Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do administratora |
Ja nie jestem naiwna i głupiutka :))). Jestem pracownikiem schroniska . I tak jak pisałam prawdziwych wolontariuszy jest garstka. Znamy się prywatnie . To że pisałaś że masz już psy ze schroniska i chcesz kupić nowego, nie pasuje mi pod żadną z tych osob, znam ich poglądy i zwierzęta jakie mają. Osoby które jednorazowo pomogły w schronisku, czy raz jakąś zorganizowały zbiórkę nie mogą się nazywać wolontariuszami. Czasami się zdarza (rzadkie przypadki), że przyjeżdżaja uczennice pełne zapału, z 2 godziny poroznoszą wodę i potem się więcej na oczy nie pokazują. Takie osoby nie powinny mówić ,że są wolontariuszami. Pozdrawiam wszystkich i skoro się ujawniłam muszę zmienić nick.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do administratora |
Treść jest ukryta
|
|
szalony palacz zakończył głupio - powinno być: pachnie śledzikiem. Tadeusz Naplet to ponurak. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie chwal się, że rozdajesz kebaby bo podatek każą ci jeszcze od tego zapłacić!! A co do opóźnienia otwarcia to takie rzeczy się zdarzają, a wypowiedzi niektórych są komiczne, np, że chce im się rzygać bo lokal jeszcze nie otwarty, ludzie zastanówcie się co wy za bzdury wypisujecie. We łbach wam się poprzewracało od tych komputerów.
|
|
Cała ta "nowa galeria" to głównie wielki sklep ze szmatami i troche butów.Co do EMPiK'u to zastanawiam się kto im dał do tej nazwy prawo? To jest nie empik, ale pomieszanie ksiegarni z kioskami ruchu- nic więcej tam nie ma: prasy zagranicznej brak, czasopism specjalistycznych - mniej niż w kioskach, stoisko z płytami muzycznymi - biedne, bez wyboru i tylko jeden regalik, stoisko z filmami- też jeden regalik z mizernym zestawem... wystawiają tam wszystko to, co nie poszło w większych miastach, dowód: popatrzcie na powycierane ceny i sfatygowane opakowania! Niech mi tu nikt nie gada, że "dobre i to" bo jeśli ktoś zadowala się byle gównem- to jego sprawa, ale większość z nas chciałaby czego na poziomie wyższym trochę niż poziom "buraczanej Łomży". U nas z handlowcami to tak jak z "władzą": mają mentalność sprzedawców zza kontuaru wiejskiego GS-u i pomocników sołtysa po siedmiu klasach. Widać to po "zarządzaniu" miastem i "rodzimym "handlu. Jaka mentalność takie i miasto.
|
|
A ile kosztuje wizyta u neurologa prywatnie? Byłam nie dawno na fundusz u Cwaliny w szpitalu, to tak mnie potraktował jakbym była jakimś natrętem..rach ciach i dowidzenia.Wizyta trwała może 2 minutki..Zero uwagi..Po wyjściu zastanawialam po co ja do niego przyszłam..Na darmo tylko się pofatygowałam ciut świt po numerek,który było ciężko zdobyć-bo jest tylko 10..
|
|
http://www.iqtest.dk/main.swf o ta strone mi chodzilo !!! jesli te wszystkie testy psycho tak w msw wygladaja jak na w/w stronie - a od 30 zadania to juz naprawde zycze szczescia - i licza w policji ze zalapia sie sami ponadprzecietni mozgowcy to ja sie wypisuje. i poprosze o namiary na tego ktory to rozwiazal w 100% i robi w prewencji :D
|
|
ale jasiu smietana ty cham jesteś.chcesz być śmieszny?-proszę bardzo,ale trochę kultury do kobiet
|
|
wyspać się za wszystkie czasy..:)
|
|
Stacja BLISKA w miejscowości Jedwabne 1,55 l/zł !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
setna OSOBA PYTA O TO SAMO DO NAUKI A NIE TATUAZE ROBIC
|
|
Jak się nie ma w głowie, to się ma na skórze. Takos
|
|
No tak, niech wam teraz w kazdym sklepie robia laweczki i czestuja kawa... Tej galerii to jest na 15 minut chodzenia, kpicie sobie? Jak znam zycie, to zrobiliby kawiarnie, to byscie napisali, ze za taka cene to wolicie w domu wypic... Co do ilosci ciuchow, akurat po weekendzie przelazonym po warszawskich centrach, moge stwierdzic, ze tam na oko jakies 80% sklepow to ciuchy i buty. Poza tym, nie wiem czy to galeria dyktuje jakie sklepy znajda sie w srodku, czy tez wlasciciele staraja sie o wynajecie lokalu i tyle? Moze akurat tacy chetni sie zglosili... Zbych, chcialbym tu zauwazyc jedna rzecz... Tych handlowcow to nam nie zwoza z innych wrogich miast... Wiec jacy ludzie, tacy i handlowcy... po prostu przekroj naszej spolecznosci... Nasza czy Ty masz jakies kompleksy zwiazane z "potomkami roztrzasaczy gnoju"? Bo wszedzie o tym piszesz... Jesli czujesz potrzebe lansowania sie w centrum handlowym albo spedzanie tam czasu stanowi dla Ciebie jakis sposob na zycie, to Twoj problem... Ja rzeczywiscie traktuje to jako ewentualne miejsce do zrobienia zakupow i tyle, nie wiem co w tym dziwnego?
|
|
jak palisz przestan palic :P a jak nie palisz wes sie za miske porzadnie 5-6x dziennie :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |