środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS wciąż nie rozumie, że żyjemy w państwie prawa

panda - ja sie nie wymadrzam - tylko ci mowie jak jest,
a zreszta lomza to dziura - jakies media i zakaldy przemyslowe, aaa i banki by ludziom zabierac pieniadze, diuura.. i tam nigdy nie ma sniegu, nawet na sankach czlowiek nie moze posmigac', taki wilgotny angielski klimat
praca? tylko na zachodzie- dlatego ucz sie jezyka i zostaw mnie w spokoju

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS wciąż nie rozumie, że żyjemy w państwie prawa

Demon nie wezme tego stazu, bo nie musze, mam niezla prace. Ale w swojej pierwszej ;) robilem za mniej, na czarno, bez wolnego dnia w tygodniu (bo studia jednoczesnie), ale wolalem tak, niz siedziec w domu i prosic rodzicow o kase na piwo. Niektorzy woleli i do tej pory wola siedziec i narzekac jak jest zle.
Dojezdzac za Zambrow z Lomzy to faktycznie lipa, ale jak ktos jest z tamtych okolic to juz ma jakis punkt zaczepienia. Robota do dupy, ale tak jak pisalem, gdyby ktos faktycznie potrzebowal to by wzial. Jesli masz mozliwosc miec lepsza prace, to wtedy glupota brac taka, to chyba logiczne. Wszystko kwestia tego jakie masz opcje. Niektorzy nie maja zadnych, ale i tak wola siedziec na tylku.

30 ani jednego więcej na NFZ!!! A i to robią wielkie hallo z tego tytułu!!

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org