylwie która ostatnio mojej babci włosy tak scieła iz babcia z tych włoskow nie mogła zrobic trwałej ondulacji musi czekac az jej odrosna ale jak na szczescie ta PANI juz tam nie pracuje i jak najbardziej polecam ten salon
|
|
SwS widać,że jesteś społeczniakiem.Domownikiem bez ziomków.Nie rozumiesz co znaczy frajer! Taki z ciebie kozak,jesteś sobą?Weś sie szanuj.. antares
|
|
Dawajcie dopalaczeee ;D Przecież to tylko do klasera będzie;]
|
|
Wyzywać nie wyzywać. Świadczy o kolegach wyżej i ich poziomie w każdym wymiarze ;p Opinia opinii nie równa. Ciekawy lokal. Mi tam nikt niczego nie ukradł (jeszcze;p ), jest przyjemnie i nie małolaci. Małolaty..... hmm.... ktoś tu chyba nie ma dowodu,że wyzywa innych i na pewno kolegi tam nie było... bo bez dowodów nie wpuszczają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |