Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cięcia wydatków poczują Polacy. Ludzie władzy już nie |
śmiech to jest ale na tym forum!!! PEDAŁY!!! DO PROKURATURY JESZCZE BIEGNIJCIE OPOWIADAĆ!!! NOWA FORMA KONFITUR "NA MORDĘ" ANONIMOWO!!! POPISZCIE JESZCZE CO TERAZ SIĘ DZIEJE!!! KTO? Z KIM! I CO ROBIĄ!! PEDAŁY!!! JEBAĆ WAS FRAJERKI!!!-NIE SPEŁNIENI GANGSTERZY!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cięcia wydatków poczują Polacy. Ludzie władzy już nie |
nie ma komu uspokoić gówniarzy kozacy w więziniu a gówniarze się rozpanoszyli
|
|
Patrze, ze zdania sa juz podzielone. Obserwuje od jakiegos czasu wszystkie komentarze i.. w sumie sie nie dziwie, ze kazdy mysli zupelnie inaczej. Dla jednych moze to byc super rozrywka, a dla innych - nuda. W zaleznosci od tego, kto jaki rodzaj muzyki lubi, na tym bedzie sie opierac frekwencja w tym klubie. Ja osobiscie zaluje, ze nie bedzie juz Atomu. Poza tym, stare wnetrze bardzo mi sie podobalo :) i nic bym tam nie zmieniala.. Uwielbialam tam chodzic.. Muzyka poprostu docierala do mojego serca. Nigdy nie potrafilam opisac tego uczucia, jakiego tam doznawalam. Dzieki temu miejscu, poznalam swoich terazniejszych przyjaciol, no i cudownego chlopaka :) jak to mowimy - 'pamiec o tym klubie nigdy nie zginie' :)
|
|
jak lekarz popelni blad to tez mamy milczec? bo to skonzyl dziennikarstwo rzeby sie z tego wywionzywac. poza tym to nie pierwsze jego kwiatki, bo praktycznie w karzdym artykule morzna niezle cuda znalezc
|
|
Dlaczego cały czas mówi się tylko o dotacjach unijnych dla rolników, a nie mówi się np. o dofinansowaniu z UE dla bezrobotnych na rozpoczęcie własnej działalności, dla sektora MSP, dla samorządów. Jeśli już tak równo jedziemy po rolnikach to pojedźmy też po całej reszcie. Jeśli jesteście tak dobrze obeznani w zasadach i warunkach udzielania dotacji unijnych to powinniście zacząć się wypowiadać nie tylko w kwestii rolniczych dotacji, ale w kwestii pozostałych beneficjentów unijnych funduszy również. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A może masz 55L bo nie słyszałem o 51.
|
|
extasy :)
|