Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cenrum polityczne im Św Krzyża w Łomży |
Mniej kiboli. To sport jak inne, ale niestety przyciaga kibicow ktorych nie pilka rajcuje a bycie tam i rozruby. Nikt nie zaplacze po LKSie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cenrum polityczne im Św Krzyża w Łomży |
tylko 12h w fiacie 125p
|
|
Media expert to smieszny sklep ceny po h**u duze. Nie wiem skad oni takie ceny wylapuja ale az zal tylek sciska jak cos jest o 50-70 zl drozsze niz w normalnym komputerowym sklepie.
|
|
W łomży nikt z tego co wiem, w zambrowie trasa białystok warszawa jest gości który wypożycza i ma jakiś tor do jazdy
|
|
też uważam że póki w Polsce rządzi czarna mafia nic dobrze nie będzie ale to jak kościół jest zły itd to oddzielna dyskusja ten temat dotyczy kolędy ja czekam na relacje jak było pzdr ps. jeśli katolicy obnoszą się ze swoim katolicyzmem to jest git a jak ktoś chce się pochwalić ateizmem to od razu nazwany jest modnisiem??? Jarek
|
|
czy byliśćie w solarium sahara,czekam na opinie
|
|
nie wpuścisz tej czarnej kórwy do domu to ci to przy chrzcinach dziecka wypomną
|
|
witam tak się składa że na ul. małachowskiego otwieram kebabownie i inne produkty gastronomiczne. Lecz nie wiem w które mięso kebabowe zainwestować. Zatem jakie mięso wolicie wołowe czy kurczak ?
|
|
baranine, to kebab w koncu a nie bolka z miesem!
|
|
... mi chodziło o drukarnie.
|
|
no własnie sosy pikantny lub łagodny a mięso oby chude to będzie dobrze
|
|
zamknięty jest od świąt, nie ma żadnej kartki. ale napewno otworzą, nie mozliwe, że zwinęli interes
|
|
Znajomy w poniedziałek zatankował na statojlu swoje auto i do tej pory nie może odmrozic baku z paliwem podobno miało w nazwie paliwo arktyczne :)
|
|
haaaah5 dzieki za num :) DiDi
|
|
nastawiam się na mięso wołowe takie jak są na pks-ach (bo z tej samej firmy będę kupywał gotowy wsad kebabowy) jeśli chodzi o ilość to raczej nie będzie oszczędzania, wole dać więcej mięsa i zarobić złotówke mniej ale mieć więcej zadowolonych klijętów. a jeśli chodzi o sosy to będzie do wyboru ich troche ;)) nie tylko ostry i łagodny (duński,czosnkowy, gyros, 1000wysp,salsa i pare innych) ale wybiore z nich 4 takie które klijętom posmakują zatem pierwsi klijęci zdecydują który najlepiej pasuje do gustu :)
|
|
Również nie polecam !! Ceny kosmos przynajmniej dla zwykłych kupujących bez rabatów jakie otrzymują warsztaty, ale fakt maja PRAWIE wszystko ;-)
|
|
Dobromil: się nie tłumacz ;-) DiDi
|
|
prendzej bug zejdzie na ziemie niz odzyskasz ten telefon
|
|
nierzyje
|
|
tak uważasz? hm... moj siostrzeniec chodzi teraz do żłobka i na grupie jest na dzień dzisiejszy 21 dzieci... a jeszcze raz przypominam ze są tylko 2 opiekunki- wiek dzieci od 1,5 do 3 lat.... pozostawiam to do własnych przemyśleń... ale wypada po 10 bobasków na 1 opiekuna... a sala złobkowa może i nie jest mała- ale za to sypialnia jest jak nora- klitka w ktorej prawie nie można przejsc miedzy łóżeczkami... o przepełnienie może świadczyc jeszcze fakt iż liczba dzieci przewyzsza liczbe łózek- i co? hm...
|
|
SD - dobrze powiedziane, pozdrawiam.
|
|
karolka80 gdzie zdawałaś multi? i kiedy masz wywiad i gdzie? no i skąd jesteś? bo ja w Legionowie zdawałam testy z wiedzy i sprawnościówkę. 13 stycznia w Radomiu mam wywiad zorganizowany.
|
|
Hokus dokładnie:) Riposta
|
|
W placku mmm ;)
|
|
JAKA JEST CENA ZA TE RECEPTE?
|
|
Ja przez takiego allegrowicza umoczyłem 2 tyś. Tylko,że może nie bezpośrednio.Na allegro wystawiają się goście którzy produkują jakieś tam maszyny.Mnie zainteresowała maszyna związana z przemysłem drzewnym.Nie kupię przecież sprzętu za 20 tyś. nie widząc go.Więc zadzwoniłem i umówiłem się na spotkanie.Na miejscu obejrzałem maszynę która niby była zrobiona dla kogoś innego.Oczywiście gościu powiedział,że nie ma problemu-za miesiąc zrobi dla mnie.Napisałem umowę,wpłaciłem zaliczkę i tyle go od tamtej pory widziałem{kilka miesięcy}Mimo,że jeżdziłem do niego trzy razy{150km w jedną stronę},to i tyle samo klamkę pocałowałem. Jak byłem trzeci raz to zajechałem nawet na miejscową policję,żeby się czegoś dowiedzieć o nim.I dowiedziałem się,że nie jestem już pierwszy,ale oni nic nie mogą zrobić bo mamy napisaną umowę i najlepiej jest założyć sprawę cywilnoprawną. Tak do końca to nie jestem przekonany,że policja nie powinna wszcząć postępowania jeśli wie,że ten gościu oszukał już nie jednego.Na razie wywalczyłem tyle,że mam nakaz sądowy o zwrot zaliczki. Myślę jednak,że do odzyskania pieniędzy jeszcze daleka droga i trzeba się chyba udać do firmy windykacyjnej. Może ktoś ma do polecenia jakoś sprawdzoną. Rozpisałem się trochę,ale to ku przestrodze dla innych!
|
|
Ja bardzo polecam i mam w Łomży w Netsterze. Uszkodził mi się kabel za kanapą (nasza wina) i chłopak z Netstera przyszedł w wigilię! Z jakiej firmy ktoś by przyszedł w ten dzień? Oczywiście w południe. Te wszystkie niezadowolenia wynikają z uprzedzeń, jeszcze jak właścicielem był Interneo, a także pewnie ich kiepska lokalizacja, jakaś wioska? :) Teraz to w ogóle inna klasa i internet śmiga aż milo. Po godzinie 1:00 w nocy jest dopałka, bodajże x2, czyli 1mbps za 30 zł z groszami!
|
|
warto
|
|
Zabrali mi kota na badania. Jaki to bedzie czas present perfect czy present perfect continous?
|
|
dobrze mają Ci co posiadają podgrzewane filtry paliwa ;-))
|
|
Continuous- ciągły. w każdym czasie gdzie występuje to słowo będzie się odnosił do czynności ciągłych, podkreślamy w ten sposób długość trwania czynności
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polecam akumulator Topla mam już go 6 lat.Nie mam żadnych zastrzeżeń.W ostatni mróz zostawiłem auto na gazie to zanim zapalił trzeba było pokręcic.Bez żadnych problemów.
|
|
oto Polska wlasnie od 50 lat te same rury wiec niema co sie dziwić ze w końcu pekną !!!
|
|
ale czynsz nie jest od 50ciu lat,tylko sukcesywnie zwiększany.
|
|
perkoz@op.pl, nie robię tego zawodowo, ale może się dogadamy ;)
|
|
ninia jak ona ma poszukac jak nasze forum nie ma opcji szukaj ;/ jeżlei nie ma tego tematu na 2 pierwszych stronach to nie ma co się wychylac z tekstem poszukaj ;/
|
|
To mój kolega został tam"zagryziony" ... i te zagryzienie to tylko taka ściema ;/
|
|
zobacz a ja jakos ruznicy nie widze w odbiorze takich madrali w Łomży jak wy to jest mnogo
|
|
pfff to z tamtego roku;/
|
|
Uwaga nie polecam okien z Domela.Sam jestem ich nieszczesnym posiadaczem od 1 roku.Naprawde tandeta za dosyc duze pieniadze.okna z Domela mam w całym domu,Sa nieszczelne,niestabilne,ciezko sie zamykaja.Ach,az mi sie gadac nie chce.Dobra szczera rada:omijajcie te "okna "z daleka.
|
|
a rozdanie identyfikatorów nie będzie na spotkaniu w sobotę w Hufcu?
|
|
Ja zdawalam w gdansku:-)
|
|
tu możesz podawać ogłoszenia z 15 lat i tak nic z tego. chyba, że napiszesz oddam za darmo z dowozem albo będe robił za 400zł. więc co za różnica czy się pojawi owe ogłoszenie czy nie.
|
|
|
magdusia24 gdzie zdawałaś psychologa i gdzie masz badania?
|
|
Ks. Anny nie Mazowieckiej..
|
|
Polecam Strefe Gazy tam można sie opalić.
|
|
To teraz wiadomo czemu agencja sie grodzi!!!! Wstawiaja wszedzie teraz takie szklane drzwi na domofon. I nikt nikogo juz nie zaskoczy!!!!!! Jak ktos chce to zawsze mozna znalesc rozwiazanie, prawda?
|
|
A ja polecam Wola Park :)
|
|
A kogo tam Łks obchodzi jak tu roboty nie ma jak jest to za marne grosze i bez perspektyw chyba ze kanty sie rozpocznie to może jakoś od do można zyc. Upada to za mało powiedziane już dawno upadła tylko markety zagraniczne i biedronka sie rozwija, i porządna kasa leci sobie gdzie indziej.
|
|
zgadzam się a oprócz godzin szczytu nie powinno ich też być w okresach przedświątecznych i długich weekendów kiedy to większość robi zakupy i wyjeżdża bez tego i tak jest tłoczno i korek na ulicach.Więc może miasto powinno cos z tym zrobić.
|
|
Donald a w marketach nie ma miejsc pracy ?? Nie powiedziałem ,że to lek na całe zło.Chodzi mi o to ,iż miasto musi iśc z duchem czasu i się rozwijac muszą powstawac hipermarkety ,bo to normalna kolej rzeczy.Bardzo mi się podoba rozbudowa PWSiP mimo iż nie jest to może jakaś ogromna uczelnia to jednak zauważ ,że osoby które tam studiują zostają w naszym mieście. Wiele młodych osób jedzie do większych miast żeby tam studiowac (nie twierdzę że Łomża jest miastem studenckim,bo nim po prostu nie jest ;P) i tam zostają. Miasto się rozwija ale mozolnie i potrzebny jest dla niego przebudzenie.... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
No jest czajnik praca w marketach, ale pisałeś coś że w Łomży nie ma pracy z perspektywami, ale jeśli w markecie to dla ciebie praca rozwojowa to gratuluję ambicji...
|
|
Rozbudowa PWSiP miejsc pracy: wykładowcy,sprzątaczki,księgowe,konserwatorzy itp. itd czy to nie są miesca pracy?? Wiadomo,że nie każdy był na tyle zdolny albo miał taką sytuację życiową iż musi wykonywac pracę fizyczną ,gdyż do innej nie ma predyspozycji ale jednak ktoś musi to robic ,po prostu tak jest. Czasem jest tak ,że nie ma pracy dla wykształconych ludzi lecz jeśli ta uczelnia się rozbuduje to takie miejsca pracy będą. Wiadomo też ,że większe miasto to większe możliwości... ![]() Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
http://www.allegro.pl/item524091088_smoczek_srebrny_bocki_chrzest_etui_grawer_gratis.html ja mysle nad tym
|
|
markac napisał(a): > Nokiantires, to co piszesz to prawda, ale poza obszarem > zabudowanym. W mieście można zając każdy pas, obojętnie czy to > 3-pasmowa, czy 4-pasmowa. Po to są te pasy, żeby nimi jeździć. > Nie jestem tylko pewien, co do dwóch pasów... Ruch prawostronny obowiązuje wszędzie i w mieście i poza.. :-) Oczywiście, że możesz korzystać z innych pasów niż skrajny prawy ale tylko wtedy gdy jest on zajęty i: 1) jest duże natężenie ruchu 2)wyprzedzasz 3)omijasz 3)zamierzasz skręcać w lewo lub zawracać(oczywiście nie kilometr wcześniej zmieniamy na lewy) Dwa razy na egzaminie po omijaniu nie wrócisz na prawy pas i adieu... Ilości pasów na jezdni jest istotna przy wyprzedzaniu z prawej strony. Takie wyprzedzanie jest dozwolone na dwukierunkowej z wyznaczonymi min. 2 pasami ruchu w jedną stronę w mieście a poza terenem zabudowanym wymagane są 3.
|
|
Do Lola_ao1 To troche dziwne bo do -2,5 nie powinni robić problemów Znam kilka osób z taką wadą którzy przechodzili komisie w katowicach i przeszli ją bez problemu a nie jest czasem tak że na "siłe" coś wymyślili żeby Cie nie przepuścić...? moją kumpele oblali na samym końcu dla tego ze kiedys tam jak byla mala miala zabieg na kolano... - tak jakby tego wcześniej nie można bylo powiedzieć...
|
|
Swoją drogą wczoraj w radiu, chyba w Esce Łomża, słyszałem zaproszenie na koncert "Czesława Śpiewaka" - czy jakoś tak :)
|
|
Gdzie w Łomży można kupić "kopie zapasowe" gier na xboxa 360 i PC ?
|
|
expert na broniewskiego
|
|
Ja pie**ole ,przeżywacie te kebaby jak stonka wykopki. Co 2 temat to kebab .Chyba jedyna rozrywka w Łomży.
|
|
tylko lasvegas
|
|
coś nie tak
|
|
Witam ! Temat dotyczy LEKARZY, ktorzy pracuja panstwowo w szpitalu i prywatnie.Lekarz schodzi ze zmiany ze szpitala i idzie od razu do prywatnego gabinetu. Tam czeka powiedzmy okolo 30 osob za wizyte kasuje 100 zl. i tak kilka razy w tygoniu i ledwo patrzy na oczy .Jaka tu sprawiedliwosc taką kase robią ze szok. Powinni pracowac prywatnie bądz panstwowo . Dlaczego nie placa PODATKOW jak maja prywatne gabinety przeciez podatki obowiazuja wszystkich . Zus placi za nich panstwo pensje mają bardzo dobre itd rozumiecie a jeszcze prywatnie raj na ziemi.Moim zdaniem to jedno wielkie oszukanstwo dorabiaja sie ludzką naiwnoscią i blędach w przepisach. Przyznam ze nie ktorzy w sluzbie zdrowia nie maja dobrych zarobkow ale lekarzom ciegle malo i malo.Zastanowcie sie ile taki doktor miesiecznie zarobi kasy jesli pracuje na panstwowym i prywatnie.
|
|
czekam z niecierpliwoscią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |