Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rostowski chwali się bandyckimi osiągnięciami Platformy |
(086) 216-90-81 - znalazłem na nią taki namiar. Zna ktoś laryngologa poza Rutkowską i tą z Kazańskiej, i ma jakieś namiary ? Czy doktor Pyt jeszcze przyjmuje ? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rostowski chwali się bandyckimi osiągnięciami Platformy |
Dzięki wielkie :)
|
|
nikt juz nie siedzi ...
|
|
Obserwator11 mysle, ze oni przyjezdzaja tu bo latwiej zdac, a nie by podziwiac architekture miasta. Zreszta nie czarujmy sie kazdy przed egzaminem jest zestresowany i mysli raczej o jego wyniku a nie o jakosci parkingow. Zreszta przyjedni z duzych miast Lomze traktuje jedynie jako dziure - i chyba nawet slusznie. Choc gdyby to ladnie zagospodarowac i "upiekszyc" to nie tylko dla przyjezdnych ale i dla nas byloby lepiej i milej dla oka.
|
|
ktos to wszystko przeczytał :)? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
a może byś podała mi na maila ( jeśli posiadasz) numer kontaktowy do tego Pana?? nie jestem z Łomży i wolalabym sie wcześniej umówić.
|
|
tak tylko w szpitalu to Bog wie ile trzeba czekac ;(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |