Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do ABCDe czy ty czasem nie jesteś przez PiS opłacany lub z bojówek PiSu |
dajcie spokój kupiłem gotowe INSTRUKCJE GHP/GMP (za 50zł) które okazały się nieaktualne i teraz musiałem zapłacić za dodatkowe 500zł (i to po znajomości) aby nowe instrukcje otrzymać. i dlatego otwarcie przełoży się na sobote. lecz w sobote otwarte zrobie nawet do 23 :) jeśli chodzi o łks łódź to zostalo zamalowane :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do ABCDe czy ty czasem nie jesteś przez PiS opłacany lub z bojówek PiSu |
no tak wcale mnie to nie powinno dziwic
|
|
Czy ktoś mógłby mi podać numer telefonu do doktora Maksymowicza. Z góry dziękuję
|
|
najlepiej z torrentow - szybciej @jasiu podziel się zapkiem na PT lub HT Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
z_2013 popieram :)
|
|
mozliwe ze chce wygryzc konkurencje i sie czepia gosc niech sobie zmieni poprostu biznes jak ma zamiar go otworzyc i niech niezagląda do zielonego jak mu niepasuje
|
|
dobra sprawa tyle że Litwa to już większa kasa, zawsze na stację narciarską można jechać nawet mpk-iem pozdrawiam
|
|
blum plum um cyk cyk hahaha sia lala la Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
zajebiste pytanie...
|
|
paint ball??
|
|
To nie akceptacja miernoty tylko zdrowy rozsadek - cos czego wielu tu wypowiadajacym sie ludziom zdecydowanei brakuje.... Moje wrazenie jest takie: najwiecej krytyki pisza tu bardzo mlodzi ludzie, ktorzy dopiero co wyrwali sie na studia do W-wy, lub gdzies dalej i sa zachlysnieci "wielkim" swiatem. Oni wiedza jakie powinno sie w Lomzy budowac centra handlowe, jak powinny wygladac puby, dyskoteki, kina, przedszkola, szkoly, lotniska, lodowiska, apteki, zakladay pogrzebowe, ksiegarnie, piekarnie, sklepy spozywcze, skrzyzowania, szpitale........... No ale jak wbic do waszych zakutych lbow - ze to jest 60tys miasto a nie 5 mln metropolia!!! I to co ma sens ekonomiczny i logiczny w metropolii nie ma sensu w malutkim miescie. Czy ktores z was bedzie chodzilo w za duzym o 5 nr garniturze? Tutaj ludzie chca zamawiac w drukarniach po 20 wizytowek!! W lokalach kupowac papierosy na sztuki ! W pubach sikaja do umywalek, a do kina podrabiaja bilety! Wiec dla kogo te centra handlowe?? Pokonczcie najpierw te rozpoczete za pieniadze rodzicow studia i wtedy zacznijcie sie madrzyc.
|
|
kijowa tam jest ta obsluga w polo tez jest jedna pani nie za bardzo ale w zielonym to masakra ... atmoswera jak na cmentarzu ... uczniom każą plecaki zdejmowac bo inaczej nie wejdą hahah
|
|
Rybno,melanże,spotkania z ziomkami i nietylko... JAMAICA:D Głosować czy nie głosować - oto jest pytanie :) Odp: GŁOSOWAĆ
|
|
Tak na moje oko, to lepiej by bylo wszystko przygotowac i wtedy dac informacje, nikogo nie ruszy wyluszczanie problemow na forum, a faktycznie glupio to wyglada... Ja tez, co prawda niedokladnie przeczytalem o otwarciu, ale poszedlem poszukac gdzie ten kebab i zdziwilem sie widzac remont, podczas gdy na forum przeczytalem, ze juz tylko odbior przez Sanepid sie opoznil... a tu lokal w proszku jeszcze... Moim zdaniem pierwsze wrazenie bylo bardzo pozytywne, a teraz sie tylko zaciera, bo pojawia sie odczucie, ze skoro tak z tymi terminami (i co chwila inny powod), to moze i z jakoscia bedzie podobnie, wielkie obietnice i... No wlasnie i oby bylo dobrze... Powodzenia, mam nadzieje, ze w koncu przeczytam potwierdzone info o otwarciu lokalu... :) Głosować czy nie głosować - oto jest pytanie :) Odp: GŁOSOWAĆ
|
|
ok dzieki a jakies namiary na te osobe?? bede wdzieczna- dzieki bardzo
|
|
Podlaska społeczność to może u ciebie w domu mieszka . Łomżyniacy to nie Podlasianie głupia ruro xD
|
|
byłam ostanio w lejdis nad reporterem sklepem. zadowolona z usługi jestem, spodobała mi się maszyna do zabiegów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |