Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naród pomaga, księża łupią rodziny poszkodowanych |
panowie, panowie, troszeczke spokoju, a jak to wygladalo w "metropoliach" ? W Lodzi wiele osob trafilo do szpitala po otwarciu hipermarketu, w Warszawie tez niesamowite bydlo. Gdzie wy chcecie uciekac? namfuae
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naród pomaga, księża łupią rodziny poszkodowanych |
na pewno ktos ma i w zasobach kaazy hymn ZSRR. ci robotnicy mieszkali w tym hotelu gdzie byla kiedys spoldzielnia inwalidow "nowa"
|
|
WSTYD!!! Tutaj widać ludzki pęd za kasą (lub okazją). Bij, zabij, ale bądź pierwszy. Zniesmaczony zachowaniem ludzkim, vb
|
|
Najczęściej niepochlebnie o mieszkańcach wsi wypowiadają się ci, których rodzice albo oni sami jeszcze niedawno tam mieszkali. A w sumie wszyscy my od któregoś tam pokolenia wstecz pochodzimy ze wsi. Nosiło mnie trochę po świecie, widziałem niejeden kraj i zawsze z radością wracałem i wracam do Łomży, bo to jest moje miasto. Można by pewnie więcej dla niej zrobić, ale sytuacja jest jaka jest.
|
|
ten facet z ochrony jawnie nadużył swoich uprawnień. Miałeś prawo odmówic podania sie jego żadaniu. Masz prawo złożyć zawiadomienie do policji. Najlepiej pisemnie bo będe musieli coś z tym zrobić . Ustnie nawet nie usiłuj bo cie zbyją. Nic nie tracisz żadna przykrośc cie nie spotka tylko ktos z ochrony bedzie musiał dobrze się tłumaczyć.
|
|
www.rampa.elomza.pl
|
|
www.klubatom.com
|
|
WITAM! Mam internet z tpsa przez modem,ale postanowiłem że chyba czas na stałe łoncze,co byście doradzili?
|
|
Powiem tylko jedno: Inet to szmira!
|
|
Ten telefon ogolnie jest cos zwalony nie dosc ze sie tnie to jeszcze wylacza i zacina :))) I to podobno powtarza sie w baardzo wielu przypadkach....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czekajcie ja mam na imię Bartek no i miałem wcześniej Nick Bartez . No Ale co Ma ten Kalendarz wspólnego zemną ??? Ja to ja !! a nie jakiś ku…Kalendarz. Bez obrazy kalendarza ale to po…. Wszystko no wiem że dużo błędów pisze no cóż ale jak się śpieszę i chce na wszystkie tematy napisać to musze się spieszyć i wtedy nie patrzże co pisze no ale to się zmieni teraz błędów nie będzie chyba że jakoś napisze nie związek słowa na temat.
|
|
Tak Fajnie ale już mnie nie krytykuj bo teraz dobrze pisze.Admin Żyjesz ?
|
|
Właśnie, Bartez to nie jakiś ku... kalendarz :) Masz rację Bartez, pisz na wszystkie tematy. No i jak się spieszysz, to tak Ci wychodzi :( Ale uwierz mi, jak przybywa latek, to nie chcesz już pisać na wszystkie tematy, no i się tak nie spieszysz. A zresztą nie musisz pisać na wszystkie tematy. Ja np. skoro tu piszę, to napiszę, że nie powstanie żaden zakład, bo do zakładu muszą przywozić surowce, a którędy niby mają je przywozić - od strony Nowogrodu? Czy może przez te tory w Śniadowie? A może od gór królowej Bony :) Łomża pewnie za jakieś 50 lat będzie małym, mam nadzieję malowniczym miasteczkiem. Pozdro.
|
|
Zaklad powstanie, jesli zalozymy sie kto jest kto w tej mieszaninie nick'ow :)
|
|
Masz rację z ta "klapą" bo jeden mój znajomy (idąc za reklamą) chciał umyć twarz w "wodzie toaletowej" i "klapa" spadła mu na głowę! Gęby nie umył, a guza zarobił!
|
|
Czy ktoś powiedział, ze przestaną pić piwo, będa poprostu łączyc te dwie rzeczy ...heh rozrywka + zabawa
|
|
Do xxy Czekolada truskawkowo-rabarbarowa za 99gr. to ci promcja a jaki smak dziękuje za taki towar - nie musisz kupować ani jeść. Wybudowali i teraz kosztem biednych ludzi bedą kokosy robili, lepiej niech przebuduja dojazdy - a ja widziałem że nie jest tam najtaniej więc o jakich biednych myślisz i jaką korzyść przyniosą im rozjazdy ?? Kolejny szajsowy dyskont w nowym opakowaniu (szkło aluminium) - co stanowi o jego 'szajsowości' ?. myślo że ludzie to głupi są i jak zrobili promocyjke na cebule za 39 gr. to ściągną klientów - masz rację powinni cebulę zrobić po 7,50 zł wtedy by ściągneli . A tak przy okazji to zauważam (nie tylko ja) że sporo ludzi marudzi 'po co te duże sklepy' , 'lepiej żeby nie było'. W Polsce jest tendencja (na wszystkich szczeblach) że lepiej niszczyć niż budować, a jak ktoś jeszcze na tym zarobi to już totalne darcie szat, bo ktoś zarobi nie ja. Jak dla mnie to takich i jeszcze większych sklepów może być i 20. Przynajmniej jakieś zatrudnienie ktoś znajdzie, chociażby i w piekarni. A i dla kilku dużych sklepów może komuś będzie opłacało się zacząć coś produkować ?. Istotne aby zacząć. Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
1. WinRAR 2. Photoshop 3. Firefox Reszta jak wyżej. Też nie gram. Ale swojego czasu traciłem godziny na Counter-Strike i Quake 3, jak i F22 Raptor, Mortal Combat 3 :).
|
|
No nie wiedziałem że przegranie płyty to piractwo : - ( no to znaczy że co jakimś przestępco jestem że mam kilka płyt przegranych ? Ale ja nie kradnę rowerów jak napisał : adamus jak nagrywam tako płytkę to płace kilka zł. I jeszcze daje płytę. A ciekawe kto mnie namierzy ? nie będzie płaczu i zgrzytanie zębami bo połowa tych płyt co ja mam to nie moja. No ale mi się nie chce kupować oryginalnych gier bo one kosztują nie tak tanią . ________ Malachit
|
|
WYJADE DO STANÓW I NIE WRUCE JUŻ TU . BENDE MIAŁ CHATE Z BASENEM I 2 FERRARI I YORKÓW Z 200.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |