Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sfingowane procesy wracają? |
ja tam sikam do frytek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sfingowane procesy wracają? |
ja osobiście polecam firmę Marcdecor napisz do mnie na e-maila adriano19892008@wp.pl a się odezwę do Ciebie
|
|
w zwionzku z tym proponuje sie napic
|
|
Straż miejska utrzymuje się ze swoich mandatów + pensji z urzędu.Mandaty to bonus.Więc nie ma co ich rozliczać z tego stania na zakrętach czy chowania za drzewkami. Ich w ogóle nie powinno być.Ta służba pakuje lewą kase ludziom z urzędu. Pozdrawiam.
|
|
no K U R W A Tego jeszcze nie bylo:d;d;d ta k u r w a maniek670 pozdrawia swojego ziomka MANKA S. co go w pupe dymal:d;d;ddlaczego nie napisales ze pozdrawiasz tez jego zone ktora sie r u ch a l a w burdelu:)jak nie znasz C W E L U sprawy i kto zasiada na lawie oskarzonych to zamilcz S U K O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J E B A C C W E L I TAKICH JAK MANIEK670!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jeszcze Kurewko jedno jak smefa zlapali z towarem to maniek minutke temu wysiadal od niego z auta i za 100 metrow go zlapali:)
|
|
Straż miejska utrzymuje się ze swoich mandatów + pensji z urzędu.Mandaty to bonus.Więc nie ma co ich rozliczać z tego stania na zakrętach czy chowania za drzewkami. Ich w ogóle nie powinno być.Ta służba pakuje lewą kase ludziom z urzędu. Pozdrawiam.
|
|
admin?? jest tu takie cos??
|
|
Jeśli myślisz że Kocoń pozwoli na palarnię to się grubo mylisz. Wystarczy popatrzeć na jego dotychczasowe pomysły: blokady na koła, holowanie samochodów, identyfikatory, kary za wg niego złe zachowanie, w ogóle jego postawę do uczniów. Cały czas powtarza że bierze przykład z innych szkół, jestem ciekaw z jakich. Jak napisał "sztacheta" wolność słowa nie istnieje ;-) Za odmienne zdanie od dyrektora można zostać ukaranym, nawet jeśli jest w błędzie lub palnął głupotę. Każdy uczeń traktowany jest jak zło z którym nie można się liczyć i należy mu pokazać jaką ma się władzę. Szkoła daje możliwości rozwoju, ale z tym dyrektorem na czele staje się nieznośna i ją odradzam.
|
|
Ciebie w śmietankową paszczę a niech wali
|
|
Reforma okazała się klapą. Kiedyś system był prosty. 11 lat uczono dla wiedzy, 1 rok uczono do matury. A teraz? Teraz uczy się tylko pod egzaminy, schematycznie i na szybko. Liczy się ilość punktów na świstku, a nie zdobyta wiedza. Wynik to podstawa. Przerób jak w masarni. Tyle, że po maturze jest pustka. Pokiereszowany i okrojony program nauczania nie daje żadnych podstaw do kontynuowania nauki na PORZĄDNYCH studiach. Cała koniunktura się napędza. Program dostosowują do poziomu społeczeństwa (równia pochyłaaaaaa) i co roku ciachają kolejne działy. Za jakiś czas matma zostanie okrojona do dodawania, odejmowania, mnożenia i dzielenia, a polski do przeczytania "Psa, który jeździł koleją". Bo po co się młodzież ma przemęczać! ........
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=172334&t=172334 po raz kolejny polecam pana Darka, nie moge zlego slowa powiedziec na temat jego pracy.
|
|
Ja polecam salon fryzjerski na Broniewskiego u pani Moniki,odkrylam ten salon w sumie rok temu i polecilam go wielu osobom i wiem ze sa bardzo zadowoleni z jego uslug,jest tam zawsze mila atmosfera i kochani to co wypisujecie to przemawia przez was nic innego jak czysta zazdrosc,lokal jest bardzo nowoczesny i jest tam czysto i przejrzyscie i na brak klientow nie narzekaja napewno,a co do pani Beaty z drugiej strony to rowniez ja polecam bo tez wczesniej do niej chodzilam i tez bylam bardzo zadowolona.Pozdrawiam
|
|
czytam wypociny zczególnie jednego idioty tóry jedzie tak na wszystkich MANIEK670.ciekawe jakbys spotkał się z ta osoba co na nia piszesz twarza w twarz.jestem pewien ze gacie były by pełne. i tak pewnie wiekszosc co po tych chłopakach jedzie to dzieci któe nasłuchały się i teraz chodza i pierd**** głupoty.....
|
|
raz jasiu napisał coś mądrego :D
|
|
spalic w pizdu wszystko ;)
|
|
Kocham Łomżę,te miasto jest piękne ma historię ,swój klimat i wspaniałych życzliwych ludzi.Spędziłem tu całe swoje dotychczasowe życie i nie chciałbym się stąd wynosić...ale niestety.Przede wszystkim nie ma tu szkolnictwa wyższego na dobrym poziomie ,chcę się wybrać na historię, niestety w Łomży nie ma szkoły ,która by mi to mogła zaoferować.Nie ma tu przemysłu ,który "ciągnie" do przodu wiele miast.Ostatnio w sferze kultury zaczęło się coś dziać,ale nie z inicjatywy miasta ,lecz prywatnych restauracji/klubów itd..Największym atutem jest przede wszystkim położenie,historia,wygląd miasta(czystość) i bardzo życzliwi ludzie.Moje ukochane miasto ,Łomża jest jednak miejscem niespełnionego potencjału ,przez radnych/prezydenta,którzy startują w wyborach tylko po to by się "nachapać kasy" ,zamiast budować miasto dla ludzi ,dla społeczeństwa ,ku uciesze obecnych i przyszłych pokoleń.Jak prezydentem może być osoba,która nie wychowała się w Łomży ,nie urodziła się tu ??Działa tylko po to by tak jak już wcześniej wspomniałem dorobić się majątku.Połowa radnych nie wie co przegłosowują ,większość jest kompletnie nie kompetentna,osoby na tych stanowiskach powinny być po studiach a nie ze skończoną na 2 maturą lub z zawodówką.Wstrzymują inwestycję ,bo biskup nie chce mieć w pobliżu kościoła hipermarketu,wzbogacając tym samym Biedronki niszczące małe sklepiki. Spytałem się ostatnio znajomego z Warszawy z czym mu się kojarzy Łomża.Odpowiedział mi,że jest to czysta ,zadbana miejscowość z ładnymi osiedlami,ale głównie mijał ją w drodze na Mazury,bo co mogło go tu zatrzymać choć na chwilę?? Marzy mi się,by kiedyś moje śliczne kochane miasto,stanie się ważnym ośrodkiem akademickim, przemysłowym o znaczeniu nie tylko regionalnym ale także krajowym.Mam nadzieję ,iż w końcu wyrwiemy się z uścisków Białegostoku i pokarzemy śledziom ,że teraz my jesteśmy Sprite ,a oni pragnienie ;) Kocham to miasto,ale wątpię bym mógł tu zostać ,ponieważ nie ma tu szerszych perspektyw dla młodych ludzi...a szkoda :(
|
|
Lomza znana jest jedynie z McDonalda, gdzie mozna zatrzymac sie po drodze na mazury, bo zwiedzac to raczej nie ma co. Jezeli chodzi o mozliwosci dla mlodych to powstaje duzo hipermarketow co daje spore szanse na zatrudnienie. Zastanawiam sie czy w urzedach pracuja od 30lat ci sami ludzie (bez wyksztalcenia w danym kierunku), moze kiedys przejda na emeryture i pojawia sie nowe miejsca pracy.
|
|
A a propo to dla mnie jesteś zwykłą gnidą, podejrzewam że i dla większości też, więc jak cię nie stać to się nie wychylaj, chyba że masz tupet i charakter, hehe ja wątpię.
|
|
Jahwe zawarł wiele racji w tym co napisał.Dopuki nie powstaną firmy(fabryki) które zatrudnią min. 300 osób tak Łomża nigdy się nie rozwinie.Korzystacie z wielu *Biedronek które powoli wyniszczają wasze sklepiki osiedlowe.Na otarcie łez macie BROWAR ŁOMŻA (spółka) poza POLSKĄ.(nie podam nazwy spółki) . Macie predyspozycje i warunki.
|
|
Co do tego " Szczyczyna " to "y" i "u" na klawiaturze sa obok siebie wiec moglo mu sie poprostu nacisnac nie to co trzeba. Ty tez napewno popelniasz takie bledy. PozdrO
|
|
Moja ulubiona jest willa Morskie Oko w Gdansku (Jelitkowo) na ul. Morskiej 5 bodajze. Czy drogo czy nie, sprawdz sam, ale mieszkasz z widokiem na morze 10 m od plazy. W kazda strone mozna na piechotke a petla tramwajowa tuz tuz. No i najwazniejsze, to nie dziura a obiekt po remoncie. Nawet przed remontem bylo ok, o czym nie moge powiedziec o innych miejscach gdzie zatrzymalem sie podczas remontu tej willi. Plaza, imprezy na plazy, ciepla woda zatoki (rozchorowalem sie po plywaniu w Krynicy Morskiej, choc pieknie tam) i blisko tak do Sopotu jak i Gdanska.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |