poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Blokady

Tak uomrzan, mnie też wkurza, że mnie złapią za coś tam, a gawniaków nie chytają za poważne wykroczenia. Ale wiesz, jak już tam są, to małolat straci (a raczej tatuś ciemniak).
Co zrobić, młodość ma swoje prawa - niestety w tym wypadku prowadzące często do tragedii. No i nie w szybkości rzecz. Szybko jeżdżą właśnie kierowcy początkujący, bez żadnego doświadczenia. tak więc takie drogi z wybojami, pomijaąc stan samochodów, byłyby dla gówniarstwa dobrą lekcją ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Blokady

Powiedz tylko gdzie to wezme gwóźdz młotek i Ci pomoge. Za darmo :)

Otwarcie Szosy Zambrowskiej to wielki cód bo była zamknieta przez kilka miesięcy i tak nic to nie dało tylko że została położona kanalizacja.Droga zamiat poszeżyc to zweżli i teraz wygląda to jak jaka uliczka Chopina,nie ma zatoczki dl MPK znaków chyba nie postawili ale tak im sie spieszyło że przez miesiąc nic nie robili i jeszcze i tak bendą musili powturzyc to wszystko za 2 lata bedzie trzeba zdjąć kostke i nawierzchnie co leży,i jeszcze na ul.Sikorskiego nadal na środku nie ma pożądku na tej zatoczce co dzieli ulice co to jest ? tak właśnie wygląda wywalanie piniedzy na nie wiadomo co dobrze że to było robione z środków Unijnych PHARE 2001.:-(

Ale lepiej żeby tu zrobili cos markowego niż takie badziewie Łomżyńskie.Nie mówie że by mogli tu robić KFC i PIzze HOT ale też np.sklepy z markowymi ubraniami takie co są w centrach handlowych w Warszawie albo sklepy AGD-RTV np.EURO AGD ALBO MEDIA MARKT ( POWINI TEGO ZABRONIĆ ) OO TAKIE SKLEPY ZBUDOWAĆ JA POPIERAM ZACHÓD :-)

cód miud ! ! ! !

i ożerzki. ;) :D

Zatoki dla autobusów MPK i PKS nie ma w kierunku centrum miasta. Zdarza się, przecież to tylko kawałek utwardzonego terenu o dlugości 40 m x 3 m - drobiazg. Chodników nie ma, bo będą ułożone jak będzie budowana druga jezdnia, toć to ma być dwupasmówka. Kiedy, zapewne nie za tej kadencji rady i prezydenta. A tak w ogóle to spoko. W przyszłym roku znowu rozgrzebią odcinek od nowej nawierzchni do Al. Piłsudskiego i przy teatrze lalki. To wtedy będzie się działo, oj będzie. Sie ma.

Oj stracony stracony, pewnie na lekcjach z języka polskiego.

Czy wiceprezydent nie mógl ocenic projektu przed wykonaniem remontu?
Kto poniesie koszt tego bubla? - niedopatrzenia?
Kto przeprosi mieszkańców za utrudnienie tym spowodowane?

Jasne, miałem takie skojarzenie, że nie widzi. Może nie powinienem jej rzeczywiście mieszac do spraw ulicy.

Kto tu sie rzuca?Nie mialem na celu aby Cie urazic.Byc moze to Twoja konkurencja ale kazda konkurencja jest dobra o ile jest "zdrowa"..:)Ale zgadzam sie z Toba odnosnie odpalania miiacza itp....
Zycze powodzenia w tym co robisz!

Mi sie podoba Ten Sklep Wygląd i wogóle żeby wieszy zrobili sklep to było by jeszcze FAJNIE ale takie mamy władze próbują dla nas dobrze a robią zle...

News jedziesz moze w ten weekend 20.XI do Warszawy??

Pozdrawiam

do SG1:

Mieszkałem w 3mieście i widziałem znaki informujace o radarach. Nie dziwią mnie one, tak samo jak nie dziwią mnie znaki ostrzegające o fotoradarach na wjeździe do Łomży (nieważne z której strony byś jechał...).

Widzę, że kolegę boli policja - czyżby jakiś mandat w przeszłości?
Co do fotoradarów:
ten przenośny kosztował około 200 000 złotych (zapłacił UM). W ciągu niecałych dwóch miesięcy "dzięki" niemu wystawiono mandatów na sumę około 80 000 złotych.
Dla mnie jest normalne że gdy jakiś idiota pędzi srebrnym seatem ulicą Zawadzką z prędkością przekraczającą 120 km/h to dostaje piękne, płatne zdjęcie. Szkoda tylko że nie idzie do więzienia - bo taki dupek to nie pirat drogowy - to potencjalny morderca!

Policja jednym się podoba, innym nie. I to jest normalne. Ale dobrze że jest. A płaczą i narzekają ci, którzy łamią przepisy.

Oby więcej fotoradarów w mieście. I mniej idiotów łamiących przepisy.

pzdr
vb

ps. a w mandat za przekroczenie dozwolonej prędkości o 6 km/h to jakoś nie wierzę...

Ola Boga normalnie katastrofa byłem dopiero co i normalnie :

-Brudno,syff dokoła,piach na drodze,jak się wjedza to jeszcze sa znaki zakazu wjadu i barjerki żeby nie wjerzdzać i takie bajoro na początku jest że to wygląda jak jakaś polna droga u rolnika wszystko zle zrobione i dokoła nie no burdel i syjfon kto to robił ? albo to kto zlecił na taki wygląd i jeszcze waska jak .... dziewicy :-(( jestem bardziej wkurwiony niż rozrzalony:-((

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Jak chcecie zobaczyć jak wyglada nasz Szosa Do Uni to wejdzicie na to :

http://www.lomza.pl/foto.php?foto=041117153305.jpg

http://www.lomza.pl/foto.php?foto=041117153329.jpg

http://www.lomza.pl/foto.php?foto=041117153348.jpg

SG1 Co ty tworzysz koles, kto ci takich glupot nagadal?

Poki mi nie zacytujesz zrodla, jakiegos przepisu czy czegokolwiek, a wierze ze jestes na tyle inteligentny, aby to zrobic, skoro tak twierdzisz, nie uwierze ci w te 10 % .Licza sie fakty a nie czcza gadanina. Bo z tego co wiem to te 10% nie o predkosc chodzi:)

Kupiłam niedawno nowy telefon siemens C65, ale od początku zaczął mi się "wieszać" i wyłączać np. przy otrzymaniu smsa. Myślałam, że mam źle skonfigurowaną baterię, ale okazało się, że koleżanka ma podobny problem również z nowym telefonem. Nie wiecie może czy wymienią mi telefon na nowy model z powodu jak podejrzewam wady fabrycznej?? I czy może ktoś jeszcze miał problem z tym modelem telefonu?

Ma zowsze Łomża

Jesli chodzi o stadion to na razie nic niewiadomo. Nie ma projektu, nie ma kosztorysu, ogolnie nedza.
Pozostaje miec nadzieje ze ŁKS bedzie na wiosne gral jednak w Łomży, ponieważ Ostrołęka czy Zambrów mogą nie wytrzymać najazdu łomżyńskich wariatów w szalikach.
Chociaz granie w Zambrowie nie byloby takie zle....

Pozdrowienia dla wyjazdowców a szczegolnie B'99

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

ty karolp czy jakos tam sie zwiesz.....FU

Ma zowsze Łomża

Wymiana okablowania

Informujemy, że w związku z wymianą okablowania strukturalnego na światłowodowe, w ciągu najbliższych kilkunastu dni mogą wystąpić krótkie przerwy w dostępie do internetu. Wymiana okablowania wiąże się z połączeniem sieci Kazańska/Łagody z siecią Mazowiecka/Ks.Janusza/itd. Z naszej strony będziemy się starali, aby przerw w działaniu sieci bylo jak najmniej. Za zaistniałą sytuację przepraszamy.

Żródło: http://siec.elomza.pl/

Ja nie mieszkam w Łomży i dlatego piszę. Super bedzie jeśli bedzie takie duże centrum handlowe. W łomży jest takie cos na serio potrzebne. Choć moim zdaniem powinni także wybudować coś w rodzaju osiedla handlowego np. w Gdyni to sie chyba nazywa "Osowa". Super że bezie można załatwić wszystko na miejscu. Na prowincjach też by sie takie "cudo" przydało. Najlepiej na trasie Łomża- Wa-wa. Tylko kilka km od Śniadowa bo ja nie chce korków przed domem mieć. Hehehe. Pozdro dla wszystkich

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org