Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wierzę w Boga a widzę więcej |
ja robiłam prawko u Kamińskiego i jestem zadowolona.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wierzę w Boga a widzę więcej |
Tak dała mu kilkadziesiąt zdjęć i myślała że chłopak jest dobry i wieku 16 lat będą żyli długo i szczęśliwie...
|
|
ja to nie wiem po co sie tam zatrzymuje autobus pks z lub do olsztyna i tak nigdy nikt tam nie wsiada ani nie wysiada he
|
|
polecam film Galerianki na YouTubie mozna znalesc :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jak ktoś ma pecha to i w drewnianym kościele... , ja bym im nie odpuścił , ma działać dobrze. Jak trzeba to ich do sądu dawaj.
|
|
HokusPokus ładne powiązanie do tematu haha, a film ja rowniez polecam:)
|
|
|
kup wreszcie te oliwki
|
|
Łomża to małe miasto, ludzie sa zazwyczaj specyficzni, dlatego czasami tak trudno o anonimowosc. Plotki byly, są i bedą, z czasem przestalo mnie interesowac co ludzie mowia, bo sa sprawy wazniejsze od godzinnego pomawiania kogos. Najlepiej to robic co się żywnie podoba, bez obawy przed opiniami innych... pozdrawiam:)
|
|
nie wsiadają bo bilet drozszy jest niż 3,50 PLN...a wysiadac nie ma po co chyba ze się gdzies wysrac... ehh taka prawda "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a ja czytając to forum po prostu specjalnie zrezygnowałam z diety na jeden dzień i poszłam na kebaba do trzeciego wymiaru.. :D wystrój niezły, plakaty z ojca chrzestnego, zimny lód, nooo.. mi tam się podoba ;] a kebaba dostałam w jakieś.... 5 min? super :) mi smakował, mogłam tylko wybrać inny sos, ale to już moja wina ;P noo i ta prażona cebulka na wierzchu.. mmmm :)
|
|
dokładnie ten
|
|
więc może proca - kamień też pocisk ! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
W Ewie całkiem spox, 45 min areobiku i 15 min ćwiczeń :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |