Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rządowa limuzyna dla o. Rydzyka |
Moim zdaniem 2 pozycje: 1.Mozilla Firefox 2.Adobe Audition 1.5 ------------------------------------- Jak zwykle pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rządowa limuzyna dla o. Rydzyka |
HEHEHEHHHE świetne
|
|
No bo jak ci przeszkadza dużo prac domowych to sę tak załatw i nie bedziesz nażekał .... ja nie nażekam że dużo prac domowych to może pomyśl co napiałeś. Dyrb
|
|
aaaa jeszcze jedno czy strona www.4lomza.pl zmieniła strone albo zrobiła dodatkowo ? wejdzcie i zobaczcie www.4lomza.podlaskie.info
|
|
trening czyni mistrz - moi drodzy - słuchaj matki!! (i nauczyciela chichi)!
|
|
Wszyscy tylko potrafią krytykowć - powstał nowy market - niedobrze, wyremontowano ulice - nie tak, mamy wybrukowaną (ciekawą) uliczkę na Stróce - nieładnie.... A może by tak moi mili wspólnie cos wymyśleć konstruktywnego. Przecież to Nasze miasto - jeśli My wszyscy nie weźmiemy się do pracy - no cóż - wtedy faktycznie będziemy mieli na co narzekać! Więc - kto ma pomysł - co można zrobić w naszym mieście - aby było milej, ciekawiej, aby młodzież nie musiała stać pod klatkami (bo nie ma pieniędzy na kafejki ani paby), aby starsi wyszli z domów - aby sąsiad zaczął znać sąsiada - aby po prostu bardziej chciało nam się żyć?? Tylko nie mówcie, że nie ma pieniędzy - i bez tego nic się nie zrobi. Tylu ludzi u nas nie ma pracy - sporo jest na emeryturze lub rencie - i wszyscy oni mają CZAS! Wystarczy odpowiednia zachęta i motywacja oraz ktoś kto potrafi wykorzystać ten potencjał - ukierunkować.. A na razie - czekam na pomysły. Może już za chwilę - Łomża czymś zabłyśnie!
|
|
wedlug mnie powinni wybudowac jeszcze pare takich "SUPER MARKETOW" w lomzy gdyz upiekszaja one nasze miasto a z reszta jak widac po cenach nie sa one zbyt niskie w porownaniu do towarow naszych lomzynskich kupcow a czesc z nich jest nawe drozsza tak wiec wedlug mnie jest to zerowe zagrozenie dla handlowcow a budynki jakby nie bylo wygladaja naprawde super
|
|
TY śLeDcZy JA NIE JESTEM JAKIŚ KU.....KALENDARZ TYLKO KALENDARZ MOŻE BEDZIE TAK KUR...ŚLEDCZY ?? NIE OK JA MŁODSZYCH NIE BENDE WYZYWAŁ NA RING . A CO DO SKLEPÓW TO ZBUJCIE M1 ALBO TESSCO I KONIEC. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
BYŁ WYBUCH CZRNOBYLU I SLEDCZEGO I RESZTE Z FORUM NAPROMIENIOWAŁO I TERAZ COŚ IM W GŁOWIE POPRZEDSTAWIŁO I MUTACJE DOSTALI ........BLRREEEEEE ... & vice versa!
|
|
A ja BENDE ci machal na pozegnanie. Zaloze nawet takie buty coby mi z nich SMOŁA WYCHODZIŁA. P.S. Tzw. "wieś" jest w każdym miejscu. Prawdopodobnie większość Warszawiaków z kilku dzielnic teart widzi wyłacznie z okien tramwajów. Zaściankowość to cecha mentalna - nie jest związana z miejscem zamieszkania.
|
|
Brawo śLeDcZy wreszcie ktoś złapał pana mondlale, nauczyciela i mentora grabosia na błędzie ortograficznym HAHAHAHAHAA
|
|
A jedź se w cholerę i nie wracaj i krzyżyk przy drodze.
|
|
Nie powiem że wszystkim, ale sporej grupie łomzyniaków odbiło, bo... zobaczyli sklep! Ludzie!!! Czy was do konca pogięło??? Żeby to jeszcze małoletni obmacywacze, ale wczoraj wieczorem (6.grudnia) DWIE I PÓŁ DOBY (!!!) PO OTWARCIU TEGO "PRZYBYTKU" nadal mówiło o tym w dzienniku któreś radio. Nie wiem które bo w sklepie to nie ja wyszukuję stację ale ten dziennik o 18. prowadził głos żeński. A może właściciele "100krotki" wykupili reklamy w porze dziennika? Żenujące.
|
|
Autor: antek (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 04-12-04 16:52 Nie przesadzałbym z tą wiochą itd. Widzieliście różne kadry czy to z wyprzedaży czy innych "promocji"? W łodzi chyba połamali trochę w sklepie, ludzie na pogotowiu się znaleźli. Te obrazki , (a tekście o tym na 4lomza jest więcej zdjęć ) to tylko stawia tych ludzi w takiej samej kolejce jak w Łodzi. Ciekawe czy tak będzie za kilka dni. A swoją drogą Galeria ma promocję i to za darmo. Nie inwestowali, a wszyscy, albo prawie wszyscy o tym się dowiedzą. W związku z powyższym przypomniało mi się, jak podczas mojego ostatniego pobytu w nowohuckim Carrefourze ogłoszono wszem i wobec konkurs mający polegać na tym, że sześciokilowy vizir oddadzą ZA DARMO! pod warunkiem, że na hasło np: "kasa numer 15!" klient przybiegnie ile sił w płucach do kasy nr 15 jako pierwszy, oczywiście z vizirem na plecach. Co się działo i jak to wyglądało - możecie sobie jedynie wyobrazić. Sama dostałam takim pędzącym vizirem po plecach, wskutek czego dokonałam trzykrotnego obrotu o kąt 360 stopni.
|
|
Miałem dziś wątpliwą przyjemność załatwienia z pozoru prostej sprawy w WKU. Musiałem dostarczyć zaświadczenie że studiuje. Na dzień dobry w pokoju 12-13 jakaś Herod-baba w zielonym kubraczku zaczeła się na mnie drzeć, że nie mam świadectwa ukończenia poprzedniej szkoły, mimo że na wezwaniu nie było ani słowa o tym że jest konieczne. Nie mówiąc juz o tym, że skoro studiuje to szkołe srednią skończyłem. Zresztą ja nie miałem najgorzej gdy romawiałem z inną Panią do pokoju wszedł chłopak i powiedział, że nie ma wezwania.... I zaczeło się ;) BABSKO w kubraku zaczeło się na nim wyżywać. Na szczęście Pani , z którą rozmawiałem ewakułowała mnie do innego pokoju. Świadectwo doniosłem na jakiś czas mam spokój. A Wy jakie macie doświadczenia z WKU? A może gdzie indziej trafiliście na równie sympatyczne urzędniczki? P.S. Tego chłopaka od zgubionego wezwania juz nie widziałem
|
|
Ale by było fajnie jakby każdy z 60 tys. mieszkańców zgłosił swój pomysł na to miasto- koncert życzeń. I na jednego zadowolonego byłoby kilka tysięcy złych, ze ich pomysł nie przeszedł, bo "tamci" mieli np. lepsze znajomości. Wybieraliscie swoich radnych (a jak nie wybieraliści, to przynajmniej mieliście takie prawo) to teraz ich atakujcie ze swoimi pomysłami- za coś przeciez biorą te diety! A pomysł na wyjście z domów ludzi starszych? Skończyć emisję w tv ogłupiających telenowel, bo to ich śledzenie zastąpiło tym ludziom realne życie (mam takich starszych we własnej rodzinie). Kiedyś ludzie wychodzili na dwór i rozmawiali, teraz śledzą perypetie.... (kogoś tam, nie wiem kogo, bo nie łapię się jeszcze w tej kategorii wiekowej). Pozdrawiam wszystkich którym coś się chce (tylko bez głupich dopowiedzeń, bo to nie aluzja).
|
|
Podnosze temat może się coś zmieni zeskanować mapke ze starego informatora Łomżyńskigo to nie sztuka to nie załatwia problemu.
|
|
Podkomisja finansów obradująca nad rządowym projektem ustawy o VAT, w której oprócz posłów uczestniczy Jarosław Neneman, wiceminister finansów, podjęła decyzję, że 22-proc. stawka VAT na Internet będzie obowiązywała od 1 marca 2005.
|
|
Te zmutowane.... ....Co chodzom i dziobiom..... ...komputery dziobiom...... ....dziobiom w rurach wydechowych...... ....z myszkami majom problemy.... ....jakoś nie wychodzi im przesuwanie.... ....za to klikanie całkiem całkiem. ....Kurczaki rzondzom.....! :D (aldente :D )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |