Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS wciąż nie rozumie, że żyjemy w państwie prawa |
panda - ja sie nie wymadrzam - tylko ci mowie jak jest, a zreszta lomza to dziura - jakies media i zakaldy przemyslowe, aaa i banki by ludziom zabierac pieniadze, diuura.. i tam nigdy nie ma sniegu, nawet na sankach czlowiek nie moze posmigac', taki wilgotny angielski klimat praca? tylko na zachodzie- dlatego ucz sie jezyka i zostaw mnie w spokoju
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS wciąż nie rozumie, że żyjemy w państwie prawa |
Demon nie wezme tego stazu, bo nie musze, mam niezla prace. Ale w swojej pierwszej ;) robilem za mniej, na czarno, bez wolnego dnia w tygodniu (bo studia jednoczesnie), ale wolalem tak, niz siedziec w domu i prosic rodzicow o kase na piwo. Niektorzy woleli i do tej pory wola siedziec i narzekac jak jest zle. Dojezdzac za Zambrow z Lomzy to faktycznie lipa, ale jak ktos jest z tamtych okolic to juz ma jakis punkt zaczepienia. Robota do dupy, ale tak jak pisalem, gdyby ktos faktycznie potrzebowal to by wzial. Jesli masz mozliwosc miec lepsza prace, to wtedy glupota brac taka, to chyba logiczne. Wszystko kwestia tego jakie masz opcje. Niektorzy nie maja zadnych, ale i tak wola siedziec na tylku.
|
|
30 ani jednego więcej na NFZ!!! A i to robią wielkie hallo z tego tytułu!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |