sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WAWEL

na chetniskiego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WAWEL

strzelilo zdjecie przy predkosci okolo 52 km na godz. ograniczenie do 40 km na godz. wiedzialem ze jest tam radar ale nie sadzilem ze zrobi zdjecie przy takiej predkosci to nie bylo w lomzy . moim zdaniem to jest przesada zeby przy takiej predkosci robilo zdjecie. ten co ustawiał radar to ciekawe czy jezdzi tak przepisowo chetnie bym mu ryja skopal za takie gry.na radiu cb slyszalem pozniej ze innym tez porobilo zdjecia.

wiedziales, ze fotoradar i nie zwolniles;) o ironio:)

no faktycznie zbulwersowany:) bardziej, ze pisze...ze by kogos pobil:)

daj nr to sie zgadamy jak bede w lomzy

Wszystkie moje wypowiedzi dążą do jednego. Rodźcie miłe koleżanki w państwowych szpitalach. Moja siostra usilnie chciała rodzić prywatnie w Warszawie, tak ją załatwili pięknie, że dziewczyna ledwo ze świata nie zeszła, a gdzie uratowali?? Nie zgadniecie. W KOLNIE!!!!!!!!! Nie ma reguły. Jednego jestem pewien, prywatne kliniki to wyssanie z Was ostatniego grosza. Brak sprzętu rekompensują przemiłą obsługą, łącznie z kwiatami i szampanem. W państwowych szpitalach jest o wiele więcej sprzętu medycznego niezbędnego do nagłych przypadków. A obsługa?? Obsługa bywa różna. Ja nie mam za złe położnym, że jakaś będzie niemiła, bo ma zły dzień, czy może w ogóle taka jest. Zwisa mi to. Dla mnie ważne by znała się na robocie. Miłości i uczucia szukajcie u mężów, a nie u lekarzy i położnych. Druga sprawa to zarobki tych położnych, a praca same wiecie, ze nie zawsze łatwa. Podczas porodu skupcie się, na sobie, swoim dziecku i niech maż będzie Waszym oparciem i wsparciem. A jeśli urodzi się zdrowe dziecko, to wszystkie niemiłe uwagi od personelu puścicie w niepamięć, a dzień ten będziecie wspominać z uśmiechem.

Pozdrawiam

to może ktoś się oriętuje na jakiej ulicy jest najbliższa siłownia w pobliżu stokrotki lub ul. małachowskiego (najlepiej z sprzętem olympu) i od 10.00 otwarta

intercosmetics przy pg1

A jaki wynik obstawiacie? kto ma większe szanse?

ktos mowil ze lomza jest malym miastem?duzo tam ludzi mieszka?

better a co myślisz,że od sprzętu Olimpu się rozrośniesz? :D

aha a ile to kosztuje i w jakie dni sią treningi? i czy te treningi są skutechne? chodzi o to czy można się na nich tego w jngi? i czy te treningi są skutechne? chodzi o to czy można się na nich tego wakimś stopniu nauczyć?

Kolejne treningi Krav Maga 21-22 luty _ piątek 17 i sobota 10 .. Wszyscy chętni wpadać...

Wiesz co... w sumie to chciałem tylko zapytać ile dasz, a jakoś tak wynikło nie wiadomo co. Także po długich rozważaniach wyciągnąłem wniosek iż nie sprzedaję.
Sorki za zamieszanie.

szaszu,przyjedź to zobaczysz!a co do fotoradarów-no cóż,najlepszym sposobem jest odpowiednia prędkość.CB nie zawsze daje pewność,że ktoś(misiaczki)nie robi nas w konia.oni też mają poczucie humoru i to wcale nie gorsze o nas,kierowców.ostatnio widziałem na obwodnicy Ostrowi Maz.jak dupnęli mondziakiem nieoznakowanym jakiegoś klienta.i miał CB !

tobie sie juz w glowie kreci, chcesz przy kazdym slupie postawic foto-radar,
a czy? ja ci tego zabronie? chcesz sie zemscic, na kim?bo jak widze to nie szanujesz kierowcow
myslalam ze lomza jest na jakims poziomie,
wyzywanie i szantaz lomzyniakow

Jedynym skutecznym sposobem jest antyradar podłączony w samochodzie poniżej link do antyradarów sprzedawanych przez firme z Łomży, urządzenie sprawdza sie używam 6 lat i żadnej fotki na koncie a robie 4-5 tyś km m-cznie.

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8798249&gr_id=3

to trolle istnieja? w linuxsie? mm zaczyna mi sie to podobac? tylko jak zwykle, technika ...a moze i nie technika?

nie wiem dlaczego w silowni nie moga sie dogadac, lubia jednak cwiczyc, ale gadac- tam chyba nie umieja
duze wysilku wkladaja w czwiczenia i WSZYSCY,ktorzy tam cwicza,

nawigacja ladnie wykrywa wszsytkie radary tylko przypał cały czas jej używać mnie juz po pól godziny ten głósik tak wk...ia , że muszę ą wyłączyć

Witam, pytanie jak w temacie :)

Tylko nie na Krótkiej , dobrze strzygą na Wojska Polskiego jadąc od miasta domek drewniany po prawej stronie jadąc na rondo z Poznańską

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org