poniedziałek, 20 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wierzę w Boga a widzę więcej

ja robiłam prawko u Kamińskiego i jestem zadowolona.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wierzę w Boga a widzę więcej

Tak dała mu kilkadziesiąt zdjęć i myślała że chłopak jest dobry i wieku 16 lat będą żyli długo i szczęśliwie...

ja to nie wiem po co sie tam zatrzymuje autobus pks z lub do olsztyna
i tak nigdy nikt tam nie wsiada ani nie wysiada he

polecam film Galerianki na YouTubie mozna znalesc :)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Jak ktoś ma pecha to i w drewnianym kościele... , ja bym im nie odpuścił , ma działać dobrze. Jak trzeba to ich do sądu dawaj.

HokusPokus ładne powiązanie do tematu haha, a film ja rowniez polecam:)

http://www.youtube.com/view_play_list?p=A7BB6247847486ED&playnext=1&v=l92ok_SHxsQ

Polecam ;-))

kup wreszcie te oliwki

Łomża to małe miasto, ludzie sa zazwyczaj specyficzni, dlatego czasami tak trudno o anonimowosc. Plotki byly, są i bedą, z czasem przestalo mnie interesowac co ludzie mowia, bo sa sprawy wazniejsze od godzinnego pomawiania kogos. Najlepiej to robic co się żywnie podoba, bez obawy przed opiniami innych... pozdrawiam:)

nie wsiadają bo bilet drozszy jest niż 3,50 PLN...a wysiadac nie ma po co chyba ze się gdzies wysrac... ehh taka prawda

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

a ja czytając to forum po prostu specjalnie zrezygnowałam z diety na jeden dzień i poszłam na kebaba do trzeciego wymiaru.. :D
wystrój niezły, plakaty z ojca chrzestnego, zimny lód, nooo.. mi tam się podoba ;]
a kebaba dostałam w jakieś.... 5 min? super :) mi smakował, mogłam tylko wybrać inny sos, ale to już moja wina ;P noo i ta prażona cebulka na wierzchu.. mmmm :)

dokładnie ten

więc może proca - kamień też pocisk !

W Ewie całkiem spox, 45 min areobiku i 15 min ćwiczeń :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org