piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No to będzie czy nie będzie rozwiązanie

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No to będzie czy nie będzie rozwiązanie

Odbyły się odbiory ulic Wąskiej i Zdrojowej . tyle ze do budowy tej drugiej może trzeba było wynająć firmę która budowała kiedyś drogi . Tam się jedzie gorzej nisz było przed tym całym remontem, co studnia to łata po poprawkach , a wysokości i tak są różne. Czuje się to niestety, i nadal trzeba jeździć slalomem.
Pozdrawiam

A ja zapytam czy my jusz mamy supermarket?bo jak narazie widziałem tylko więkrzy sklep a na market to chyba jeszcze poczekamy.
Pozdrawiam

prawda, powiedzcie mi jeśli jest odebrana ta robota, (a pewnie jest bo robotnicy zniknęli), to kto to odbierał? To chyba jakiś przekręt, bo nie jest szczytem spostrzegawczości zauważenie takiej krzywizny prawie na całym odcinku remontu. Na starej szosie tego nie widać.

Witam
Szosa Zambrowska to kompromitacja firmy która ją robiła ! Jeśli urzędnicy UM w Łomży odebrali ten remont to jest to SKANDAL. Mam cichą nadzieję, że ta ulica zostanie jeszcze poprawiona. Może urzędnicy nie widzieli beznadziejnie wykonanego zjazdu z ronda w stronę Zambrowa i tych ubytków w asfalcie. Przecież tam po zimie będzie makabra. Co na to nasi urzędnicy. Może ktoś z UM sie wypowie.

a gdzie to jest ???

A to ciekawostka !
Wchodząc na drugi link można się dowiedzieć, że np. w Polsce jest 131 hoteli, 20 pensjonatów i nic poza tym.
To nic. Idzie ku lepszemu, bo z liczb wynika, że w zeszłym roku spało w "Baranowskim" 348 osób ( czyli mniej niż jedna dziennie ) , a w tym już dużo lepiej , bo 1136.
Weźmy to za dobrą wróżbę : wzrost gospodarczy nie tylko w TV, a tuż obok, za miedzą, namacalnie.
Ale to nie dziwne, skoro goście zdrożeni zjeżdżają z Via Baltiki, to muszą się gdzieś, robaczki, pożywić i przekimać.
I gdzieś tam po drodze była jakaś Łomża, koło Piątnicy...
Ale z czym do ludu ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org