Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z ruchem Palikta w Łomży. |
Nie bede komentowac twojej wypowiedzi bo zachowujesz sie jak gnojek wzywasz jakiegos chłopaka o ktorym nie masz zielonego pojecia !!! I ty myslisz ze jestes najmadrzejszy pfff nie rozsmieszaj nas człowieku!! Ze niby z czego ja mam sie tłumaczyc no powiedz palancie? moze jeszcze zaraz powiesz wszystkim ze ty znasz mnie i jakos pania "aniulke"i wiesz najlepiej o nas jakie my jestesmy! Nikt tego niewie jakie jestesmy wiemy tylko MY i zatrzymamy to dla siebie! Wiesz zal mi ciebie i zycze Ci zeby zycie dało Ci w kosc skoro uwazasz sie za takiego madrego a wcale taki nie jestes! To tylko Ci sie wydaje a pozory myla.... Pracowalam kiedys w sklepie spozywczym i to całkiem niedawno i tu nie chodzi o wykształcenie ale pracowac trzeba wkoncu i wiem ze jest ciezko bo sama mialam okazje sie przekonac.I wiem jak niektorzy klienci tez podchodza do ekspedientek nie chodzi mi konkretnie o Z.M.... Takze nie wymagajmy od innych kultury skoro niektorzy tez jej nie maja.... A jest duzo takich osob!!! Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z ruchem Palikta w Łomży. |
Czy zna ktoś korepetytora który pomógłby w przygotowaniu do matury z biologii. Jeśli znacie jakieś godne polecenia osoby proszę o namiary.
|
|
no w sumie zarcie meksykanskie nie byloby glupie !! TYLKO BEZ AUTOMATÓW !!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
heh chciałbym to zobaczyć...a co na to konkurencja ?:) przecież w Łomzy jedna banda
|
|
Chyba niewiele wiem o polityce..:)ale może ktoś mnie po krótce olśnić dlaczego nasz prezydent to pseudoprezydent..?;)
|
|
Karpiński na Krótkiej swego czasu strzygł psy
|
|
Mam zamiar wziąć kredyt na jakieś 3000zł na sprawy bieżące itp. Nie mam zielonego pojęcia, gdzie najlepiej byłoby taki kredyt wziąć. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Czekam na jakieś opinie, wtedy sprawdzę i zorientuję się, co i jak, bo póki co zielono mi :) Zbędne odpowiedzi nie dotyczące tematu lub nie będące odpowiedzią na ten temat - darujcie sobie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |