sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa Polityka prywatności i Warunki usług GOOGLE!

ja pisałem o nowych mieszkaniach, więc po co jakieś przykłady z Grajewa za 100 tys., "Ostatnio było nowe m za 2.700!

i wcale nie na poznańskiej tylko na konstytucji, kazańskiej,łagody" To znaczy że było nowe czy były nowe bo jedno mieszkanie na trzech ulicach nie może stać, poza tym to daj link do takiej oferty nowe po 2700, obecnie najtańsze oferty to Negresko od 3000 i na Mickiewicza po 3000. Warto jeszcze wiedzieć co oznacza "od 3000" bo u pewnego dewelopera oznacza to że taka bedzie cena jeśli weźmiemy pow. 80 m. To są oczywiście ceny ofertowe ale na miejscu można zejść trochę niżej.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa Polityka prywatności i Warunki usług GOOGLE!

Panie Szumowski:

Sakramenty udzielone przez księży pedofilów /np. chrztu/, gwałcicieli /np. ślub/, morderców /np. rozgrzeszenia/.... są ważne nawet gdy ujawni się niegodziwość "namiestnika Chrystusa" profanującą jakąkolwiek świętość.
Jakim zatem sposobem można stwierdzić nieważność sakramentu małżeństwa z bardzo prozaicznych i nazbyt popularnych życiowo powodów? Eksponowanie nazewnictwa: "nieważność małżeństwa" zamiast rozwodu, czy nieważność sakramentu nic tu nie zmienia, to czysta iluzja, bo zawsze chodzi tu o rozwód, którego kościół tak bardzo, rzekomo się brzydzi. Kościół rozlużnia swoją doktrynę dopasowując się do postępu cywilizacyjnego. Gdyby tego nie robił jedynymi wiernymi w tymże byłyby wyłącznie "moherowe berety".

W kościele można załatwić niemalże wszystko, nawet wbrew Ewangelii....każdy świstek-zaświadczenie...to tylko kwestia "ofiary".
Ja chciałbym unieważnienia nie tylko małżeństwa, ale też chrztu, 1 komunii, bierzmowania... bo wszystkie te egzorcyzmy były, niestety, moim udziałem. Jednak nie mam na to czasu ani pieniędzy, bez tych unieważnień żyję tak jak mi się podoba, czyli prawie tak jak ksiądz...

Re: Nowa Polityka prywatności i Warunki usług GOOGLE!

Czy H. Jankowski pójdzie na emeryturę? Czy znów ma okazję by inwestować w swoje nieruchomości. Czy kiedyś będzie normalny ludzki proboszcz ?.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org