Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgrzyt w koalicji. PSL broni KRUS. |
To jest naprawdę żenujace żeby logo łomżyńskiej uczleni było prawie identyczne jak logo Białegostoku, Panie Rektorze i Prezydencie Miasta zróbcie coś z tym - bo to prawie jak "plagiat" ;-) i wsytd . Łomżyniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgrzyt w koalicji. PSL broni KRUS. |
Jak najbardziej polecam. Dobry i nowy sprzęt, profesjonalna, miła i fachowa obsługa. Tylko spore kolejki
|
|
potrzebuje testy do policji najlepiej wysłane pocztą kasa za zaliczeniem pilne!!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
kobi Napisz konkretnie o co chodzi. Argument, "bo w Play oszukują" jest hmm, na miarę przedszkolaka. Kto Cię oszukał? Co się nie zgadza?
|
|
Nowogród znany jest ze skansenu i tak musi trzymać, chociaż gdzie niegdzie to za dużo od tego skansenu zaczyna odstawać a to bardzo niedobrze. Słyszałam że nawet niektórzy mają internet podłączony i widzicie sami do czego to doszło.! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
pan Marcin w tej chwili ma swój serwis na Mazowieckiej w sklepie Xeromax i zna się na rzeczy. Ale oczywiście każdy poleca swojego sprawdzonego serwisanta na którym jeszcze się nie zawiódł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |