Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo mądra propozycja, brawo! |
Zabieg sterylizacji, nie jest trudny ani pracochlonny , jednak i to, mozna schrzanic. Ja nie moglabym stwierdzic, ze kazdy wet.dobrze zabieg wykona. Moze, jesli zalezy Ci na jak najmniejszym wydatku, poczekaj do marca -wiosna-to czas corocznej akcji sterylizacji zwierzat, a zabiegi beda kosztowac o polowe mniej niz norlmalnie. Pamietaj tez, ze gdy twoja suczka ma wiecej niz 5 lat, przygotowyjac ja do sterylki, najlepiej zrob jej wszystkie badania.Pozdrowionka!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo mądra propozycja, brawo! |
W porównaniu do Warszawy to i tak Łomża ma za duży empik. Ja nie mam zastrzeżeń, jestem bardzo zadowolony, nic mu nie brakuje. "JAH dał nam uzdrawiające ziele by umocnić nas w pokoju oraz zgodzie"
|
|
Dzieki Soul za komentarz :) A czy bogato jest na stołach i jakie atrakcje mieliscie na podworku
|
|
Wszystko można zchrzanić, koleżanki pies padł TYLKO przy wyrywaniu zęba, u lekarza jednego z najwięcej wychwalanych w Łomży , nie wymieniam nazwiska, bo to nie jest w temacie.
|
|
Milusia, nie chcę podawać nazwiska, ani ulicy żeby temu lekarzowi nie szkodzić. Może 100 psom pomógł, a raz zchrzanił........ chciałam podać przykład, że i najlepszy lekarz, działając rutynowo może proste sprawy zaniedbać.
|
|
No ja tez odwiedzilem. Jesli mam byc szczery, to ogolne wrazenie na plus, ale bez rewelacji. Obsluga chyba zestresowana pierwszym dniem ;) To akurat normalne. Wystroj tez sympatyczny, moze nawet za sympatyczny bo dziwnie do niego pasuja plastikowe talerzyki, ale siedzi sie przyjemnie :) Na pewno trzeba cos zrobic z wentylacja, drzwi nie przy kazdej pogodzie da sie otworzyc, a przy zamknietych szybko robi sie duszno i nieprzyjemnie. Jedzenie smaczne, tu absolutnie zadnych zastrzezen, tylko tez myslalem ze duzy kebab bedzie odrobine wiekszy... Bulka smaczna, fajnie dobrane surowki, ale miesa faktycznie troche malo (chociaz dobre), niestety musze sie zgodzic z przedmowcami. Jesli 50gr roznicy ma dac wiecej miesa, to ja popieram. Bardzo milo, ze pracownica ma checi ruszyc sie i podac jedzenie do stolika, co jest rzadkie w fastfoodach. Sympatyczna dziewczyna, tylko sztucce podawane z reki do reki budza mieszane uczucia... Jesli juz, to moze chociaz zawinac w papierowa serwetke albo olac przynoszenie i niech kazdy sam sobie odbiera potrawy przy ladzie? Znam ludzi, ktorzy by juz zrobili afere z tego powodu... Starajcie sie, pewnie wpadne za jakis czas... ;) Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?
|
|
Top zespół top rudy błazen z druhem
|
|
ja bym winił to przez też empik raczej. Kontrowersyjna postać, właśnie, o niej można powiedzieć co myślicie? Ciekawe... ale o nic nie pytam.
|
|
to zależy czy swoją żone? ;) mozna zabrac na kebaba. bo spacer bulwarami odpada, poniewaz nie ma bulwarów. biarąc pod uwage nasze miasto to mozna ją zabrac do kosciola.... do biedronki. po sklepach z ciuchami polazić (wersja hardcorowa) mozna skoczyc na mazury na grilla :) na bunkry do nowogrodu.
|
|
ile czasu potrzebowaliscie zeby zalatwic WKL ? jacy "specjalisci" sa tam do zaliczenia ???
|
|
Najlepiej w kosmos, tylko rakietę "fest" przygotuj :))))))
|
|
Kurna mać, pewnie głodny jesteś :)))) Gdzies w Łomży , tylko nie wiem gdzie, ale chyba gdzies tam przy pałacu "grubadupa" zupki wydają. Caritas czy cos podobnego, jejku tak chciałbym pomóc, ale ktos moze wie gdzie to dokładnie. rudy błazen z druhem
|
|
14 lutego zapraszam na bal walentynkowy do Hotelu Zbyszko w Nowogrodzie.Super zabawa ,a niedrogo,bo 150 zł.od pary.
|
|
a gdzie jest nowogrod? wyjazd moze 13 to 14 (s'niegowo)pozno w nocy i nad ranem w ... nici a potem juz 22rano
|
|
|
Dzięki za rady zaraz zabieram sie znów do pracy, zobaczymy czy uda sie. Trzymajcie kciuki:)))
|
|
Witam http://laki.dvhk.pl/faq/montaz_sat.htm mam nadzieje że ten link ci pomoże, bo mi pomógł, też montowałem sam antenę do cyfry +, i dam ci rade, jak ktoś już wspominał, istotne jest aby jedna osoba obserwowała poziom sygnału w tv, a druga "kręciła" anteną. Trzeba kręcić nią i obracać bardzo , ale to bardzo delikatnie i minimalnie a nie kręcić jak bębnem w młockarni, mi to zajęło 2 dni z czego jeden dzień byłem nieprzygotowany, a 2 dnia już wiedziałem co i jak
|
|
kolo z ciebie przyznawac sie ze komus dalo sie mniej swiadomie bo innemu dalem wiecej zal
|
|
FIN z całym szacunkiem do Ciebie, z pewnością jesteś NIElamusem, jednak autor tego postu nie obraził Cię ani nie wyraził źle o Puffie'im. Z pewnością nie bronię tomekknet, po prostu chyba milej jest bez ubliżania. Ciach sprawa jest zdecydowanie kontrowersyjna, postaraj się odnleźć starsze posty. Nawet nie jest potrzebny ten wysiłek-wsłuchaj się w łomżyńskie potoki słów. Szczerze mówiąc, "działalność" wyżej wymienionego artysty(?) i jej natężenie nie jest dla mnie interesująca. Jeśli (cytując FIN'a) co noc moze sobie jakąś nową małolatę wyrwać to powodzenia w dalszych polowaniach, kolega korzysta z tego, co one same dają. Zdrowa dawka egoizmu jest potrzebna w życiu ;) Mimo wszystko to chyba nie jest wystarczający powód, żeby to oceniać, nie moje majtki- nie moja sprawa. Uszanujcie to.
|
|
Dziękuje bardzo za odpowiedzi :)
|
|
Ale w Łomży budują blok, zobaczcie to: http://pl.youtube.com/watch?v=bghIjVu0gB8i
|
|
NOWE TESTY DO POLICJI WSZYSTKIE PYTANIA AKTUALNE SPRAWDZONE DODATKOWO MULTISELECT WYWIAD ZORGANIZOWANY WSZYSTKO ZA DARMOCHE!!!!!! PISAĆ KTO CHCE NA PEWNO PRZEŚLĘ JA JUŻ JESTEM PO TESTACH WSZYSTKO SIE UDAŁO ZDAĆ MOJ EMAIL pomocna11@wp.pl odpowiem na każdego emaila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co macie płacić za coś co mozecie mieć ode mnie za free testy sprawdzone aktualne!!!!
|
|
dokladnie zgadzam sie z chlopaczkami jak sie poprawisz daj znac .powodzenia.wystroj lokalu lux;d na reszte czekamy
|
|
nie prawda to znaczy ze mysli moze sie pomysly wyczerpalybo w Lomzy raczej trudno znalezc mile miejsce wiec oby wiecej takich mezów Takos
|
|
nie wzywaj ... na daremne
|
|
dzwoniłam do Retro i mówią że już nie ma biletów. Chciałabym odkupić dwa bilety, może ktoś ma na zbyciu?
|
|
co myslicie nad praca Urzedu Skabowego po przeprowadzce na ul.kaktusowa.maja piekne biura i kazdy pracowniak ma swoj pokoj oczywiscie sa na niby peryferiach centralnej cześć miasta.a na plowej to byla praca ktora kazdy widzial a na kaktusowej to juz nie bo tam sa 3 pietra i latasz z pokoju do pokoju a i tak w ciagu godziny nie zalatwisz sie .prosze was o opinie na temat tego urzedu.pozdrawiam
|
|
Nie wiem czy wiecie, ale od dziś (właściwie od piątku) każdy poborowy może iść do WKU i distać wpis do książeczki o przeniesieniu do rezerwy! http://www.wp.mil.pl/pl/artykul/6460
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |