Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przejrzeli? |
Wybaczcie, że się wtrącę... a może byście chcieli lodowisko??? Fajna rzecz pościgać się jak za dawnych lat na zamarzniętej kałuży, potłuc tyłek na twardej tafli, pokręcić piruety, po czym dotlenionym i pełnym werwy wracać do domu... Chyba, że już macie. Pozdrowienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przejrzeli? |
Autor: Rambo (---.lom.vectranet.pl) Data: 06-12-04 16:43 Ciekaw jestem czy potrzebujemy jeszcze nowego supermarketu, szczegolnie w centrum. Po tym co dzieje się koło "Stokrotki" nie jestem już pewien. A wy? Co sie mianowicie dzieje? Dopiero we wtorek pojechalam odwiedzic ten "supermarket"- z czystej ciekawosci. Calkiem przyjemnie wyglada musze powiedziec. Zarowno z zewnatrz, jak i z wewnatrz. No i najwazniejsze, ze "kilka" osob znalazlo tam prace. I kilku "lomzynskich przedsiebiorcow" tez sobie "pouzywa" jak widac nowym miejscem.*np renault Zawadzki* Poza tym zadnych tlumow na pakingach, i wszystko w normie, widac juz lomzynicy przeszli z tym obiektem do porzadku dziennego. Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Frotka: Oczywiście myślałam o sztucznym - no cóż, nawet na zimę w tym kraju liczyć nie można (o narzekam!) Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie - zaraz bym Cię wyciągła na łyżwy...
|
|
:) Pozdrowienia dla Frotki i Newsa
|
|
ZŁODZIEJ ! wotek
|