Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejna kompromitacja prezydenta |
no
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejna kompromitacja prezydenta |
Bardzo fajnie robi dziewczyna która mieszka na osiedlu Kraska, za akryl bierze chyba 50zł, już z ozdóbkami. To jej nr 509957949
|
|
Stefanek napisał: "Zmiana przebiegu auta jest karalna. Są na to parafrafy." Zapewne chodzilo o "paragrafy" ale jezeli bylo by tak jak piszesz to 80% handlarzy z allegro by juz bylo po wyroku albo nawet garowalo :) Z tego co wiem to w USA tylko przestrzega sie tego przepisu bo tam prawo chroni obywatela przed takimi przekretami, a kary są dość spore.
|
|
witam zazwyczaj nie wypowiadam się na takie tematy ale widzę że zawiść ludzka jest okropna. Proszę się szczerze zastanowić. Jeśli ktoś chwali zespół to znaczy ze ładnie gra. jeśli nawet się promują to znają sztuczki marketingowe a konkurencja zostaje w tyle. to zespół grający na weselach a nie informatycy zakładający strony. widziałam z ciekawości i jest oki. Osobiście nie byłam i nie słyszałam. ale już ich lubię. Tak trzymajcie!!
|
|
lomzyniak50 ty chyba za dużo grasz w NFS albo coś w tym stylu. Ciekawe gdzie by mu wszedł do takiej budy silnik 6 litrowy ? 0-100 = 3,2sek hahaha Nie wypowiadaj się lepiej człowieku :D Ogólnie mnie rozśmieszyłeś ale spoko :]
|
|
tylko MD studio na dlugiej, ta pani wie co robi doradzi, odradzi i bedziesz zadowolona napewno. odradzalabym ci natomiast robic u dziewczyn za grosze , ktore sa samoukami i mogo zrobic twoim paznokciom tylko krzywde ja sie kiedys tak wlasnie przejechalam. to numer do MD 506139536
|
|
Dominisia widać każdy ma swoje upodobania i inne oczekiwania odnośnie obsługi w sklepie.Jeżeli nie przeszkadza Ci to,ze laski śmieją się przy innych klientach z tego jak była ubrana inna klientka to świadczy o braku wychowania i braku taktu.Współczuję.
|
|
[*] [*] [*] [*] [*] W naszej pamięci na zawsze :*(
|
|
No co ty nie powiesz?! Sam się nie wypowaiadaj, bo się mało znasz... Właśnie na celu miałem rozśmieszenie forumowiczów, ale ty jakoś nie zczaiłeś o co chodzi... :/
|
|
a gdzie On przyjmuje? na NFZ? tez wstawia ubytki?
|
|
zgadzam sie, tylko Pani Ania, ma salon obok solarium na dmowskiego ( po schodkach na gore) jezdzi na szkolenia i bardzo modnie czesze. nie wyglada sie potem jak z koszem na glowie jak po innych fryzjerkach ;)
|
|
wystarczy tylko spojrzec na Pania Anie i wiadomo ze mozna oddac swoje wlosy w jej rece :) pelna elegancja, a to o czyms swiadczy. Dba o siebie i dba o swoje klientki. Jesli wchcodzac do salonu widzimy ze fryzjerka ma na glowie cos co ciezko nazwac fryzura to tak jakby isc do dentysty ktory nie ma zebow ::D
|
|
do sciogniecia??? bys sie ogarnol i kupil jakos plyte pzdr.
|
|
mówisz, że twój przełożony to nieudacznik, a może z Tobą jest coś nie tak, jak nie potrafisz sam załatwić sprawy z dzienniczkiem i wyżalasz się na forum.
|
|
Do geralt: Napisz proszę ile czekałes na wz? I...o co Cie pytali?.:-)))
|
|
no faktycznie temat do dupy hehhe ale zjechaliście kolesia że aż szkoda gadać
|
|
Jak chcesz palić kapcie albo przyczepy ciągać TAK !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |