Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
autorski pomysł rządu Donalda |
DZIECI MOGĄ MIEĆ DZIECI..ALE CZY POWINNY?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: autorski pomysł rządu Donalda |
Witam.Poleccie dodrego pediatre i przychodnie z lekarzem rodzinnym.Dziekuje za odpowiedzi.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zgadza się niektórzy piesi to bydło które powinno się wyłapywać i chłostać :-) Widzę codziennie takie akcje np: Jechałem 50km/h jestem ok.50 m od pasów dla pieszych, na pasach stoi facet i nie przechodzi zbliżam się do niego na odległość 2m a ta menda wystawia kopyto i przełazi. Opuściłem szybę i zbeształem go jak burą sukę. Pozdrawiam kierowców i mąndrych pieszych
|
|
Mazury, mazurami, tam to akurat żaglem się pływa:] a mi chodziło konkretnie o nasza rodzimą rzeczkę... widizało się inne a czas docenić swoją
|
|
Mira to ty pewnie jesteś zawodowcem. Ciekaw jestem, chciałbym zobaczyć jakbyś sobie radziła w niektórych miejscach u nas. Znam mistrzów którzy nie gardzą Narwią.
|
|
dowiedz sie na farnej
|
|
dziekuje wszystkim za pomoc i wszelkie informacje na forum dzisiaj sie dowiedzialem ze dostalem sie na liste rankingowa i teraz tylko szkolka :) Jeszcze raz dziekuje i wszystkim z osobna zycze powodzenia mam nadzieje ze kazdemu z osobna sie uda :)
|
|
ALE NIEKTÓRZY MAJĄ CIEMNE UMYSŁY. HA HA HA KOBIETA KARMI PIERSIA,A DRUGA JEST PIESZCZONA PRZEZ MEZCZYZNE,NA KTORYM SIEDZI KOBIETA. NO I JAK NIE MOZE STAC SIE ZNOWU MAMA? JEST DUZE PRAWDOPODOBIENSTWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |