czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziedzictwo Lecha Kaczyńskiego

odradzam Kluczka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziedzictwo Lecha Kaczyńskiego

ładny stan <lol2> haha

jeżeli do 20 osób to zapraszam do mnie własnie otwieram w środe kebaba :) mało tego będzie możliwość (po taniej cenie np.zamiast po 10zł to po 7) zamówić sobie kebaby :) cena do uzgodnienia ale myśle że niska ;) jak by co to zapraszam na małachowskiego 2/5a lub 508656554

Grabos zapraszam na ogledziny lotu przy znaku "teren zabudowany pprzy wjezdzie do starych kupisk od strony nowogrodzkiej slady nadal bardzo swierze niedowiarku hehehe .jestes kłamca??tylko kłamca neguje:)

haah dziekuje lubie byc załosny hahahah pouzalaj sie nade mna hehe

Takos

czemu sprzedałeś?i co kupiłes? ;D

Ta galeria to jedna wielka ściema.

W Samko skasują cię ale i coś zrobią tylko nie jedz do partaczy pod węgrowem, jedz do warszawy do tej firmy. Ale jeszcze spytaj w lasvegas na piłsudskiego ja tam naprawiałem tiptronika w passacie i jeździ.

w xeromaxie też jest po 10gr za stronę kumpel drukował

Treść jest ukryta

Doktor Wysocka jest taka sobie,najlepsza jest doktor Śliwecka pracuje w Remedium,niestety nie można się przepisać a bardzo bym chciała

Treść jest ukryta

O S K KAZIK! !!! ! ! !
940 zł za kurs:)

jest fajny.... pfff

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

dokładnie ! ja sie ucze w tej szkole nadal. jestem w liceum a niedługo za rok zdaję maturę. nie wiem o co biega , ale ja nie odczuwam tego, by było lekko;/;/ wkurzają mnie Ci, którzy do tej szkoły nie chodzą się wypowiadają na temat. Każdy pewnie wie, że w pierwszej klasie jest tzw. "koszenie". odpadają Ci najsłabsi. Zostają Ci, którzy się uczą. Tu nikt nikomu nie popuszcza, chyba ,że ktos ma 3 pał to postawią mu te 2 ale wywalą go ze szkoły. Oceniam tę szkołę tylko z mojego punktu widzenia i nie widze w niej nic złego:) atmosfera OK. muzyczka na korytarzach leci, maturę każdy zdaje POLECAM!:)

rudy błazen z druhem

www.2soczewki.pl
kupuje tu od 2 lat i jest ok:) płyn gratis:P

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Polecam dr. Niebrzydowska doswiadczona lekarka, zawsze da skierowanie i jest ogolnie bardzo dobrym lekarzem.

hahaha już wiem po której stronie stoisz, Twój język Cię zdradził długo siedziałaś(eś) ?? komu Ty "pucujesz" Generałom, Trzewikom ?? Nie ma tych "śmieci" w Łomży- jest spokój. Teraz młode wilczki chcą się pokazać :)

A teraz pytanie do panny małgosi:
pytanie 1sze : Śpisz w szafie ??
pytanie 2gie : O czym ty pier... :D:D haha z tymi rodakami itd. obudź sie !!
pytanie 3cie : Ile ty masz lat , bo to nie zbyt dorosla wypowiedz :D
podpowiedź: nie wnikaj skoro nie znasz tematu i niewiesz oco lata,nie znasz ludzi itd, wracaj skąd przybyłaś :))

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

malgosia aś mi śmociek wypadł z wrazienia,posiukamy lazem

przecież to ,,normalne'' ... jak nie kupisz butelkowego, to z kurka będziesz pił właśnie chrzczone ... ci, co pracują w browarze, sami o tym głośno mówią ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org