Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Minister dotrzymał słowa |
Może psuje się modem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Minister dotrzymał słowa |
Nawet biblioteki w niektórych miastach podobno korzystają z firmy windykacyjnej.
|
|
Z tego co wiem, organizuje się wiele ZAGRANICZNYCH wycieczek do Łomży. Z Czeczenii chociażby...
|
|
jaki niby problem?
|
|
A ja polecam firme JAX podam numer tel do przedstawicielki na Łomże 509 766 627. W szybki sposob pomogli mi odzyskac odszkodowanie. Bo firma w ktorej bylem ubezpieczony dala mi lipne pieniadze. Wiec zadwonilem na powyzszy numer i odzyskalem 12 razy wiecej niz myslalem. Pozdrawiam
|
|
Za - w zakresie prawa! Aborcja nie jest przecież przymusowa i nie widzę przeszkód, zeby "ubogacone moralnie" katoliczki sie nie skrobały. Pozostałe muszą mieć wybór i same decydować. Każde inne gadanie to głupie pseudo-moralne mędrkowanie. Każdy musi mieć wybór i ponosić tego konsekwencje bo aprawa nie zależy od zakazów, ale od wychowania (choćby katolickiego) i pomocy kobietom i nie będzie wtedy problemu. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
powinni prześwietlić majątek wszystkim powiązanym. Ciekawe czy by się liczby zgadzały. Osiągane dochody = poczynione wydatki. Majątki ogromne a na zasiłkach i zero odprowadzonych podatków. Przetrzepać ich wszystkich!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |