Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POlacy POkazali... |
Już tak nie smaruj po ludziach, bo każdy się może pomylić. Poza tym jak lekarz napisze 1 opakowanie bez ilości tabletek to dostaniesz najmniejsze możliwe bo takie jest prawo. Dowiedz się najpierw dokładnie o co chodzi a nie podnosisz krzyk podając apteki w których oszukują...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POlacy POkazali... |
Slyszalem ze jest w Łomzy college na Reymonta. Moze ktos co o nim napisac? Jakie egzaminy czy jest ciezko i kto tam pracuje? Sa jacys obcokrajowcy? Dzieki za info
|
|
Do hwdp: Pomimo tego że mam nieco inne poglądy na tą sprawę niż większość odzywających się tu ludzi to takie odzywki jak " Takkk juz wszyscy sie nasrali!!!! Czemu wy jestesce takimi tchurzakami?? Ty dasz rade z Czeczenem??? jeszli niee to nie odziwaj sie!!! frajeze!!!" są najgorszą reklamą dla Czeczenów. A jeśli prowokujesz to pamiętaj że nienawiść działa w dwie strony. IMO Jak wpadam z wizytą do sąsiada to mu nie sram w salonie. Jak robi to moje dziecko to grzecznie przepraszam i sprzątam po nim. A jak nie to więcej sąsiad mnie nie zaprosi. A nawet ryjek obije. Jak już mnie ktoś obcy bezinteresownie przenocuje (i jeszcze da na chlebek) to bedę mu wdzięczny do końca życia. A nie mu córkę po tyłku będę macał Nie twierdzę że tak zachowują się Czeczeni, ale z Waszych wypowiedzi tak wynika. Chociaż sam byłem świadkiem dość zabawnej sytuacji jak dwóch nietrzeźwych "panów narodowości kaukaskiej" awanturowało się że pani nie chce im sprzedać gorzały bo są pijani. W momencie uwagi zwróconej w języku rosyjskim nagle zaczęli rozumieć język polski...
|
|
Wydaje mi sie ze jesli ktos zalozyl temat to po to aby wypowiadac sie na temat klubu 54, a nie obrzucac sie blotem. Osobiscie gram troche w kulki bo to lubie. Klub 54 to najfajniejszy klub tego typu w Łomży, co do tego nie ma watpliwosci. Tylko te oplakane barmanki, tylko sie stroja, a co do obslugi baru to chyba sie pomylily. Mam wrazenie jakby byly tam za kare, a ta bardziej puszysta zachowuje sie jakby okres jej sie spoznial z miesiaca na miesiac. Nie wiem ile czasu tam pracuje ale to sie nie zmienia. pozdro dla wszystkich co graja w bilardi pija piwko :P PS mogliby jakis turniej zorganizowac
|
|
Samemu to zrób. Najpierw lekko zmatuj , następnie kup farbę i do niej odpowiedni wałeczek. W szczegółach doradzą Ci w sklepie Farmal.
|
|
He heh szkola wywoluje emocje :-) moze i warto tam pojsc skoro mowicie ze poziom nie jest taki niski azaxxx strasznie cie ta szkola boli. odeszlas (odeszles?) bo sobie nie radziles? nie pozwolenie sciagac to brak szacunku hehehhe co za ludzie ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |