Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO - to już mamy !!! |
ja już wszystko zjadłem 161RDC30 podzielisz się ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO - to już mamy !!! |
|
nie prawda bo moja:P :D
|
|
wracajac do tematu to uwarzam ze na ul kopernika jest najgorsza fryzjerka na swiecie nie tylko w lomzy.NIE polecal bym tam zaglodac zadnej kobiecie „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Co sadzicie o tej firmie bogrzebowej?????
|
|
dla mnie moze w ogole ich nie byc
|
|
bogrzeb jak bogrzeb, co tu pisać ...
|
|
ZJEB !!!
|
|
Obserwator11 przyjemniaczek z Ciebie chociaz to brutalnie prawdziwe co napisales
|
|
oj raczej tak szybko to się nie doczekamy ;) a ja czekam i czekam =)
|
|
Były i mineły allle zarazMajówka!!!!!
|
|
i jak ? ogarnęliście fazę czy jeszcze nie ? wpuszczanie i nagrywanie blachar to wasze moto to ja was w dupie mam ;)) lepsze by było każdemu po flaszce i gdzieś w rejonie Narwi wypić to by było ,walka o klienta ;) puzdru znawco muzy .... łubuduubu...
|
|
.... niech nam żyje prezes naszego clubu....
|
|
niech gnije tam ;P
|
|
łomżyniaku50, pamiętaj o kryteriach - przede wszystkim kobiety! Mam dla ciebie przekaz od Wójka Dobra Rada: "Przecież to dziecinnie proste. Pieniądze z banku londyńskiego może podjąć tylko Ryszard Ochódzki lub Irena Ochódzka. Dogadaj się szybko z jakąś Ireną, ożeń się z nią i masz Irenę Ochódzką..." i masz kasę z POKL 6.2 ;-)
|
|
weście żal czytać to co piszecie. na jeziorku zmarł chłopak ale on przedawkował !! a co do dymów to w łomżyńskich klubach wiecej sie napierdalają gdzie przychodzi po 200 osób niż w jeziorku gdzie przewineło sie ponad 6 tyś osób pierwszego dnia świąt. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jeżeli jest grawerowana w delikatną jodełke to może moja zgubiona ze 2 miesiące temu jeżeli tak to proszę o kontakt
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=18409 Mając w pamięci problemy z projektami "Moja własna Firma"...nóż się w kieszeni otwiera. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
pewnie meza...zeby pamietal date ;)
|
|
ja wiem gdzie kupisz takie same jak w barach mają. ilość hurtowa niestety...
|
|
Umówić? A co Ty pedał?
|
|
Czy ktoś pamięta słynną Paziową, sklepik z cudeńkami na dole ulicy Długiej, oraz gdzie pierwotnie mieściła się Apteka -obecnie na Giełczyńskiej.
|
|
Jest tu ktos na forum kto moglby pokierowac mnie/pomoc zalatwic prace w niemczech najlepiej na pierczarki lub szparagi.
|
|
wiesz co Rafallo20? skoro twierdzisz ze ten chlopak byl Twoim kumplem, ze go znales, to jak mozesz w ogole rozpuszczac takie ploty? jak w ogole mozesz wypowiadac sie na ten temat skoro nie masz zadnych rzetelnych zrodel ktore moglyby potwierdzic ze niby wlasnie w jeziorku ten chlopak zginal? nikomu nie zycze takich kumpli jak TY bo zamiast ubolewac nad strata kolegi bawisz sie w jakies rozpyuszczanie plot. jestes zalosny. peace [*]
|
|
KGB co ty pier.dolisz jezeli jestes taki kozak icz na wesola i powiedz im to w twarz a i jerze kgb juz dawno niema ich w dupe wyro,chali debil!!! ;]
|
|
Jedz na orlen wieczorem tam zawsze stoi ktoś kto sie zna to Ci powie :) ha! to tyle na ten temat "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a co boli cię, drętwy kiju z delty Nilu?
|
|
jest jeszcze w mechaniaku, a w wecie to chyba od niedawna, bo nigdy nie slyszalem, zeby tam byla ta szkola
|
|
hmm.. no drugiego świąt dnia przejeżdżałam obok tego miejsca sobie około 2 i rzeczywiście, wielka pustka. mam zamiar obejrzeć sobie to i owo 2 maja. bo wcześniej z tego co wiem, nie będzie żadnych rewelacji, jak dla mnie. tylko jedna osoba się wypowiedziała na temat klubu, tyle wcześniej pisali, przeżywali, a teraz co tak cicho??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |