niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk przeciwko Unii w Unii

Witam napisz do mnie albo zadzwoń to Ci napełnię butlę 606 741343

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk przeciwko Unii w Unii

ma może ktoś ten podkład co leci w tle?? z gory thx:)

Żenujący to właśnie jesteś ty. Podałeś wszystkich swoich znajomych. Z zazdrości piszesz jakieś głupoty, które uroiły się tobie w główce. Korzystając z nowego nicku chcesz zapewnić sobie anonimowość...widać, że długo myślałeś nad nim. Więc też masz 14-15 lat. Na to by wychodziło. Jeśli masz więcej to znaczy, że jest coś z tobą nie tak. Odpowiednie służby powinny się tobą zająć. Nie jesteś anonimowy.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

włsnie ja to mam pecha do fryzjerów bo już bylam 3 razy niezadowolona z koloru na wlosach i dlatego pytam a czemu wy od razu krytykujecie place za to to chcialabym miec cos ladnego jestem ciekawa jak ty bys tak sie przejechala ty to zadowolona bys byla sadze ze nie a jak patrze na forum to ty tez raz zachwalasz Anie i Krzysztofa na dmowskiego a drugi raz agate z mickiewicza to teraz nie wiem czy ty sama sobie reklamy nie robisz bo skoro do niej chodzisz to czemu szukalas na forum upiecia przeciez moglas sie zapytac

Któregoś dnia byłam w stokrotce i przy okazji chciałam zrealizować receptę, jakież było moje zdziwienie gdy za lek zaśpiewano mi 98zł. Zaskoczona podziękowałam i udałam się do Kauflandu tam za ten sam lek zapłaciłam 45zł.

jak sprawa tak wyglada, to polece ci moja fryzjerke, zaklad obok ksieznej anny, w ciagu od zawadzkiej gdzie jest biblioteka i sklep z poscielami

Bomin2 jak masz jakieś pytania to pisz
pozdrawiam

Tylko Zakopane
Polecam nowo otwarty hotel : www.murowanica-hotel.pl

To prawda, Białystok niszczy każdy pomysł rozwoju Łomży.
Szkoda, że jesteśmy od nich uzależnieni finansowo.
Trzeba liczyć na to, że prezydent i rada pokażą klasę a w wyborach do parlamentu europejskiego nie wygra nikt z Białegostoku.

Na uruchomienie tej kolejki "czerwcowej" potrzebne było ok. 9 tyś zł , marszałek województwa nie wyraził zgody na jej sfinansowanie.
Prezydent Łomży mógł wziąć sprawy w swoje ręce i oddać na ten cel swoją miesięczną pensję.

To był by dopiero gest.

Władysławowo

Na fragmentach z Sokoła znalazłem jedną znajomą... A na Liberze.... ;-) Zdjęcia wprost rozwodowe ;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org