Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polonez party |
Dlatego jak najszybciej władze Łomży powinny zadbać o przebudowę istniejącego skrzyżowania, albo ograniczyć ruch na Poznańskiej do ruchu lokalnego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polonez party |
Kurde, podobno pierwsi wykryli skażenie Szwedzi, bo do nich w krótkim czasie dotarła radioaktywna chmura. A z prętami to jest tak, że służą jako ekran przed rozpędzonymi neutronami, które to powodują rozpady atomów paliwa i w efekcie reakcję jądrową. Reakcja łańcuchowa wzięła się z tego, że jedna reakcja wyzwala wystarczającą liczbę neutronów, aby zapoczątkować następną. I jeżeli pręty zawiodły, to nic dziwnego, że doszło do eksplozji. A teraz masz... bo na pewno obojętne dla środowiska to to nie jest. I przekonamy się o tym niejednokrotnie.
|
|
do Antykomucha |
yam caffe tam powierzchnie pod knajpe wynajmuje
|
|
Re: do Antykomucha |
Wdziałem jak do środka wnosili szyld "Okruszek"
|
|
Wiesz ja wole spedzać wolny czas na dworzu z kolegami i niszczyć wszystko do okoła :] Albo siedzieć przed kompem jak dziś i jest wporzo jeszcze mały browarek i lUxio !
|
|
Tomku, zastanów sie jakie pensje dostaje wiekszosc mieszkanców tego miasta zanim zaczniesz krytykowac... Jak przypuszczam nie masz rodziny i zobowiazan typu: nie zjem kanapki, zeby moje dziecko mogło zjesc.... Powiem Ci, ze łatwo kogos skrzywdzic pochopnym osądem. Zacznij od siebie: skoro rodzice dają Ci utrzymanie, to zarób pieniązki i przekaz jakiemus dziecku, które nazywasz biednym. Dla mnie ten post to jedna wielka porażka. Co chciałes pokazac? Że Twoj wkład w akcje, to stanie z puszką i nagabywanie przechodniów? A pozniej opinia na ich temat na forum??? Zenujące!!! nar
|
|
Ludzie, nie dajcie się sprowokować, ten temat to żart. Jedny jego post który przetrwał do rana :). Tutaj screenshot z tego, co się działo w nocy :P - http://markac.lomza.com/public/4lomza/forum.jpg.
|
|
Do Anytkomucha i nie tylko |
Panowie, strzeżcie się bo czy my naprawdę znamy kobiety? Wątpię, a co Wy o tym myślicie? Cyt:..."Staruszka pobiła męża za wybryki sprzed 50 lat "Dziennik Polski": Rzekome kawalerskie wybryki sprzed 50 lat, okazały się przyczyną pobicia 79-letniego mieszkańca Nowej Huty przez jego 74-letnią zazdrosną żonę"...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |