niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Platforma oszukała swoich wyborców

Wiecznie łatają dziure w budzecie, a skąd ta dziura? łatają sobie swoje kieszenie i najprosciej zedrzec z biednych,wiadomo kazdy by wolal autko z salonu a skoro sie jezdzi starszym autem tzn, ze tylko na takie stac-i jeszcze od tego podatek? potrafią człowiekowi podniesc cisnienie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Platforma oszukała swoich wyborców

mi gdzieś sie obiło o uszy że te opłaty mają wynieść od 200zł do nawet 3000zł dla starych samochodów
ale nie wiem czy to prawda

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

ulala ladne

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Tych tematow bylo BARDZO WIELE !! Tak trudno poszukac ? Po co wiecznie zakladac te same tematy ? Jak chcesz sie nauczyc jezdzic skoro nie umiesz odszukac tego co ciebie interesuje. Tym bardziej ze jest tematow o prawkach od ... Naiwnie sadzisz ze poleca ci kogos innego?

Najlepszym środkiem, aby zmienić to, co źle zrobili jest napisanie pisma do Prezydenta i zebranie większej ilości podpisów matek, które mają małe dzieci, oczywiście do wiadomości spółdzielni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org