piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z ruchem Palikta w Łomży.

Nie bede komentowac twojej wypowiedzi bo zachowujesz sie jak gnojek wzywasz jakiegos chłopaka o ktorym nie masz zielonego pojecia !!! I ty myslisz ze jestes najmadrzejszy pfff nie rozsmieszaj nas człowieku!! Ze niby z czego ja mam sie tłumaczyc no powiedz palancie? moze jeszcze zaraz powiesz wszystkim ze ty znasz mnie i jakos pania "aniulke"i wiesz najlepiej o nas jakie my jestesmy! Nikt tego niewie jakie jestesmy wiemy tylko MY i zatrzymamy to dla siebie! Wiesz zal mi ciebie i zycze Ci zeby zycie dało Ci w kosc skoro uwazasz sie za takiego madrego a wcale taki nie jestes! To tylko Ci sie wydaje a pozory myla.... Pracowalam kiedys w sklepie spozywczym i to całkiem niedawno i tu nie chodzi o wykształcenie ale pracowac trzeba wkoncu i wiem ze jest ciezko bo sama mialam okazje sie przekonac.I wiem jak niektorzy klienci tez podchodza do ekspedientek nie chodzi mi konkretnie o Z.M.... Takze nie wymagajmy od innych kultury skoro niektorzy tez jej nie maja.... A jest duzo takich osob!!!

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z ruchem Palikta w Łomży.

Czy zna ktoś korepetytora który pomógłby w przygotowaniu do matury z biologii. Jeśli znacie jakieś godne polecenia osoby proszę o namiary.

no w sumie zarcie meksykanskie nie byloby glupie !!

TYLKO BEZ AUTOMATÓW !!!!

Treść jest ukryta

heh chciałbym to zobaczyć...a co na to konkurencja ?:)
przecież w Łomzy jedna banda

Chyba niewiele wiem o polityce..:)ale może ktoś mnie po krótce olśnić dlaczego nasz prezydent to pseudoprezydent..?;)

Karpiński na Krótkiej swego czasu strzygł psy

Mam zamiar wziąć kredyt na jakieś 3000zł na sprawy bieżące itp. Nie mam zielonego pojęcia, gdzie najlepiej byłoby taki kredyt wziąć. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Czekam na jakieś opinie, wtedy sprawdzę i zorientuję się, co i jak, bo póki co zielono mi :)

Zbędne odpowiedzi nie dotyczące tematu lub nie będące odpowiedzią na ten temat - darujcie sobie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org