Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziedzictwo Lecha Kaczyńskiego |
odradzam Kluczka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziedzictwo Lecha Kaczyńskiego |
ładny stan <lol2> haha
|
|
jeżeli do 20 osób to zapraszam do mnie własnie otwieram w środe kebaba :) mało tego będzie możliwość (po taniej cenie np.zamiast po 10zł to po 7) zamówić sobie kebaby :) cena do uzgodnienia ale myśle że niska ;) jak by co to zapraszam na małachowskiego 2/5a lub 508656554
|
|
Grabos zapraszam na ogledziny lotu przy znaku "teren zabudowany pprzy wjezdzie do starych kupisk od strony nowogrodzkiej slady nadal bardzo swierze niedowiarku hehehe .jestes kłamca??tylko kłamca neguje:)
|
|
haah dziekuje lubie byc załosny hahahah pouzalaj sie nade mna hehe Takos
|
|
czemu sprzedałeś?i co kupiłes? ;D
|
|
Ta galeria to jedna wielka ściema.
|
|
W Samko skasują cię ale i coś zrobią tylko nie jedz do partaczy pod węgrowem, jedz do warszawy do tej firmy. Ale jeszcze spytaj w lasvegas na piłsudskiego ja tam naprawiałem tiptronika w passacie i jeździ.
|
|
w xeromaxie też jest po 10gr za stronę kumpel drukował
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Doktor Wysocka jest taka sobie,najlepsza jest doktor Śliwecka pracuje w Remedium,niestety nie można się przepisać a bardzo bym chciała
|
|
Treść jest ukryta
|
|
O S K KAZIK! !!! ! ! ! 940 zł za kurs:)
|
|
jest fajny.... pfff Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
dokładnie ! ja sie ucze w tej szkole nadal. jestem w liceum a niedługo za rok zdaję maturę. nie wiem o co biega , ale ja nie odczuwam tego, by było lekko;/;/ wkurzają mnie Ci, którzy do tej szkoły nie chodzą się wypowiadają na temat. Każdy pewnie wie, że w pierwszej klasie jest tzw. "koszenie". odpadają Ci najsłabsi. Zostają Ci, którzy się uczą. Tu nikt nikomu nie popuszcza, chyba ,że ktos ma 3 pał to postawią mu te 2 ale wywalą go ze szkoły. Oceniam tę szkołę tylko z mojego punktu widzenia i nie widze w niej nic złego:) atmosfera OK. muzyczka na korytarzach leci, maturę każdy zdaje POLECAM!:) rudy błazen z druhem
|
|
www.2soczewki.pl kupuje tu od 2 lat i jest ok:) płyn gratis:P Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Polecam dr. Niebrzydowska doswiadczona lekarka, zawsze da skierowanie i jest ogolnie bardzo dobrym lekarzem.
|
|
hahaha już wiem po której stronie stoisz, Twój język Cię zdradził długo siedziałaś(eś) ?? komu Ty "pucujesz" Generałom, Trzewikom ?? Nie ma tych "śmieci" w Łomży- jest spokój. Teraz młode wilczki chcą się pokazać :)
|
|
A teraz pytanie do panny małgosi: pytanie 1sze : Śpisz w szafie ?? pytanie 2gie : O czym ty pier... :D:D haha z tymi rodakami itd. obudź sie !! pytanie 3cie : Ile ty masz lat , bo to nie zbyt dorosla wypowiedz :D podpowiedź: nie wnikaj skoro nie znasz tematu i niewiesz oco lata,nie znasz ludzi itd, wracaj skąd przybyłaś :))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
malgosia aś mi śmociek wypadł z wrazienia,posiukamy lazem Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
przecież to ,,normalne'' ... jak nie kupisz butelkowego, to z kurka będziesz pił właśnie chrzczone ... ci, co pracują w browarze, sami o tym głośno mówią ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |