czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bp.Zawitkowski negatywnie o UE.

A co na to Twój automobil??:))

Donald

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bp.Zawitkowski negatywnie o UE.

kurdt

Co ty mowisz slubny wybryk?
Powiedz chlopie ze zazdroscisz im..........,ja natomiest chcialbym dostac taki prezent od kolegow z pracy :)pieniadze to nie wszystko!

ps.co do wybuchu pozaru to zostalo jeszcze pare samochodow ........., spokojna twoja rozczochrana :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

A może najpierw się by tak spotkac, któregoś wieczora gdzieś na parkingu i pogadać live, bo tak znów wszytko spali na panewce. Może jutro o 20:00 przy blaszaku.

jasne ,że brak konkurencji. Ja też jeżdzę do Białegostoku - bo nie jestem na tyle głupi aby płacić czasami o 300% więcej za ten szajs łomżyńskim kupcom. To oni i wspierający ich łomzyńscy hurtownicy oraz przestrraszeni urzędasy z ratusza powodują taki stan rzeczy. Mieszkaniec miasta jest w większości biedny , pozbawiony pracy a marne towary musi kupic za kasę więszą niż w innych ośrodkach miejskich.

Bardzo fajne pomysły i propozycje.
Czy będą realizowane ? To NAPRAWDĘ zależy głównie od nas - wszystkich, którym bliskie jest nasze MIASTO, którzy zechcą ruszyć głową i choćby jednym palcem, a nie tylko językiem.

Bratniak

Popieram również smażalnię ryb nad Narwią. Myślę, że z tym nie będzie problemu jeśli brzego Narwi będzie odpowiednio przygotowany do spacerów i spedzania wolnego czasu, wiele osób zechce proawdzić taką smażalnię.

Władza tu zagląda, pytanie tylko na ile władza ma wpływ na decyzje Perspektywy. Słyszałem, że pomysł stadionu przy SP 9 popiera Czerniawski. Jeśli tak jest to się dziwię. Facet zna sie na sporcie i powinien wiedzieć, że ten stadion to rzeczywiście mini stadion i szkoda na niego pieniedzy.

Jak zwykle, slomiany zapał. Najpierw głośno - teraz cisza. To po co to było.

Bratniak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org