Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe czy w ostatni dniu kampani wybuchnie brudna bomba |
juz wiem firma nazywa sie progress
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe czy w ostatni dniu kampani wybuchnie brudna bomba |
Jakie auto??
|
|
jankes, czy Ty masz problem z rozumieniem słowa pisanego? ja mówię np. o czymś takim. http://www.pixmania.com/pl/pl/2198449/art/panasonic/lumix-dmc-lx3-srebrny-kol.html a Ty o jakiej lustrzance mówisz dla nowicjusza? Zapodaj link do niej, dobierz optykę odpowiadającą dla tej kompaktowej i sporządź budżet. jestem ogromnie ciekaw i nie ukrywam, że czekam z utęsknieniem.)
|
|
sciagnełem tegoutorrenta ale wcale lepiej mi nie sciagał jak bitcomet wiec go usunełem
|
|
a otwieraj zawsze ktos tam wpadnie teraz samochodow jak psow
|
|
masz racje Nasza bis ludzie tam nie będą chodzić bo korytarz nie jest tak bardzo szeroki, co za głupoty tu wypisujesz, jak ktoś ma zamiar tam iść i coś kupić to nie będzie liczył szerokości korytarza tylko patrzył co i w jakich cenach oferują sklepy,a co to jakiś park żeby było tam tyle miejsca na spacery?? wchodzisz do sklepu który Cie interesuje i wychodzisz a nie spacerujesz pół dnia,ale przecież wiadomo że kobiecie to nigdy nie dogodzi, zawsze coś się nie będzie podobało.... Jarek
|
|
Jestem dość częstym bywalcem w tym sklepie, z racji tego, że mam blisko. Połowa Pań tam pracujących od dłuższego już czasu ma zachowanie bez zastrzeżeń. Są miłe uprzejme doradzą pomogą zawsze no i widać, że pracują. Zastrzeżenia można mieć do części pracownic "nowo zatrudnionych" Zauważalna jest niechęć do klienta, z chamskimi odzywkami się nie spotkałem, ale do miłych i uprzejmych też nie mogę ich zaliczyć. Nie będę ich oceniał po wyglądzie hehe chociaż bym chciał ... Pozdrawiam Panie z zielonego, a "nowo zatrudnionym" polecał bym powrót do uprawiania roli i/lub hodowli zwierząt :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |