Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Polska może ponownie zniknąć z mapy świata" - diagnoza Kukiza |
chodzi o ten żółty blok na przeciw Ambroziaka? któraś spółdzielnia go chyba budowała, ale która?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Polska może ponownie zniknąć z mapy świata" - diagnoza Kukiza |
kolejne treningi 13-14 marzec ... piątek godz. 17:00 i sobota godz. 10:00 .. Narazie płacimy za 2 treningi z góry 50 zł (jeden trening 3 godziny). . Po świętach rozpocznie się normalna sekcja jeśli bedzie odpowiednia liczba osób i treningi będą 2 razy w tygodniu..(1 trening 1godz i 30 min.) i bedzie płatne z góry za miesiąc 100 zł ... Moim zdaniem trenowani przynosi efekty chociaż nie miałem jeszcze okazji tego wykorzystać hehe:) ale przyjdz i zobacz o co chodzi to sam ocenisz >> wszyscy chętni mile widziani :)
|
|
Pozdrów Toruń ode mnie . Piękne miasto . Też tam bywam kilka razy w roku i jeżdżę trasą : Ostrołęka - Ciechanów - Drobin
|
|
Nie każdy Ford jest gratem! Są też i starannie dopracowane modele. Miałem starego transita w którym zawsze się coś psuło. Nowe rzadko widzę w serwisie, jedynie w przypadkach przeglądu. Tak więc Polecam!!
|
|
Czy wie ktos kiedy bedzie organizowany w wordzie egzamin na karte motorowerową?
|
|
do myziorek no jak się nie zda PZP czyli tych testów w przychodni to dopiero po roku możan to poprawić aha dodam ze trzeba od nowa zaliczać TWO i TSF:(( takie realia... chyba tylko po nie udanym WZ mozna juz po 3 miesiącach się poprawić.... o ile dobrze kojarze... ale z tym PZP to pewne a co najlepsze ze wszytskich psychologów można przejść a np na jakimś laryngologu się nie przejdzie.... ale nie ma co się nastawiać na nie danie!!!! walczyć trzeba do końca 3mam kciuki za wszystkich którzy pragną zasilić szeregi policji:))POWODZENIA
|
|
i tak każdy patrzy na każdego i wychodzi z tego hujnia z grzybnią.... ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |