wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Prezydencie Kaczyński...

A w moim przypadku pozostaje jedynie kinder party. Ale nie narzekam, już się nieco wyszalałam...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Prezydencie Kaczyński...

... a świstak siedzi i zawija w te sreberka ...

Ale fajowa budująca rozmowa, w rzeczy samej, hihi

okolice Białowieży.... puszcza.... :D

Będzie rewanż !
"Don King i Ruiz zgodzili się na kolejną walkę z Gołotą. Właśnie zadzwonił do mnie Andrzej Gołota i powiedział, że z Kingiem i Ruizem załatwił walkę rewanżową - wyjawił nam wczoraj red. Przemysław Garczarczyk z Chicago, przyjaciel naszego pięściarza.
2004-11-16 (08:56) Słowo Polskie Gazeta Wrocławska "
Golota ma teraz do pokonania:
1. Ruiza
2. Lobby bokserskie w USA
3. Strach przed rywalem ( który ujawnil sie w walce z Tysonem )

Nie wygląda to najlepiej i pewnie po raz kolejny dostanie baty lub o jego przegranej zdecydują sędziowie.

grabos,

nie obrazaj ludzi wyksztalconych nazywając ich gromadą lamusów.

Moze miałbys inne zdanie gdybys skonczył którys z wyszydzanych przez Ciebie kierunków.
Jak widze krytyków tu nie brakuje, ale zeby ktos cos mądrego napisał.... to juz ze swiecą szukac

Jechał rolnik drogą polna i w słub pier*** jechała jechał aż do Łomży dojechał ... (kilka lat puzniej) Łomza to półowa wieś .jd

bigi2004

Czy jeżeli kogoś nie lubię za np. jego poglady, wyznanie, sexualność czy to jakimi używkami się truje to jestem nietolerancyjny? Pewnie tak, ale w ten sposób nie ma na ziemi człowieka tolerancyjnego, bo każdy z nas jakiegoś stylu nie akceptuje i najchętniej "inną" osobę co najmniej zamknąłby w jakimś miejscu odosobnienia.

NIe ukniesz Mnie Wielkie Yo cie Dopadło ? to znak że to jA ... Wiem Dj-e Poszli spać Ale ja Nie śpie i bende Mixował Mieciu ...

O polici w Łomży mam jak najgorsze zdanie jak ich widze to mnie podbija

Zrozum człowieku niedoinformowany, że jakakolwiek miejsca sieć szkieletowa (światłowodowa też) _musi_ być gdzieś wpięta. A gdzieś, na 75% obszaru Polski to jest szkielet TPSA.

Więc chcąc nie chcąc, żeby był _internet_ musi być TPSA, ew. Szeptel - nie jestem pewien.

A poza tym, jak tak to chwalisz i wiesz co i jak... To może zostań inwestorem? Zaciągnij kredyt w banku i wio... Na początku stracisz, a później to już na komornika poczekasz, bo chętnych nie będzie.

BoNa :-))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org