wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przejrzeli?

Wybaczcie, że się wtrącę...
a może byście chcieli lodowisko???
Fajna rzecz pościgać się jak za dawnych lat na zamarzniętej kałuży,
potłuc tyłek na twardej tafli, pokręcić piruety, po czym dotlenionym i pełnym werwy wracać do domu...
Chyba, że już macie.
Pozdrowienia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przejrzeli?

Autor: Rambo (---.lom.vectranet.pl)
Data: 06-12-04 16:43

Ciekaw jestem czy potrzebujemy jeszcze nowego supermarketu, szczegolnie w centrum. Po tym co dzieje się koło "Stokrotki" nie jestem już pewien. A wy?

Co sie mianowicie dzieje?
Dopiero we wtorek pojechalam odwiedzic ten "supermarket"- z czystej ciekawosci. Calkiem przyjemnie wyglada musze powiedziec. Zarowno z zewnatrz, jak i z wewnatrz. No i najwazniejsze, ze "kilka" osob znalazlo tam prace. I kilku "lomzynskich przedsiebiorcow" tez sobie "pouzywa" jak widac nowym miejscem.*np renault Zawadzki*
Poza tym zadnych tlumow na pakingach, i wszystko w normie, widac juz lomzynicy przeszli z tym obiektem do porzadku dziennego.

Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.

Frotka:
Oczywiście myślałam o sztucznym - no cóż, nawet na zimę w tym kraju liczyć nie można (o narzekam!)
Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie - zaraz bym Cię wyciągła na łyżwy...

:)

Pozdrowienia dla Frotki i Newsa

ZŁODZIEJ !

wotek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org