sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znaki nieprzyzwoite i faszystowskie symbole

Frotka to świetne autko - benzynowa jednostka 2.0 to jedna z najlepszych jakie Opel wyprodukował. Na szosówkach w miarę zwinna, nie zachowuje się jak wielkie Patrole i tym podobne - po delikatnych modyfikacjach i na dobrych MTkach - śmiało można się zapuszczać w teren, Frotka to strasznie niedoceniana terenówka - niesłusznie.

Polecam forum opla do którego dostałeś już link oraz rajdy4x4pl i dział o Oplu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znaki nieprzyzwoite i faszystowskie symbole

denver uwazaj tylko bo teren wciaga :), czasem gleboko...

http://video.google.com/videoplay?docid=-2147432141700087937 a może ktoś teraz sie skusi?

Słyszałem że firma Wodociągi Wiejskie sp. z.o.o. która obsługuje wodociągi w Gminie Piątnica generuje straty. Ta firma dzierżawi całą infrastruktóre za darmo, wartości 16 mil. złotych. Mieszkańcy wspólnie z Gminą płaca za nich podatki, Pan Prezes "S" poinformował na posiedzeniu ze na koniec roku jest spodziewana strata w wysokości 700 tyś. zł. Przychód roczny za wodę i ścieki wynosi około 1 mln. plus przewidywana strata daje nam 1,7 mln. zł. dlaczego są aż tak wysokie koszty utrzymania tej firmy , może by należało pomyśleć o rozpisaniu nowego przetargu w sprawie obsługi wodociągów Gminnych. W 2007 roku w/w firma wygenerowała stratę w wysokości 50tys. zł. i Rada Gminy zgodziła się pokryć tę stratę na wniosek Pana Wójta . Dochodzą zapowiedzi ze w 2008 roku będzie strata w wysokości 700 tyś. zł. czyżby i tym razem zamierzano pokryć nie dołężność Zarządu Wodociągów Wiejskich z pieniędzy podatników Gminy Piątnica. Pomimo że już i tak jest woda i ścieki są drogie , w związku z takimi kosztami i taką gospodarką w Gminie , zanoszą się nowe podwyżki...
Czy może ktoś to wyjaśnić , czy to jest trzeci świat,,,

rudy błazen z druhem

dolicz to co dostali bodajze na 2 etap remontu stadionu

Wciąga wciąga, czasami nawet ciągnik nie pomaga :P

Te z drewna wychodzą drogo , nie ma sobie co głowy nawet zawracać i to jest G...o warte.

"19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."

Mam małe pytanie : Czy juniorzy też mogliby grać ??

Czy niejesteś żadnym pedofilem/ gwałcicielem? Bo jak nie to nie jade.

nie po prostu trzeba popoatrzęc na funkcjonowanie , organizację i pare innych spraw w Wodociagach Wiejskich i spraw jest jasna a i w koncu firma ta zacznie zarabiac a nie generowąc straty

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Masz racje policjantem sie bywa a człowiekiem sie jest!

muj adres, Betris@onet.eu

No jak to co robi. Nic. Swego czasu słyszałem jakieś pogłoski o przekazanie pod inwestycje terenów pomiędzy Żabią, Piłsudskiego i Sikorskiego, ale to chyba istotnie były tylko pogłoski... Wreszcie budowany jest basen. Jak dobrze pójdzie, to niebawem dogonimy Zambrów, a może nawet Kolno !!!

Jak masz kupywac frontere to polecam land rovera fredelander ;))

Do Ahmeda , z tymi terenami pomiędzy Żabią Piłsudskiego i Sikorskiego to jest tak zagmatwana sprawa ze szkoda zachodu, swego czasu jakaś firma Deweloperska zajęła się skupowaniem tam działek ale i ich to przerosło , dali sie na spokój , działki długie a wąskie na 2-3 metry właścicieli po pięciu , sprawy spadkowe nie pozałatwiane to ten w Usa to inny właściciel znikł itp , jak dobrze pójdzie to możne nasze władze sie tym zajmą { teren naprawdę ładny} .... za jakieś 10-15 lat

moze mi ktos przyslac materialy na multiselekt .z gory dzieki ,Betris@onet.eu

Witam. Chcę poznać Wasze opinie o tej restauracji. Myślę o zorganizowaniu tam wesela i chcę wiedzieć, co myślą o niej ci, którzy już skorzystali z jej usług. Chodzi mi o jedzenie, sprawnośc obsługi, organizację itd. Wielkie dzięki za pomoc.

A skąd te info masz, że jeszcze tydzień? Dobrze by było, gdyby tak było =] Mój znajomy dzwonił do ARR jakiś czas temu i powiedzieli ze do końca poprzedniego tygodnia będzie rozstrzygnięty, a tu nic. Na co oni czekają??? Powinni mieć już rozpatrzone wnioski jak czekali na podpisanie umów. Nie dość, że przedtem czekaliśmy 4 miesiące to i teraz to przeciągają :(

Mam 3 miejsca do Białego. Jadę w sobotę o 7.00 rano. Wracam do Łomży w niedzielę po 17.00.

Dzięki za namiary;)

świece albo przewody wn na 100%

jest nowa obwodnica wyszkowa fajnie sie leci a sledziki ze sowejgo lotniska beda latac na okecie bo podejrzewam ze porzadne miedzynarodowki tam nie wejda

rudy błazen z druhem

No to juz teraz wiadomo kto to samary od najstarszego do najmlodszego;))))))

WITAM.Jestem nowy na tym forum.
Jestem pracownikiem ochrony od 5lat.Na codzien pracuje z bronia palna przy ochronie mienia i konwojowaniu wartosci pienieznych.Mam pozwolenie na bron.Od 3at probuje dostac sie do policji i 3razy juz odpadlem na testach MS.Co 3lata zdaje podobne testy zeby nieprzepadla mi licencja w szpitalu w Elku, a tam w Bialymstoku niemoge przejsc MS-u.Chcem w tym roku tez sprobowac tylko niewiem czy warto?Czy ten psycholog uwzial sie na mnie czy co?Jak myslicie warto walczyc?Uda sie?A moze jest ktos taki kto tez tyle razy zdawal i sie wkoncu dostal?
Dzieki.

ponoć była tam wanda co zabiła niemca <walekonia> gdy to wszystko czytam haha

witam! mam pytanie odnośnie komisji lekarskiej a dokładnie jakie dokumenty są potrzebne na tą komisję i jak to jest z tym stomatologiem bo mam niestety parę ubytków.... I jeszcze jedno -czy wie ktoś jak wygląda proces rekrutacji w wielkopolskim bo tam złożyłem dokumenty. pozdrawiam!!!!!!!

WITAM.Jestem nowy na tym forum.
Jestem pracownikiem ochrony od 5lat.Na codzien pracuje z bronia palna przy ochronie mienia i konwojowaniu wartosci pienieznych.Mam pozwolenie na bron.Od 3at probuje dostac sie do policji i 3razy juz odpadlem na testach MS.Co 3lata zdaje podobne testy zeby nieprzepadla mi licencja w szpitalu w Elku, a tam w Bialymstoku niemoge przejsc MS-u.Chcem w tym roku tez sprobowac tylko niewiem czy warto?Czy ten psycholog uwzial sie na mnie czy co?Jak myslicie warto walczyc?Uda sie?A moze jest ktos taki kto tez tyle razy zdawal i sie wkoncu dostal?
Dzieki.

w kisielnicy jest taki domek drewniany agroturystyczny na którym świeci się czerwone serduszko, byłem tam ostatnio i jest za jebiścię, ja tam jeszcze wrócę :D

w lesie

a tak na powaznie, nigdzie nie dostaniesz. tszeba kupic

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

witam mam pytanie czy zdawał ktos moze ms w rzeszowie ? jak tak to ile czekałes na wyniki ?

hej jest ktos kto ma wyznaczony termin two i tsf w szytnie na 29 marca i bedzie jechal z bialegostoku

rudy błazen z druhem

zadzwon pod ten numer tam ci narąbią 086 2191765

narazie trzeba dogadac wszystkie szczegoly co do sali bo to najwazniejsze

PCK oni lubio wolontariuszy wiecej informacji na szose zambrowsiej w starostwie powiatowym nma pierwszym pietrze z windy na wprost

Tak to zrozumiałam, jak odpisałam . Wobec tego, napisz dlaczego nie zrozumiałam . Może Ci chodzi o to, że standarty wymagań są wszędzie te same, to się zgadza, ale ksiązki niekanieczna . Pazdrawljaju !

Miał ktoś z forumowiczów w/w zabieg?Prosiłbym o kilka informacji na temat tego zabiegu ,np. gdzie jest przeprowadzany,na czym polega,jaki koszt itp Pozdrawiam

no wiem , ze juz pozno na złobek.... ale czy ten na społdzielczej to jedyny niepubliczny zlobek w naszym miescie? szczerze mowiac nie orientuję sie w ogole w temacie....jestem tu od niedawna
a moze ktos wie czy w Łomzy ktoś organizuje jakies ciekawe zajecia dla takich 1,5 rocznych - 2 letnich maluchów? zeby mogly pobawic sie pod opieką wykwalifikowanej kadry z innymi dziecmi?

Ja bym na niego głosował , bo mam dosyć tych złodziei . Wybiorę "normalnego" to będzie kradł i pierdział w stołek za grubą kasę .Czy to lepsze ??

http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35234,6224749,Droga_imigranta__Katowice__Lomza____Co_dalej_.html

ahhhaah owianym złą sławą klub Atom ma już tako renome i jest w takim miejscu polorzony ze zanim dojdziesz zasniesz i zanim zastanowisz sie czy pojsc w te odludzie gdzie bedo sami malolaci to .... tam nigdy nie bedzie kulturalnie to rejony owiane zla slawa ehee

Dzięki. :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org