sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Węgry Orbana plajtują

McDonald nie dowozi :)

Dzis przyszlo żarcie z TelePizzy. 2x Kebab kurczakowy + Tortilla meksykańska.

Kebab całkiem całkiem, chociaż spodziewałem się lepszego mięsa i pieczywa, zaś tortilla to kompletne porażka. Do teraz mi się odbija po tym obrzydlistwie.
Dowoz bodaj od 15zł gratis.

Cholera, czy w tej Lomzy to nawet dobrego kebaba nie potrafią zrobić?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Węgry Orbana plajtują

Przyklad idzie z gory a w tym przypadku od ministra gospodarki wiec chyba wszystko jasne:)

Szkoda mi kolegów wędkarzy, niestety, zawiniło tu brak wyobrażni i wiedzy o zachowaniu się wody pod lodem w jeziorach rynnowych na wiosnę. Takimi jeziorami są właśnie Nidzkie, Bełdany, sąsiednie Mikołajskie i dalej Tałty.Wszystkie te jeziora do zlewisko Śniardw. Wbrew pozorom woda pod lodem płynie, zasilana strumykami, rzeczkami i wodą z roztopów, płynie w kierunku Śniardw.Ruch wody i jej wyższa temperatura
powoduje topnienie lodu od spodu i tu jest najwieksze niebezpieczeństwo.
Pozornie lód na powirzchni sie nie zmienia. Szkoda że o tym zapomnieli. Pływam latem po tych jeziorach, na Bełdanach zawsze o nich ze smutkiem
bedę wspominał, to przecież moi koledzy "po kiju"

jak to gdzie u mnie

hej. jedzie ktoś do piły na testy 22 marca? ja jadę, hura!!!

Jeśli dentysta świadcząc usługi prywatne, wpisuje je później w dokumentację NFZ i pobiera za nie refundację, dopuszcza się przestępstwa. Można zgłosić to do prokuratury aby zbadali sprawę.

Wtorek popieram, i napisze to jeszcze raz zlikwidowac ten przykry klub ta studnie bez dna w ktora browar wlozyl nie male pieniadze smiech na sali jak dzieci wymyslaja jakis bojkot ze nie beda pic piwa z lomzynskiego browaru heh smac mi sie chce chcesz to nie pij kogo to obchodzi bo napewno nie royal unibrew

No fakt, wiec moze jak blizej sie poznamy, wtedy obdarzysz mnie chodz odrobiną zaufania...;p dam znac wieczorem na poczte :)

3maj sie;)

czym sie sugerujesz?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

oj Madzia20 musisz sie mocno starac o wzgledy jasia to niesmialy chlopiec nie zran go tylko

nie ma sprawy. ja tesz lubje lamigluwki ;)

zdawałem testy tydzień temu i wydaje mi sie ze zdałem ale rozmowa z psychologiem to jest jaka s masakra i niestety albo stety nie przeszedłem dalej

Czy kotos juz skladał podania ? czy na tych pierwszych wypisuje sie oceny z polrocza?

Czy naprawde nikt nie wie?

Rafito, jak chcesz opchnac to opchnij na allegro, ale co sie dziwic, jak negatywy na koncie.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=6321577
nie jestes anonimowy
http://nasza-klasa.pl/profile/17287523
a zakladanie tematuw na forum z ofertami handlowymi podchodza pod paragraf; art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr. 144 poz. 1204 z późń. zm.)

wienc zachowuj sie, a nie 20 razy zakladasz ten sam temat, prubujonc opchnac jakiegos rometa. daj rzyc adminowi

SZKODA SŁÓW ODNOŚNIE BIERDONEK LEPIEJ BY ZROBILI KINO COŚ W TYM STYLU ............. A NIE KÓŻWA BIERDONKA I BIERDONKA JESCZE BRAKUJE ABYŚMY SIĘ PRZEMIENILI W BIEDRONKI TO BY BYŁO ZAJEBIŚCIE ..?? EH SZKODA SŁÓW .

LEPIEJ BY ZROBILI BURDEL PORZĄDNY ... HEH

myśle ze milości nie ma poważnie ,szkoda gadać

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami... zyla sobie taka ja samotna

a polecisz mi moze kogos??madziusmadzius napisał(a):

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza strasznie go bolalo ale byl dzielny i zlał mu się na ryja... a wszystko to widział gajowy Marucha.Zatem jeża też wyrucha. Na nic jęki, piski i chimery bo gajowy walnął jeża z buta aż ustało mu kawał druta, zboczuchy,ShRek jak i maluchy ta chistryjke znają ,wiec głowa do poduchy.

I co z powyższego wynika?

ma się dobrze właśnie wracam z galerii i tak jak było tak jest!

to was ku rwa ro zjebie:

spotykają sie dwie blondynki,
jedna sie chwali ze kupiła sobie skunksa i ze dobrze wali minete ,
a druga do niej: a co ze smrodem???
a ta odpowiada: 2 dni rzygał i sie przyzwyczaił.

Jesteś za aborcją głupia ignorantko , przejrzyj sobie jak wygląda taka skrobanka .

http://www.dotknij-aborcji.yoyo.pl/galeria.htm
http://www.mttu.com/abort-pics/

Zdjęcia bardzo drastyczne , ale pokazują prawdę o aborcji . Ciekawe ile rocznie było by mordowanych dzieci ,żeby to było w Polsce legalne .

ja tez mam z tym problem dlatego pozwole sobie wrzucic link jeśli ktos jest zainteresowany sukienkami na rozne okazje:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8787736

D@MI@N ile ty masz lat ? A moze naogladales sie Laleczki Chucky? Jak mozna wierzyc w takie pierdoly i przesylac te debilizmy innym. Wez sie czlowieku za lekcje, albo idz z tym do psychiatry i opowiedz mu dokladnie te historie. Moze on bedzie potrafil uratowac cie przed malym, lysym, zakrwawionym dzieckiem bez zrenic.

Miałem już kiedyś wspomnieć o tym tu, w tym temacie, ale jakoś coś mnie powstrzymywało. Myślę teraz, że jednak warto by inni wiedzieli, że był(jest) chłopak z Łomży, który stał gdzieś z boku tego "zajścia". Jeśli chodzi o sam film (Sprawa szeryfa), to mam w nim swój mały udział. Nie dość, że jestem w nim widoczny ( jedna ze scen w "Satyrze") to powiem Wam, że byłem tym, który od pierwszego dnia pobytu w Łomży ekipy filmowej Pani Ewy Borzęckiej spędził z nimi kilka dni oprowadzając ich częściowo po Łomży. Historia nieco dłuższa do opowiedzenia, ale frajda nie mała była to dla kilkunastoletniego(18) wówczas chłopaka z Łomży. Niebieski Robur TVP, operatorzy filmowi (zdaje się 3 młodych ludzi, kierowca - starszy Pan, no i jakże piękna Pani Ewa Borzęcka - była wtedy dwudziestokilkuletnią zaledwie kobietą, a jej koledzy operatorzy dosłownie zakochani w niej byli. Ohh...wspomnienia...jeździłem z nimi do Lasu Jednaczewskiego na taką ot sobie przejażdżkę, poszukiwaliśmy skrzypiec do ostatniej sceny (skrzypka grającego na dachu Ratusza), jakiż był problem z tymi skrzypcami..., poszukiwania podnośnika w celu umieszczenia ś.p. Jurka Sz. ps. "Pyza", "Jur" na wskazówkach ratuszowego zegara.
...ehh taki mały epizod z mego życia, a jakże przyjemnie wspomnieć...
Oczywiście film ten posiadam i to jeszcze na kasecie video.
Pozdrawiam wszystkich wspominaczy dawnych jakże nie zawsze szarych czasów.

...właśnie mnie zaciągnęło do kuchni, ale to coś miało pecha że trafiło na mnie i niestety dostało w papę i poszło z bekiem wpizdu

Czas podbić temat.

CO JEST DOBR DO SPALENIA TLUSZCZU NIE CHODZI MI O CWICZENIA I DIETE TYLKO O JAKIES ODZYWKI?

PRZETRWA

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

4 czerwca w Amnesi Maxx bedzie Mike Wind. Mam nadzieje ze bedzie grubo :)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Niekoniecznie musi pracować sam właściciel, może też stać za ladą pracownik, pod warunkiem że na ten konkretny świątecny dzień jest zatrudniony na bodajże, umowę o dzieło.

"Żałoba narodowa – żałoba ogłaszana przez władze państwowe po śmierci wybitnej osobistości (najczęściej związanej z krajem jej ogłoszenia) lub z powodu wielkiej katastrofy. Może być ogłaszana na skutek tragicznych wydarzeń w kraju, w którym ją zarządzono, ale także jako rodzaj hołdu złożonego ofiarom podobnych zdarzeń (zamach, katastrofa naturalna lub inna) poza granicami państwa. Na czas jej trwania odwołuje się zazwyczaj imprezy masowe i widowiska rozrywkowe (koncerty, rozgrywki sportowe), zaleca się także powściągliwość w zachowaniu oraz zmianę programów telewizyjnych (ograniczenie emisji programów rozrywkowych, komedii, reklam)." (wikipedia)

ja nie uważam że to było nadużycie naszej władzy, po prostu oddali hołd tym osobom bo to jednak tragedia, nie wiem czy ktokolwiek z nas chciałby znaleźć się na ich miejscu i palić się żywcem....a to czy ktoś odwoła impreze i czy ktoś na nią pójdzie to każdego indywidualna sprawa.....

Józef Piłsudski

A ja dziś wszystkich oblewałem wodą, rzucając z okna mokre gąbki, hehe

kola ty p......e jak mogles byc dwoch miejscach jednoczesnie w yam i amnesii

Józef Piłsudski

figlarka mam propozycje prześlij mi na club@amnesiamaxx.pl swoje zdjęcie to będę mógł coś o tobie napisać. Może i ptaki oddadzą zeszłoroczne czereśnie na mój widok ale z pewnością nie muszę pracować nad swoim wizerunkiem, cóż twarzy nie zmienię ale z pewnością na swoim fachu się znam. 12 lat doświadczenia w prowadzeniu clubów i restauracji w Polsce myślę, że mi wystarczą aby w Łomży zrobić przyzwoity Club. Wiem, że niektórych bardzo boli, że powstał Club i to mnie bardzo dziwi- przecież konkurencja to dobra rzecz. Wiadomo jak nie ma konkurencji to robi się co chce i olewa klienta, a jak jest to stety trzeba walczyć oraz dbać o klienta. Dla mnie logiczne jet, że osoby, które bardzo nieprzychylnie wypowiadały się na tym forum to po prostu konkurencja, która powiem szczerze - tak jak wczesniej napisałem obawia się powstania nowego miejsca rozrywkowego. z tego co się orientuję w Łomży i okolicach mieszka ponad 60 tyś ludzi. więc myślę, że dla każdego lokalu zostanie klientów. Chce stworzyć lokal dla dludzi, którzy chcą się bawić przy dobrej muzyce, czuć się bezpiecznie w lokalu być obsłużonym przez miłą obsługę. Doskonale zdaję sobie sprawę, że niektóre osoby bardzo będą chciały zepsuć opinię lokalu poprzez wypisywanie bzdur, robienie zamieszania w samym lokalu. Mam nadzieję, że jednak szybko zrozumieją, że to nie jest dla nich miejsce lub będą bardzo chcieć bywać w tym Clubie.

Więc:

figlarka odpuść sobie albo się przedstaw, żebym ja też mógł wypowiedzieć się na twój temat - w innym przypadku dla mnie jesteś po prostu niedojrzałą osoba mocno zakompleksioną, która ukrywa się pod nickiem i myślę,że nie masz prawa oceniać innych osób nie znając ich

donald dla mnie może być i wieśniacka dyskoteka - sentencja tak jak do figlarki przedstaw się a w tedy porozmawiamy - jak dla mnie na razie jesteś cwaniaczkiem, który chowie się pod swoim nickiem

dr. wolf nie przypominam sobie abym cię poznał więc tak jak wyżej

Pozdrowienia dla wszystkich "normalnych" forumowiczów

manager
AMNESIA MAXX

zgadzam sie z panem menagerem

juwenalia w amnesii? masakraaa...
Juz lepiej na starym rynku niech beda:]

jedz do wawy na hamownie Maha w MT maja taka

widocznie ma brata blizniaka

BO ADMIN TO JAKIS PAJAC ,JA PARE RAZY ZALORZYLEM WATEK I SLAD PO NIM ZAGINOL,MORZE TAK ZALORZYC FAJNY WATEK PRECZ Z ADMINEM I WYBRAC NOWEGO.

Pała to Pała !!! Są psy i policjanci psy to pała , rura ico najgorsze i po cywilnemu taki sam a policjant to człowiek który rozumnie obywatela i nie szuka jak by go tu udupić !!! to trzeba rozróżnić ich ale szkoda ze mało policji bo są prawie same psy!!!

Józef Piłsudski

O 10 zbiórka na paradę a o 9:00 zbiórka na wspólny wjazd na zbiórkę ;) Będziemy czekać 30 minut aż się wszyscy zbiorą i pojedziemy :D

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

fantazjusz- może masz i troche racji, ale to jak w każdym zawodzie, idziesz do sklepu i Cie sprzedawca wpieni, z policjantem tak samo, to też człowiek a czasem zdarzają się taborety:P

Wybij sobie z głowy szukać na komendzie pracy..

Józef Piłsudski

a więc jak podaje 4lomza - był pijany.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org