Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy poseł Kołakowski był w ZOMO |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy poseł Kołakowski był w ZOMO |
Najlepiej by było gdy by zrealizowano plany pana Krzysztofa K. " Zlikwiduje Wszytko i nie będzie niczego".. Wtedy było by najpiej nie było by policji .straży miejskiej no I oczywiście " Bandyctwa"
|
|
Gupiki toć to istna plaga jest, nawet w najgorszych warunkach mnożą się na potęgę tylko czekać aż będziesz miał xxxxxxxxxxxxxxx tego ustrojstwa.
|
|
w czarnym kocie wszystko fajnie tyko że do godziny 00.01 żeby było gdzieś do 00.03 to ok
|
|
czy ktoś może wie gdzie można pograć w tenisa stołowego VERGISS MICH
|
|
Bardzo bym prosił by ktoś polecił mi dobrą i sprawdzoną firmę budowlaną, oraz wykończeniową. Jestem w trakcie budowy i to, co teraz przeżywam to nie radzę nikomu, dosłownie MĘKA! Dlatego proszę o wypowiedz tych zadowolonych z usług budowlanych no i ewentualnie jakiś kontakt do danej firmy. Z góry dziękuję... Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
no sam nie bede zakładał bo mi sie nie zwróci nawet te 2000zł zanim sprzedam autko..ale mozna trafić na z gazem..i jest oszczędniej ;P
|
|
wiem o czym mówisz gdyż miałem do czynienia z jedna ekipa która bardziej niz remontem zajmowała się piciem w moim mieszkaniu, pożegnałem sie z nimi po 3 dniach. na szczęście znajomy dal mi namiar do faceta który wykończył mi mieszkanie, robił wszystko od podłóg(terakota, parkiet) po ściany(glazura, malowanie) i podwieszany sufit,jestem bardzo zadowolony z jego uslug, gdy odebralem mieszkanie sam bylem zaskoczony efektem końcowym, nie myslalem ze bedzie az tak dobrze. z czystym sumieniem moge polecic tego fachowca. to jego numer: 696734237
|
|
Polecam z czystym sumieniem, w ekipie budowlaniec, hydraulik i elektryk 660299478
|
|
poszukuje dobrego lakiernika samochodowego.wiem ze ten temat juz byl-niestety nikt nie podal dokladnych namiarow.wspominaliscie cos o kisielnicy-moglby ktos podac nr.tel. ,albo adresy.dzieki
|
|
polecam wspaniałą brygade,pełna profesja,nipiją.tl.516125057
|
|
Bardzo Wam dziękuję za odzew na mój pytanie. Jeśli tylko mogę prosić to podawajcie też nazwę firmy, a co tam jak robią dobrą robotę to warto zrobić im reklamę, a jeśli są lepakami to też warto przestrzec innych przed nimi. Wiem, że to nie ładnie obgadywać kogoś i ja tego nie robię zazwyczaj, ale pewnie nie jeden z Was wie ile kosztuje zdrowia i pieniędzy ich niefachowość i głupota... Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
mnie się zdaje ze jak rocznik 2008 to praktycznie kazdy dobry ,w sumie nowy samochód:D a jesli to jest toyota czy ford to wogóle wypas ;]
|
|
A czemu ty tak w ten gaz nie wierzysz?miałem auto na gaz..no fakt lubił sobie zgasnąć nie mieć mocy,membrany trzeba było wymieniać przegląd droższy ale bylo taniej :Da diesel no niewiem..jak diesel to i silnik duży trzeba brać :P
|
|
jak masz zniżki w IC to jest ok, bo inaczej ceny takie same jak np. na allegro lub drożej
|
|
|
SaneOne widać ,że się orientuje. Autor pisze ,że auto ma być do jazdy i tanie w utrzymaniu , z tanimi częściami i tanie w serwisie. Taka jest właśnie Nubira. Poza tym sa one krajowe ,mają niekręcone przebiegi .Problem rdzy nie wystepuje. Ktoś kto pisał ,że Nubira II ma beznadziejne wnętrze. Gówno prawda. Zobaczcie jak wygląda wnętrze. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7581575 Ceny części są śmieszne. Tarcze około 30zł a klocki 20zł.Leganza podobnie.
|
|
sorki, moja wypowiedź powyżej była oczywiście adresowana nie do feder a do pieta 76. W uzupełnieniu dodam, że wg mnie ten nowy market na Legionów nie przetrwa nawet roku z bardziej konkurencyjnymi firmami łomżyńskimi. - pieta76, ta Twoja zapowiadana dekada w Łomży ograniczy się zapewne do rocznej egzystencji.
|
|
a o co chodzi z tym solarium, bo powiem szczerze ze mialam sie wybrac,a teraz to juz nie wiem.
|
|
rozumie pana, oczywiscie nie chinszczyzna . ja na poczatek mysle tylko akcesoria gadzet plus filtron pare rodzai olejow plynow plus najbardziej chodliwe akcesoria. mysle ze ma szanse rozwinac bo naprwade jak ktos sie zna zapyta o cene zrobi oczy hehe i to nie chiny hehe do tego mam bardzo bardzo dobra lokalizacje. jezeli ktos jeszcze zna rynek , potrzeby prosze o informacje
|
|
hmmmm narty w Rybnie, aqua park na Litwie http://www.ultram.pl/strona.php?30494 polecam :D:D można sie fajnie pobawic i ciekawie spędzic czas, a nie z pilotem przed tv :) (oczywiście co kto lubi :P)
|
|
zajebisty dres Głosować czy nie głosować - oto jest pytanie :) Odp: GŁOSOWAĆ
|
|
Gumcik bo ty pewnie jeden z tych uczniów....dlatego ci sie to nie podoba... mają rację z tymi plecakami.... gnojki teraz tak kradną, że tylko ich pilnować. A w takich sklepach jest odpowiedzialność materialna....jak coś zginie to one za to płacą ze swojej pensji która i tak jest marna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |