czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zmartwychwstał syn Kadafiego

Brawo!!!!!!!!!!!!!Frezja, że wreszcie robisz z tym porządek.
A co to kogo obchodzi co wlaciciel ma zamiar zrobić ze swoim terenem. Dla mnie ważne aby teren byl uporządkowany - bo jak dotychczas to strach bylo tam przechodzić wieczorem. A i okoliczna mlodziez "rezydująca" w tym sadzie nie miala zbyt dobrego wzorca do nasladowania.
A czy powstanie tam Biedronka, czy blok czy nawet nic - to juz najmniej ważne - ważne, że teren będzie uporządkowany.

A jesli chodzi o Biedronkę - to faktycznie w tym miejscu przydalby sie jakis większy (dlużej otwarty) sklep - bo w koncu w poblizu mieszka już chyba kilka tysięcy mieszkańców. Ja odnosnie Biedronki nie mam żadnych zlych dowiadczeń - wręcz przeciwnie robię często zakupy przy Domaxie. Chwalę sobie i ceny i produkty i obslugę. Szkoda tylko, że Frezja zdementowala wiadomoc o sprzedaży tej ziemi - ale dobrze, że przynajmniej będzie tam jakis porządek.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org