Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tylko ruch Palikota to nowe dla nas a straszne dla nich. |
tak na powaznie... to jest bardzo zlozony procec, z doswiadczenia radze ci poczytac i jeszcze raz poczytac - wiedza to podstawa. w necie jest duzo dobrych stron i for na ktorych napewno dowiesz sie duzo bardzo waznych i podstawowych rzeczy o treningu silowym i diecie, ktora w tym sporcie jest podstawa. z dnia na dzien nie bedziesz pudzianem wymaga to wielu wyzeczen i ambicji z twojej strony. wiekszosc ludzi ma wiele zapalu tylko na poczatku, po miesiacu lub dwoch koncza, bo nie widza efektow przez nieprawidlowe nawyki, trening i brak diety. wiec WIEDZA !! zycze sukcesow...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tylko ruch Palikota to nowe dla nas a straszne dla nich. |
ŁKS a nie Lks
|
|
Re: tylko ruch Palikota to nowe dla nas a straszne dla nich. |
PRAWDA 123: Cytuję Twoje słowa: Dobrze,że nie kupiłem okien w upadłej od kilku lat firmie terrazyt bo nawet na serwis nie miałby kto przyjechać. Jestem zdumiony, że trzeba serwisować okna firmy DOMEL. Dlatego pytam powtórnie............. Czy naprawdę te okna ciągle muszą być serwisowane? Powiedz wprost bo nie kumam o co chodzi z tym serwisem? (w aspekcie wypowiedzi o firmie TERRAZYT). Jestem przerażony, myślałem, że Wasze okna, ich okucia nie muszą być obiektem buzustannych obserwacji technicznych. Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |